Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doguma kesinlikle esimle birlikte girecegim. bu an hayatimizin en onemli ani.
hamileyim demem ben hamileyiz derim :)
bebisimizi izmirde mi dogursak yoksa hurda mi askim diye sorarim o da gayet normal karsilayip askim bakalim izmirdeki hastaneye gezelim konusalim nerde doguracagimiza oyle karar verrelim der.
bebek sadece bana ait olan bir varlik degil ayni zamanda da esime ait. bu mucize ani tek basima yasayacak kadar bencil degilim. ayni zamanda bana en yakin insan esim bu bebegi birlikte yaptigim canimda parca olan esim tabiki de en cok dogum aninda onun ilgisine destegine ihtiyacim olacak. esimin elini tutarak birlikye sIkIntIyI cekip birlikte terleyip birlikte gozyaslarina bogulacagiz...
bence esler doguma kesinlikle katilmali (SAHSİ FİKRİM)
bende hamile kalsam doğumda eşimin yanımda olmasını çok isterim çünkü bu bebek bizim için mucize olur ve o mucizenin dünyaya gelişini eşimde görsün çok isterim fakat eşimin bu duruma dayanabileceğini sanmıyorum alt tarafı rahim filmi çektirirken daha masaya yatar yatmaz ben çıkıyorum canım hemen kapının arkasındayım deyip gitmişti ve çıktığımda rengi bembeyazdı ablamda bana eniştem hatim indirdi maşallah demişti![]()