Eşi doğuma girenler ya da eşinin doğuma girmesini isteyenler...

mozdilm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
4
0
86
İstanbul
Eşi doğuma giren varmı?
Varsa hangi istanbulda ya da sakaryada hangi hastaneler?
özel hastanelerin bazılarında girilebiliyormuş fakat hangileri olduğunu tespit etmek zor. Hem fiyatı uygun hem eşimizin doğuma girebileceği hastahane?

neden eşinin doğuma girmesini mi istiyorsun:) ben hiç düşünmedim bak bunu..ama istemem hoş bi durum değil ya hani..görmese daha ii gibi...

ayrıca doğum muizevi bir olay ömrü hayatında kaç kere görebilirki bir insanın kendi çocuğunun doğumuna şahit olması güzel değil mi. ilk gören, ilk dokunan olmak...belgesellerse doğum olayını çekebilmek için okadar zahmet çekiyorlar...

doguma kesinlikle esimle birlikte girecegim. bu an hayatimizin en onemli ani.

hamileyim demem ben hamileyiz derim :)

bebisimizi izmirde mi dogursak yoksa hurda mi askim diye sorarim o da gayet normal karsilayip askim bakalim izmirdeki hastaneye gezelim konusalim nerde doguracagimiza oyle karar verrelim der.

bebek sadece bana ait olan bir varlik degil ayni zamanda da esime ait. bu mucize ani tek basima yasayacak kadar bencil degilim. ayni zamanda bana en yakin insan esim bu bebegi birlikte yaptigim canimda parca olan esim tabiki de en cok dogum aninda onun ilgisine destegine ihtiyacim olacak. esimin elini tutarak birlikye sIkIntIyI cekip birlikte terleyip birlikte gozyaslarina bogulacagiz...

bence esler doguma kesinlikle katilmali (SAHSİ FİKRİM)

amannn ben istemiyorum bizimki girmesin doğuma felan çatlasın meraktan dışarda Hem benim kocamı kan tutuyor yaaa onunlamı uğraşıcak doktorlar benimlemi

düşüncelerine katılıyorum fakat bu konuda bazı görüşlerde var eşinin dogum anındaki durumunu görüp yaşayan eşler dogum sonrasında hanımlarından uzaklaştıkları tekrar eskisi gibi olamadıklarına dair.

kesinlikle erkekleri normal doğuma sokmayın kızlar psikolojileri bozuluyo cinsellikten bile soğuyolar

bence de girmemeli..özellikle normal doğuma, her erkek için geçerli değil tabii ama onlar biz gibi düşünemiyo o an ve cinsellikle ilgili sonradan sorunlar oluşabiliyor..manevi olarak her zaman yanımda olduğundan şüphem yok ama o an orda olmasını istemiyorum..

bende hamile kalsam doğumda eşimin yanımda olmasını çok isterim çünkü bu bebek bizim için mucize olur ve o mucizenin dünyaya gelişini eşimde görsün çok isterim fakat eşimin bu duruma dayanabileceğini sanmıyorum alt tarafı rahim filmi çektirirken daha masaya yatar yatmaz ben çıkıyorum canım hemen kapının arkasındayım deyip gitmişti ve çıktığımda rengi bembeyazdı ablamda bana eniştem hatim indirdi maşallah demişti

eşimde doğumda yanıma gelicekmiş ama epidural sezeryan yaptırıcam ben

Benim eşim de girmek istemiyor,"ben seni o kadar acı ve kanlar içinde görmek istemiyorum "diyor..Hassastır biraz
Bende istemiyorum açıkçası..Dedikleri gibi herşeyden soğuyabiliyorlarmış...

pek çok hastahanede, sağlık ve hijyen kuralları gereği, sağlık personeli olmayan kişilerin doğumhane/ameliyathaneye girmeleri yasaktır.

en mantıklısı da budur bence zaten. sağlık personeli olmayan bir kişinin, o doğumhanede veya ameliyathanede hiç işi yoktur diye düşünüyorum.

doğum yaptım. 2 seneden uzun zaman oldu.... eşim girsin istemiştim aslında doğumuma. ama doktorumun ve hastahane yönetiminin mantıklı açıklamalarıyla ikna olduk. Hatta haklı ve kesinlikle doğru bir tedbir aldıklarını düşündük.
Fotğraf makinemizi/kameramızı, 9 ay boyunca bizimle olan bir hastahane personeline (doktorumun asistanına) verdik. Eşim de paşa paşa dışarda bekledi. çok da güzel oldu.

Normal doğum yaparsam kesinlikle girmesini isterdim...
Çok heyecanlı birşey!
Aşk meyvenizin ilk görüntüsünü birlikte görmek o ana şahit olmak, çok heyecanlı olmalı

Şu an hamile değilim fakat hamile olduğumda girmesini istesem bile giremez sarsılır adam bılıyorum eşimi kan tutar doktorlar onunla mı benımle mı ugrasacaklar bayılır fılan korkarım . ben her turlu ıstemem gırıp gormesını

Allah kısmet ederde bi evladım olursa eşiminde doğumda yanımda olmasını isterim

Peki bunu tecrübe eden var mı? Yani eşi doğuma giren, cok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…