eşi bu kadar değişen var mı

kadis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
5.202
9
eşimle konuşuyodum maksat ilk yıllarımızı öğrenmek kıyaslamak neden değiştiğini vs ağzından laf almak
dedim okul yıllarıızda ne güzeldi vs
evet dedi şimdi o heycan yok o zamanlar kalbim dururdu dedi ama şimdi benim malımsın pek heycan yok dedi
şaştım sustum ben neden bu kadar heycanlanıyorum seni gördüğümde dedim sen bana her dokunduğunda kalbim hala çarpıyor dedim
kahvaltı üstü ütüsü yemeği çoçuğu evi gezmelerim misafir ağırlamam yatağım vs ben tam kadınım
ama yinede bitmiş heycanı
o zaman dedi uzaktaydık sen yurtta kalıyodum senin için şarkı dinilyodum vs şimdi aklına geldiğim yok zaten yanımdasın neden düşüneyim diyo
o zaman dedim ben bir tatile çıkayım 2 hafta sen de derdine yan
bakalım ayın 11 den 29 una kadar yokum ve onu pek aramıcam bakalım eski aşkı olabilcek miyim
baktım işe yarıyo kaçarım sürekli :)
ama çok üzücü bir durum benim gibi olan var mı

ne kadar kaba ya öyle söylenir mi:1no2:
seni sinirlenirmek için söylemiş olmayasın CADIARZU
bana söylediği an sopayı indiririm kafasına :1closedeyes:
demekki fazla evin kadını olmamak gerekiyormuş benim gibi :dilcikar:
sen mümkün oldukça eşinden ayrı kal tatil yap arama hatta lülülülülülü

olmaz olurmu canım...ya bu bütün erkekler aynı...kadınlar aynı.....kadınlarda aşk sevgi çoğalıyor evlenince..erkeklerde azalıyor....ne yapılması lazım inan bende bilmiyorum.:dilcikar:

bazı erkeklerin belki ilk flört dönemindeki gibi olmasını beklemek fazla hayalcilik gibi gelebilir ,bunu doğal karşılayablirsiniz ama bu tarz konuşma kırıcı olmuş maalesef...öncelikle kimse kimsenin malı değildir birkere bu lafı lügatımızdan çıkarmamız gerekir...her insanın yapısı bir olmaz yani eşinizide kendiniz gibi sanmayın ama en azından size karşı kelimelerini biraz daha kibar seçebilir diye düşünüyorum...takmayın kafanıza...siz artık onun karısı olduğunuz için rahat davranıyor,ama eminimki içinden yaşyordur bir takım olayları...
mutluluklar...

saka yapmistir belki nerden biliyosun....cogu erkek sevgisini dile getirmekten hoslanmaz...hemoyle ise yararsa kacarim falan yokklava:sonra sen uzulursun ona gorejeyyaradami fazla bos birakmaya gelmez allah muhafaza;;;;;;;;;;;;;;;

bacım sen yinedefazla uzaklara kaçma...herifi yola getireyim derken yolldan çıkartırsın mazallahh...kafamçokkarıştı

canım eminim eşin seni seviyordur ama bu bence bütün evliliklerde aynı eski heyecan kalmıyor zamanla.tabi eşinin söyleyiş biçimi biraz kaba olmuş.arasıra eşlerden uzak olmak daha iyi sen tatiline git arama hiç onun aramasını bekle dayanamayıp hergün arayacak emin ol.bazen erkek milletine karşı naz yapmak gerekiyora.s

ben bu erkekleri çözemiyorum
galiba ömrümün sonuna kadar da çözemiycem
bi oluyo tapıp ölüyolar
bi oluyo sen onun hayatında yokmuşsun gibi görmüyo
suç bizde galiba
çok yüz verip şımartıyoruz onlar gibi olamıyoruz

bence fazla simarmis da ondan oyle demis
sen demissin ya ben hala heyecanlaniyorum diye vay be ne erkegim demistir
simarikligini abartip boyle laflar etmis
sen az sitem et pisman olur bence zaten

bana kalırsa eşi bu tarz konuşunca karşısında "ama ben seni seviyorum" diyen bayanların eşleri değişiyor

evlilk öncesi ateş olur tabi
sonrada bu etşin yeri küle döner
yani bitmez ama biraz yavaşlar
yine altan altan yanar :smiley-cool:

bilemiyorum kafam karmaşık
ben oğlumsuz nasıl durcam diyodu
bende bırakayım sana diyorum bak diyo ben öyle mi demek istedim diyo yani sizsiz diyo
bence ifade etmeyi becedremiyo
aman takmıcam belki o zaman düşer peşime
çok takınca bi yerleri kalkıyo...

Erkeklerin geneli böyle canım.
Evlenmeden önce bir nebzede olsa kaybetme duygusunu yaşıyorlardı.
Daha fazla üzerimize düşüyorlardı.
Evlenince nasıl olsa benim, beni sevmiş benimle evlenmiş, artık karı kocayız, birbirimize bağlıyız diye kaybetme duygusunu yaşamıyorlar. sorun bundan kaynaklarınıyor.
tabii bu sevmiyorlar ilgilenmiyorlar anlamınada gelmiyor. Küçük şeyleri kafana takıp kendini üzme.
mutluluklar dilerim.
yerimseniben

cnm bu yanlız erkeklerde değilki bizdede öyle değilmi o ilk heyecan yok..
zaten bunun evlilikle alakası yok bence ilişkilerde de aynı..
yanlız evlilikte derin bi sevgiye dönüşüyor...
yanlız motonlaştırmamak bizim elimizde ...ben mümkün oldukça değişiklik yapmaya calışıım..
böylece daha keyifli bir beraberlik oluyor..
mini bir tatil iyi gelir özlem olur ama cok fazla da olmasın tabi...
inş tatil dönüşü umduğundan fazla bir ilgiyle karşılasırsın ..sevgiler seninl eolsun

evet arkdaşım bence sen eşinin kendisini fazla önemsemesini sağlamışsın.
Böyle oluncada sanki o vazgeçilmez olmuş ama istersem ben vazgeçebilim diye oturtmuş beyinine. Bence önce bu düşüneceyi yık sen onun çokda hint kumaşı olmadığını hissettir bazı şeylerini eleştir ve evet biraz kendini çek bir yerlerde gitmesen bile evde öyle o her istediğinde yelkenleri suya indirme bence.

benim malımsın ne demektir ya, çok kabalık etmiş, yanındayken değerini bilmeli, sen tatile çıkınca falan değil bence canım..

Dedim ku ben çok güzel bir kadinim kim bilir kaç erkek benim kocam olmayi istiyordur ama bilemiyorum senin bu hallerini dedim sustu kaldi çok şaşirdi
yüzünde ki şaşkinlik çok komikti :)
o günden beri peşimde dolaniyo ama daha çok bekler vakit intikam zamani

bakkkkk nasılda kaybetme korkusu sardı eşinin içini.ohh ii oluo.fakat bu cümleyi sürekli tekrar etme geri tepebilir.ama mesafeli davranmaya devam et neşeli ol ve başka şeylerle ilgilen o olmasa da çok memnunmuşsun gibi hayatındansırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

evet ben nerde hata yaptığımı gördük
onu hayatımın merkezi gibi davranıyodum
yemek yemez ne olur ye ne yiyecen ne yapayım
nereye gidelim tamma hastayan kalsın vs yok bundan sonra
ister yer ister yemez bana mı dert ya
anası düşünmüyo ben kadar
biraz da ilgimi kesecem kendi haline bırakacam
bende kendi keyfime bakcam ve en önemlisi surat asmayım gülüp oynıcam
ve dedim ki doğumdan kalan 5 kilom var daha da vercem seninde suratına bakmıcam görürsün dedim :)
bak sen diyo
salak bu ya ve ben makyajı sevmem yapmamda ama sırf buna inat yapıcam iyice çatlacam
cigerci kedisine dönecek
ha bu arada bunun pek yatagımıza düşkünlüğü yok gizliden buna macun vs bi şeklide yedirtip kudurtacam yüz de vermicemmmmmmmmmmmm
tırmandırcam yaniiiiiii
yaşasın intikamlık
ve ben belki bunları öncedende yapardım ama insan uğraş vermek zornuda neden kalıyo eşi neden kırıyo vs bunlara takılıydım hata etmişim
iyi düşünmek falan yok okuyacan canlarına
ama haftaya da tatile gitcem 2 hafta yokum adam başka yollara gitmesin macunu yeyinceeeeeee
vaz geçeyim en iyisi gelene kadar macundan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…