tam evlenilcek mukemmel bir eş olması sizinle uyumlu olacağı anlamına gelmesin.sadece guneş gezegeniniz karar vermio uyuma onemli olan sizin doğum haritanızda mars hangi burcta bulunuyor diyelim boğa da o zmn tam aradığınız erkektir.ya da onun doğum haritasında venusu hangi burcta ise o da o karekterde bir bayan arıyordur.mesela bnm mars gezegenim ikizler gezegeninde zeki hazır cevap hareketli erkeklerden hoşlanıyorum.
Benim bildiğim kovalar eğer istiyorlarsa herkesle anlaşabilişir.ama işte bunun için çaba harcamınız gerekicek bu da daha sonraları sizi zorlamasın nasıl bir erkek istediğinizi iyi düşünün.beklentileriniz ihtiyaclarınız neler iyice tartın sonra pasif gelmesin boğa eşiniz size.Cunku bnm bildiğim boğalar oturaklı ve iyice mantığı almadan harekete geçmez
ha bu arada boğa aslan akrep kova bunlar zodyağın sabit değişmez burcları boğa ve akrep zıtlaşarak anlaşir aslan ve kova da aynı şekilde yani hava ve ateş elemntleri zıtlaşarak su ve toprakta aynı şekilde cunku su ve toprak daha durgun içe donuk hava ve ateş daha hareketli dışa donukturler.
ama işte gel gelelim benim erkek arkadaşim aslan ve ben boğa.cokda guzel anlaşyoruz cok uyumluyuz bir tek birbirimize fikirlerimizi zmn zmn kabul ettirmek için paralıyoruz kendimizi tartişmalarımız yorulmazsak sonsuza kadar gider burda anlıyorum ikimizinde sabit urc olduğunu.
Ama işte deiğim gibi başka etkenlerde var mesela bnm yukselenimde aslan olduğu için rahatız.ya da ay burcu var nasıl yukselen sosyal cevredki maskeniz gibi ise ay burcu da eşinize davranışınızı etkiler.
kısaca kova ve boğa yıldızların durumuna gore iyi de anlaşabilir kotu de
ama şu da bir gerçek guneş burcu boğa olduğu için ister istemez bazı ozellikleri ters gelebilir.