Aldım alıyorum hala . Şuanlık kaygım kalmadı gibi, normal bir durum oldupunu onunla uzun süreli vakit geçirfikten sonra da anladım psikolojik destekte faydalı olduBu görüştüğünüz kişide diyabet olmasıyla ilgili 6. Konunuzmuş
Gerçekten hala öğrenemediğiniz bi şey kaldı mı?
Bir de doğru hatırlıyorsam en son hiç bitmeyen kaygılarınız için yardım alacaktınız
O iş noldu?
Diyabet ile yaşanır ama sizinle yaşam nasıl olur bilemedimMerhaba kızlar
Eş i , komşusu , akrabası evli olup tip 1 diyabet olan var mı? Bir konuda yardım isteyecektim bi kaç sorum vardı. Olan varsa bana özelden yazabilir mi? ( diğer konularımdan merak eden varsa ciddi adımlar atmaya başladık bahsettiğim kişi ile, çokta mutluyum) . Sadece ona daha fazla yardım edebilmek için öğrenmem gereken şeyler var. Evet doktordan vs olabildiğince öğrenmeye çalıştım ama bizzat yaşayan varsa tecrübeleri daha çok yardımcı olabilir bana.
Bu kadar küçümsemeniz niye? Ben yaşayan insanlar diye özellikle o yğzden belirttim.İnsan sevdiği insanın ne hastalıklarında yanında oluyor. Allah aşkına diyabet nedir ya, bu kdr dertleniyorsanız lütfen adamdan uzak durun.
Öyle olsa birlşkte olmazdım o insanla kimse silah zoruyla birlikte tutmuyor benisen hastalıkta sağlıkta insanı değilsin, bencil birisin. ayrıl
Bu kadar küçümsemeniz niye? Ben yaşayan insanlar diye özellikle o yğzden belirttim.
Var mı çevrenizde tip1? Çinkü özellşkle olanlar yaZsın dedimDiyabet olsa ne olacak anlamadim iyi misiniz?
Bu kadar öfkelenmeniz niye? Hakaret mi ettim sizinle tartıştım mı size ne söyledim de bu kadar nefret kusuyorsunuzŞimdi birşey yazardimda senin gibi tip1 kafa için banlanmaya değmez git sen tedavi ol uçmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?