- 2 Temmuz 2019
- 44
- 24
- 3
- 28
- Konu Sahibi ALARA HAKTAN
-
Önce iyi bi ürologa gidin o hap ve tedavi veriyor önce hem neden istemiyor cok merak edyom inatçı galibaBizim de eşim tese olmak istemiyor ikna edemiyorum
Ben araştırdım doktorla da konuştum tedavi sürecini herseyi ayarladım tese olmak istemiyorÖnce iyi bi ürologa gidin o hap ve tedavi veriyor önce hem neden istemiyor cok merak edyom inatçı galiba
Çok garip ama sizde anne olmak istiyorsunuz bu durumda eşinizin daha çok gayret göstermesi gerekirken böyle yapması garipmiş canım o zaman çocuğunuzun olmamasını kabul etmiş bence Allah yardımcınız olsunBen araştırdım doktorla da konuştum tedavi sürecini herseyi ayarladım tese olmak istemiyor
Canim korkuyolar benm esimde tese olacagini bilerek gitti merkezde sperm testi aldilar tekrar sperm cikmayinca tese dediler ameliyat onlugunu giydi strese girdi olmak istemiyorm korkuyorm demeye basladi doktorumuz geldi de ikna etti ameliyattan ciknca annem esime cikmicak diyemi girmek istemedin dedi goz yaslarini tutamadi evet dedi.Çok garip ama sizde anne olmak istiyorsunuz bu durumda eşinizin daha çok gayret göstermesi gerekirken böyle yapması garipmiş canım o zaman çocuğunuzun olmamasını kabul etmiş bence Allah yardımcınız olsun
AynenCanim korkuyolar benm esimde tese olacagini bilerek gitti merkezde sperm testi aldilar tekrar sperm cikmayinca tese dediler ameliyat onlugunu giydi strese girdi olmak istemiyorm korkuyorm demeye basladi doktorumuz geldi de ikna etti ameliyattan ciknca annem esime cikmicak diyemi girmek istemedin dedi goz yaslarini tutamadi evet dedi.
Cikmaz korkusuyla ameliyat olmaya cekiniyolar cunku cikmazsa geriye yapilacak hic bisey kalmiyo.
Anladım canım onlar içinde zor aynen hemde çok zor bu durum Allah kolaylık versin bizlereCanim korkuyolar benm esimde tese olacagini bilerek gitti merkezde sperm testi aldilar tekrar sperm cikmayinca tese dediler ameliyat onlugunu giydi strese girdi olmak istemiyorm korkuyorm demeye basladi doktorumuz geldi de ikna etti ameliyattan ciknca annem esime cikmicak diyemi girmek istemedin dedi goz yaslarini tutamadi evet dedi.
Cikmaz korkusuyla ameliyat olmaya cekiniyolar cunku cikmazsa geriye yapilacak hic bisey kalmiyo.
Amin canim amiinAnladım canım onlar içinde zor aynen hemde çok zor bu durum Allah kolaylık versin bizlere
siz tedavi olarak mı girdiniz tese ye acaba, şimdi bizim de önümüzdeki ay tese miz var.Amin canim amiin
birde sormak istediğim bir şey var ameliyat sonrasında hastanede yatırıyorlar mı kaç gün yatış yapıyorlarsa da yanımıza ne almamız gerekir bilgilendirir misiniz?Amin canim amiin
3-4 aylık bir ilaç tedavisi sonrasında girdik 2 adet hap vardı onu kullandı. ameliyat sonrası 2 saat bilemedin 3 saat yatırıyorlar Sonra kalkıp evine gidebiliyorsun yatış olmuyor ama yine de sizden sıkı bir iç çamaşırı istiyorlar ben rahat gelsin diye yanına eşofman altı koymuştum sıkı bir boxer koymuştum bunları götürürseniz yeterli.birde sormak istediğim bir şey var ameliyat sonrasında hastanede yatırıyorlar mı kaç gün yatış yapıyorlarsa da yanımıza ne almamız gerekir bilgilendirir misiniz?
ben acı yapmasın diye bosbol koydum ayırayım geri o halde3-4 aylık bir ilaç tedavisi sonrasında girdik 2 adet hap vardı onu kullandı. ameliyat sonrası 2 saat bilemedin 3 saat yatırıyorlar Sonra kalkıp evine gidebiliyorsun yatış olmuyor ama yine de sizden sıkı bir iç çamaşırı istiyorlar ben rahat gelsin diye yanına eşofman altı koymuştum sıkı bir boxer koymuştum bunları götürürseniz yeterli.
Evet bol olmamasi lazm sargi varya tam tutsun diye sanırım zaten teseden once bi kagit veriyolar orda yaziyor parfum filan sıkmayın diye onlarda aklinizda olsnben acı yapmasın diye bosbol koydum ayırayım geri o halde
çok teşekkür ederimEvet bol olmamasi lazm sargi varya tam tutsun diye sanırım zaten teseden once bi kagit veriyolar orda yaziyor parfum filan sıkmayın diye onlarda aklinizda olsn
merhaba çok geçmiş olsun, değerli çok kötü derken hormonal bir sıkıntı mı yaşıyorsunuz nasıl bir tedavi uygulanıyor paylaşırsanız çok sevinirim.Eşimin değerli cok kötü canım cok sagol şuanda iğne ilaç felan kullanıyo biz hemen tüp bebek yapmaya karar verdik Sabırsızım biraz
Canim korkuyolar benm esimde tese olacagini bilerek gitti merkezde sperm testi aldilar tekrar sperm cikmayinca tese dediler ameliyat onlugunu giydi strese girdi olmak istemiyorm korkuyorm demeye basladi doktorumuz geldi de ikna etti ameliyattan ciknca annem esime cikmicak diyemi girmek istemedin dedi goz yaslarini tutamadi evet dedi.
Cikmaz korkusuyla ameliyat olmaya cekiniyolar cunku cikmazsa geriye yapilacak hic bisey k
merhaba, peki sonuç alabildiniz mi3-4 aylık bir ilaç tedavisi sonrasında girdik 2 adet hap vardı onu kullandı. ameliyat sonrası 2 saat bilemedin 3 saat yatırıyorlar Sonra kalkıp evine gidebiliyorsun yatış olmuyor ama yine de sizden sıkı bir iç çamaşırı istiyorlar ben rahat gelsin diye yanına eşofman altı koymuştum sıkı bir boxer koymuştum bunları götürürseniz yeterli.
Bana sonuç alabildiniz mi demişsiniz evet bizim tesede sperm cıktı onlarla tüp bebek deniyoruz. Hamile kaldım iki kez devamı gelmedi başka sebeplerden kaybettimmerhaba çok geçmiş olsun, değerli çok kötü derken hormonal bir sıkıntı mı yaşıyorsunuz nasıl bir tedavi uygulanıyor paylaşırsanız çok sevinirim.
bizde aynı sorunu yaşıyoruz
umarım her şey gönlünüzdekinden bile güzel olur Rabbim yardımcımız olsunBana sonuç alabildiniz mi demişsiniz evet bizim tesede sperm cıktı onlarla tüp bebek deniyoruz. Hamile kaldım iki kez devamı gelmedi başka sebeplerden kaybettim
Amin inşallah hepimizinumarım her şey gönlünüzdekinden bile güzel olur Rabbim yardımcımız olsun
umarım her şey gönlünüzdekinden bile güzel olur Rabbim yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?