- 2 Temmuz 2019
- 44
- 24
- 3
- 28
- Konu Sahibi ALARA HAKTAN
Eşim azospermi ve tüp bebek deniycez ilk defa ve eşi bu durumda olanlar micro tese ameliyatı yaptıranlar fiyatı ne oluyor tüp bebek kaça mâl oluyor acaba lütfen yardımcı olun bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun cnm eşinin değerleri nasıl senin bi sorunun varmi benim esimde azosperm dha tedavi olmadikEşim azospermi ve tüp bebek deniycez ilk defa ve eşi bu durumda olanlar micro tese ameliyatı yaptıranlar fiyatı ne oluyor tüp bebek kaça mâl oluyor acaba lütfen yardımcı olun bana
Eşimin değerli cok kötü canım cok sagol şuanda iğne ilaç felan kullanıyo biz hemen tüp bebek yapmaya karar verdik Sabırsızım birazGeçmiş olsun cnm eşinin değerleri nasıl senin bi sorunun varmi benim esimde azosperm dha tedavi olmadik
Gidecegin merkeze gore degisir bu.Eşim azospermi ve tüp bebek deniycez ilk defa ve eşi bu durumda olanlar micro tese ameliyatı yaptıranlar fiyatı ne oluyor tüp bebek kaça mâl oluyor acaba lütfen yardımcı olun bana
Eşimin değerli cok kötü canım cok sagol şuanda iğne ilaç felan kullanıyo biz hemen tüp bebek yapmaya karar verdik Sabırsızım biraz
Vay be baya pahalıymış yaGidecegin merkeze gore degisir bu.
Bizde olduk bizim ameliyatimiz 4.400 tl di tup bebek ilaclar ameliyat rahm dinlendirme 21 bin 700 filan tuttu
Sadece senin kullanacagin ignler zaten 3 bine yakn tutuyo canm cok zor.Vay be baya pahalıymış ya
Sadece senin kullanacagin ignler zaten 3 bine yakn tutuyo canm cok zor.
Sadece senin kullanacagin ignler zaten
Sağolun ayıp olmazsa siz hangi merkezde yaptırdınız sonuç neolduSadece senin kullanacagin ignler zaten 3 bine yakn tutuyo canm cok zor.
Bahceci umut tup bebekte yaptrdik tesede sperm cikti sükur smdi transfer icin bekliyorm rahim dinlendrme surecindeyim.Sağolun ayıp olmazsa siz hangi merkezde yaptırdınız sonuç neoldu
Inşallah hayırla sonuçlanır bende fertillefe hastanesinde yaptıracam afyonda fatih öğüç hiç duydunmu burayı bilgin varmı canimBahceci umut tup bebekte yaptrdik tesede sperm cikti sükur smdi transfer icin bekliyorm rahim dinlendrme surecindeyim.
Araştırdık bulundumuz bölgedeki en iyi ürolog kendisi gerçekten inşallah çıkar benimde umudum o sizinki çıkmış Allah'dan sizin adınıza cok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun inşallahYok canm duymadm hic.
Insallah tesede sperm cikar sizinde o surecte beklemek cok zor cünku uroloji doktorunun cok iyi olmasi lazm bu konuda.
Amin canm cok sagol benm ve esimin hic umidimiz yoktu ama oldu sukur rabbime herseyin basi dua cok dua ettim herkese ettirdim kim bilir kmn duasi kabul oldu sizde duaya sıgının.Araştırdık bulundumuz bölgedeki en iyi ürolog kendisi gerçekten inşallah çıkar benimde umudum o sizinki çıkmış Allah'dan sizin adınıza cok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Bizimde bütün degerlerimiz 0 ciktiEşimin değerli cok kötü canım cok sagol şuanda iğne ilaç felan kullanıyo biz hemen tüp bebek yapmaya karar verdik Sabırsızım biraz
Bizimkiside aynı canım yani normal yolla olmicaksa beklemenin anlamı yok dedik hemen yapmak istedik paramızda yok ama bişekilde bulcaz aileler felan yardim etcek sizneden tedaviye başlamadınızBizimde bütün degerlerimiz 0 cikti
Aynen Öyle Canım Inşallah Seneye Kulağımızda bebişler olur tatlı tatlıAmin canm cok sagol benm ve esimin hic umidimiz yoktu ama oldu sukur rabbime herseyin basi dua cok dua ettim herkese ettirdim kim bilir kmn duasi kabul oldu sizde duaya sıgının.
Aynen Öyle Canım Inşallah Seneye Kucağımızda bebişler olur tatlı tatlı
Bizim de eşim tese olmak istemiyor ikna edemiyorumBizimkiside aynı canım yani normal yolla olmicaksa beklemenin anlamı yok dedik hemen yapmak istedik paramızda yok ama bişekilde bulcaz aileler felan yardim etcek sizneden tedaviye başlamadınız
Hemen tese olmasın zaten önce bi tedavi görsün,hem sonra bakarsın normal çıkış gerçekleşir tese'ye bile gerek kalmaz.Bizim de eşim tese olmak istemiyor ikna edemiyorum
Doktorunuz ne derse ona göre hareket edin doktor önce tedavi veriyor zaten iğne ve hapHemen tese olmasın zaten önce bi tedavi görsün,hem sonra bakarsın normal çıkış gerçekleşir tese'ye bile gerek kalmaz.