Erkek İnfertilitesi Esi azospermi olup tese ameliyati olmus veya olacaklar bakabilir mi?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hamilesin galiba maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin sizde azosperm sebebi neydi neler yaptınız tese ile mi bulundu anlatabilir misin Canım

evet cnm cok sukur ilk tup bebek denememizde pozitif sonuc aldik.

esim kucukken cift tarafli inmemis testis ameliyati olmus azospermi nedeni buydu bizim normalde 1-2 tane cikis oluyodu ama genelde hareketsizdi onlar o yuzden mikro tese oldu cok sukur tese ile cok kaliteli olmasada sperm bulundu toplanan 13 yumurtanin 5 tanesi dollendi ama 2 tanesi 5. gune gidebildi ikiside transfer edildi bi tanesi tuttu cok sukur

evet cnm cok sukur ilk tup bebek denememizde pozitif sonuc aldik.

esim kucukken cift tarafli inmemis testis ameliyati olmus azospermi nedeni buydu bizim normalde 1-2 tane cikis oluyodu ama genelde hareketsizdi onlar o yuzden mikro tese oldu cok sukur tese ile cok kaliteli olmasada sperm bulundu toplanan 13 yumurtanin 5 tanesi dollendi ama 2 tanesi 5. gune gidebildi ikiside transfer edildi bi tanesi tuttu cok sukur

cok sevindim sizin adiniza, umarim bizde de aynisi olur.. esinizin hormon degerleri normal miydi? Benim esim de kucukken testisten ameliyat olmus, doktor azosperminin nedeninin bu olabilecegini dusunuyor cunku esimin hormonlari herseyi cok normal. insallah biz de gelecek ay tese olacagiz. insallah bizde de sperm bulunur da sizin gibi ilk tup bebek denemesinde hamile kalirim, allahima dua ediyorum her gun.

cok sevindim sizin adiniza, umarim bizde de aynisi olur.. esinizin hormon degerleri normal miydi? Benim esim de kucukken testisten ameliyat olmus, doktor azosperminin nedeninin bu olabilecegini dusunuyor cunku esimin hormonlari herseyi cok normal. insallah biz de gelecek ay tese olacagiz. insallah bizde de sperm bulunur da sizin gibi ilk tup bebek denemesinde hamile kalirim, allahima dua ediyorum her gun.

insallah canim evet bizim hormonlar normaldi ama sperm cikisi cok azdi 1-2 tane gibiydi cok sukur tese de bulundu gittiginiz merkez dr ve labaratuar cok onemli azospermde

insallah canim evet bizim hormonlar normaldi ama sperm cikisi cok azdi 1-2 tane gibiydi cok sukur tese de bulundu gittiginiz merkez dr ve labaratuar cok onemli azospermde

evet haklisiniz, siz hangi merkeze gittiniz? Biz emre bakircioglu ve bahceli fulya'da tansel beye gittik, esim emre bakircioglunu tercih etti, o da acibadem fulya'da yapiyormus ztn tup bebegi.

biz bruksel tup bebek merkezinde yaptik tesemizi prof dr bulent alici yapti

allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin, bizim gibilere umut oluyorsunuz. boyle basari hikayeleri gorunce cok seviniyorum inanin, kendim olmus gibi. Insallah allah bize de bu mutlulugu yasatir.

insallah canim pozitif ol hep insallah guzel sonuclar alicaksin
Maşallah Canım benim eşimde hiç çıkmıyor hormonları da normaldi genetik sorunda yoktu microtese de oldu çıkmadı maalesef var bir hayır tabi sağlıkla kucağınıza alın sizde

Merhaba canım benimde eşim azospermi hormon fiziki muyane ulturasonda Bi şey çıkmadı her şey normal dendi genetiği bekliyoruz genetik de sorun çıkmzsa bize de tese dediler hormonlar normal kanallarda tıkanıklık vardır bunu dışarıdan bilemeyiz dediler ama ben korkuyorum ya hiç sperm çıkmazsa sizinle durumunuzla aynıyız sizde tese de sperm bulundu mu tüp bebeği hangi merkeze yaptırdınız bana yardımcı olursan sevinirim

Back