• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Eşi micro tese amiyatı olanlar bakabilirmi

Eşim azospermi ve tüp bebek deniycez ilk defa ve eşi bu durumda olanlar micro tese ameliyatı yaptıranlar fiyatı ne oluyor tüp bebek kaça mâl oluyor acaba 😊lütfen yardımcı olun bana
Geçmiş olsun cnm eşinin değerleri nasıl senin bi sorunun varmi benim esimde azosperm dha tedavi olmadik

Eşim azospermi ve tüp bebek deniycez ilk defa ve eşi bu durumda olanlar micro tese ameliyatı yaptıranlar fiyatı ne oluyor tüp bebek kaça mâl oluyor acaba 😊lütfen yardımcı olun bana
Gidecegin merkeze gore degisir bu.
Bizde olduk bizim ameliyatimiz 4.400 tl di tup bebek ilaclar ameliyat rahm dinlendirme 21 bin 700 filan tuttu

Yok canm duymadm hic.
Insallah tesede sperm cikar sizinde o surecte beklemek cok zor cünku uroloji doktorunun cok iyi olmasi lazm bu konuda.

Yok canm duymadm hic.
Insallah tesede sperm cikar sizinde o surecte beklemek cok zor cünku uroloji doktorunun cok iyi olmasi lazm bu konuda.
Araştırdık bulundumuz bölgedeki en iyi ürolog kendisi gerçekten inşallah çıkar benimde umudum o sizinki çıkmış Allah'dan sizin adınıza cok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Araştırdık bulundumuz bölgedeki en iyi ürolog kendisi gerçekten inşallah çıkar benimde umudum o sizinki çıkmış Allah'dan sizin adınıza cok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Amin canm cok sagol benm ve esimin hic umidimiz yoktu ama oldu sukur rabbime 😊 herseyin basi dua cok dua ettim herkese ettirdim kim bilir kmn duasi kabul oldu sizde duaya sıgının.

Bizimkiside aynı canım yani normal yolla olmicaksa beklemenin anlamı yok dedik hemen yapmak istedik paramızda yok ama bişekilde bulcaz aileler felan yardim etcek sizneden tedaviye başlamadınız
Bizim de eşim tese olmak istemiyor ikna edemiyorum

Back