- 18 Nisan 2024
- 141
- 48
- 22
-
- Konu Sahibi gencanneolmakisteyenler
Maşallah çok güzel embriyolarınız olmuş transfer oldunuz muMerhaba arkadaşlar,
eşim azspermi teşhisi konuldu tese ameliyatı olduktan sonra sperm çıkışı oldu 4AA 3AA kalite embriyolarımız 5.güne ulaştı ve dondurdular bu ay 20 si gibi transferim olacak aynı deneyimde olan tutan var mı güzel şeyler duymaya ihtiyacımız oluyor çok zor ve soru işaretlri dolu bir süreç
Merhaba yarın sabah transferim varMaşallah çok güzel embriyolarınız olmuş transfer oldunuz mu
Allah yardımcınız olsun.İnşallah tutunurlar Amin.sonrasında hissettiklerinizi sonucu yazar mısınız ? Mutlu haber bekliyorum teşekkürlerMerhaba yarın sabah transferim var
Allah yardımcınız olsun.İnşallah tutunurlar Amin.sonrasında hissettiklerinizi sonucu yazar mısınız ? Mutlu haber bekliyorum teşekkürler
Sizde aşamada nedirAllah yardımcınız olsun.İnşallah tutunurlar Amin.sonrasında hissettiklerinizi sonucu yazar mısınız ? Mutlu haber bekliyorum teşekkürler
Ben de tüp bebek süreci geçiriyorum iki embriyom var transfer olacağım bir ay sonra inşallahSizde aşamada nedir
İnşallah olumlu olur , ilk deneme miBen de tüp bebek süreci geçiriyorum iki embriyom var transfer olacağım bir ay sonra inşallah
Ben de tüp bebek süreci geçiriyorum iki embriyom var transfer olacağım bir ay sonra inşallah
Evet ilk denemem oldukça heyecanlıyım.Olumlu sonuçlar görmek umudunu perçinliyorİnşallah olumlu olur , ilk deneme mi
Benimde ilk denemem daha 23 yaşındayım çok zor ve yorucu bir süreç ama Allah çabalarımızı görüyordur kalbimize göre versin inşallahEvet ilk denemem oldukça heyecanlıyım.Olumlu sonuçlar görmek umudunu perçinliyormaddi manevi zor bir süreç
Amin kardeşim inşallah mutlu haberler alırız sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza alırız AminBenimde ilk denemem daha 23 yaşındayım çok zor ve yorucu bir süreç ama Allah çabalarımızı görüyordur kalbimize göre versin inşallah
Dualarınızı bekliyorum benimde dualarım seninle Allah hepimize nasip etsin , eşin de azospermiydi embriyo kaliteniz neydiAmin kardeşim inşallah mutlu haberler alırız sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza alırız Amin
Evet öyleydi az bi çıkış oldu tüp bebek yaptık.3AA oldu.Allah ol derse oluyor.Buna güvenip kalbimizi ferah tutalım.Ben öyle yapıyorum.Benim de dualarım sizinle.Tez zamanda kavuşalım inşallah bebeklerimize Amin.Dualarınızı bekliyorum benimde dualarım seninle Allah hepimize nasip etsin , eşin de azospermiydi embriyo kaliteniz neydi
Güzel kalite de olur tabiki inşallahEvet öyleydi az bi çıkış oldu tüp bebek yaptık.3AA oldu.Allah ol derse oluyor.Buna güvenip kalbimizi ferah tutalım.Ben öyle yapıyorum.Benim de dualarım sizinle.Tez zamanda kavuşalım inşallah bebeklerimize Amin.