• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Eşi micro tese amiyatı olanlar bakabilirmi

Ben araştırdım doktorla da konuştum tedavi sürecini herseyi ayarladım tese olmak istemiyor
Çok garip ama sizde anne olmak istiyorsunuz bu durumda eşinizin daha çok gayret göstermesi gerekirken böyle yapması garipmiş canım o zaman çocuğunuzun olmamasını kabul etmiş bence Allah yardımcınız olsun

Çok garip ama sizde anne olmak istiyorsunuz bu durumda eşinizin daha çok gayret göstermesi gerekirken böyle yapması garipmiş canım o zaman çocuğunuzun olmamasını kabul etmiş bence Allah yardımcınız olsun
Canim korkuyolar benm esimde tese olacagini bilerek gitti merkezde sperm testi aldilar tekrar sperm cikmayinca tese dediler ameliyat onlugunu giydi strese girdi olmak istemiyorm korkuyorm demeye basladi doktorumuz geldi de ikna etti ameliyattan ciknca annem esime cikmicak diyemi girmek istemedin dedi goz yaslarini tutamadi evet dedi.
Cikmaz korkusuyla ameliyat olmaya cekiniyolar cunku cikmazsa geriye yapilacak hic bisey kalmiyo.

Canim korkuyolar benm esimde tese olacagini bilerek gitti merkezde sperm testi aldilar tekrar sperm cikmayinca tese dediler ameliyat onlugunu giydi strese girdi olmak istemiyorm korkuyorm demeye basladi doktorumuz geldi de ikna etti ameliyattan ciknca annem esime cikmicak diyemi girmek istemedin dedi goz yaslarini tutamadi evet dedi.
Cikmaz korkusuyla ameliyat olmaya cekiniyolar cunku cikmazsa geriye yapilacak hic bisey kalmiyo.
Aynen

Anladım canım onlar içinde zor aynen hemde çok zor bu durum Allah kolaylık versin bizlere 😢

birde sormak istediğim bir şey var ameliyat sonrasında hastanede yatırıyorlar mı kaç gün yatış yapıyorlarsa da yanımıza ne almamız gerekir bilgilendirir misiniz?
3-4 aylık bir ilaç tedavisi sonrasında girdik 2 adet hap vardı onu kullandı. ameliyat sonrası 2 saat bilemedin 3 saat yatırıyorlar Sonra kalkıp evine gidebiliyorsun yatış olmuyor ama yine de sizden sıkı bir iç çamaşırı istiyorlar ben rahat gelsin diye yanına eşofman altı koymuştum sıkı bir boxer koymuştum bunları götürürseniz yeterli.

3-4 aylık bir ilaç tedavisi sonrasında girdik 2 adet hap vardı onu kullandı. ameliyat sonrası 2 saat bilemedin 3 saat yatırıyorlar Sonra kalkıp evine gidebiliyorsun yatış olmuyor ama yine de sizden sıkı bir iç çamaşırı istiyorlar ben rahat gelsin diye yanına eşofman altı koymuştum sıkı bir boxer koymuştum bunları götürürseniz yeterli.
ben acı yapmasın diye bosbol koydum ayırayım geri o halde

Eşimin değerli cok kötü canım cok sagol şuanda iğne ilaç felan kullanıyo biz hemen tüp bebek yapmaya karar verdik Sabırsızım biraz
merhaba çok geçmiş olsun, değerli çok kötü derken hormonal bir sıkıntı mı yaşıyorsunuz nasıl bir tedavi uygulanıyor paylaşırsanız çok sevinirim.
bizde aynı sorunu yaşıyoruz

Cikmaz korkusuyla ameliyat olmaya cekiniyolar cunku cikmazsa geriye yapilacak hic bisey k
merhaba, peki sonuç alabildiniz mi

merhaba çok geçmiş olsun, değerli çok kötü derken hormonal bir sıkıntı mı yaşıyorsunuz nasıl bir tedavi uygulanıyor paylaşırsanız çok sevinirim.
bizde aynı sorunu yaşıyoruz
Bana sonuç alabildiniz mi demişsiniz evet bizim tesede sperm cıktı onlarla tüp bebek deniyoruz. Hamile kaldım iki kez devamı gelmedi başka sebeplerden kaybettim

umarım her şey gönlünüzdekinden bile güzel olur Rabbim yardımcımız olsun

merhaba
size tekrar bi konuda danışmak istiyorum dün doktor görüşmemizde hormon ve genetik testlerinin normal çıktığını bu sebeple herhangi bir ilaç vererek dengeyi bozmak istemediğini söyledi, bazı bulgular bana tıkanıklığı işaret ediyor dedi
micro tese ameliyatı için gün belirledik
sizce hiç bir ilaç kullanmadan tese kararı yanlış olabilir mi

Back