Eşi, komşusu, akrabası evli olup tip 1 diyabet olan var mı?

Bir doktor kadar bilginiz olmuştur insanlar size daha kaç defa anlatacak? Ayrılda şu adam sizden kurtulsun hastalıktan daha tehlikelisiniz. Hem şeker hastası bireyleri stres çok etkiliyor sizde çekilecek bir tip değilsiniz. Tip 1 sizden çok daha başedilebilir bir rahatsızlık.

Ne kadar tanıyorsunuz beni

Verilen cevaplardan anladigim kadariyla, bayagi bir taninmissiniz ve konularinizla bir o kadar baymissiniz ki hep ayni yorumlar yapiliyor.
Çoğu yorum öevresinde olmayan, hastalığı bilmeyen dışarıdan yorum yapanlar. Hakiyle bana bir katkısı olmadı.yaşayıp bilen yardımcı olan kişilerde yazdı allah onlerdan razı olsun onları ayrı tutuyorum

Sekeri cikinca alttan al dusunce de alttan al ,acikinca da alttan al bir elin yemekte olacak.Alttan al alttan al o kadar

Sizin çok üstünüze geldiklerini düşünmüştüm ama konuklarınıza, mesajlarınıza baktım da haklılar. Bir insanin bir konu kafasına takılır konu açar da siz bu konuyu takıntı yapmışsınız.
Bu kadar takıyorsunuz evlenmeyin bence adama da yazık.

İyi de konu açtığımdan beri gelen yorumların çoğu takıyorsanız evlenmeyin tarzı. Defalarca açtıysam pek doğru dürüst yorum bulamadığımdandır. Şuanki konum bile çok farklı iken açma nedenim farklı iken yine gelen tüm yorumlar bu tarz

Bakın bu sitede herkes elinden geldiğince yardımci olmaya çalışıyor ama burada bazı kişiler var sürekli aynı konularla ilgili konular açıyor, ne yazılırsa yazılsın konu başlığı değişiyor konular gene aynı. O zaman çok itici oluyor.

Haklısını ama herkes dediğiniz gibi diil. İlk kez bu konuyu açtığımda da çoğunun yorumu bunu takıyorsan evlenme adama yazık, bunu mu takıyorsun , nasıl takarsın tarzı yargılayıcı kötülryici yorumlar geldi. Kendi ya da çevresi yaşayıp yardımcı olmaya çalışan da oldu allah razı olsun ama diğer şekil yorum yapanlar çoğunlukta oldu

Var desek ozelden msj atacaksin,acik acik yaz ne oldugunu herkes yardimci olsun ,ozelden msjlasmayi sevmiyorum mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…