Eşi azospermi olup, hamile kalan var mı?

Olur olur Allah'ın izniyle olur.
En kısa zamanda kk ya hamileyim diye yazacaksınız.
Ah ah kanal tıkanıklığı gibi kolay sorunları olsa keşke azospermi ile uğraşan insanların...

Arkadaşımdan inşallah sağlıklı yumurta çıkar, tekrar denicek tüp bebek. Çok dua ediyoruz.
İki damatları azospermi gelinlerinde yumurta yok. Kader işte ne denebilir ki...
Herkesin sınavı var bu dünya da...
Bu arada yazmaya unuttum, Allah bir tane emanetini nasip eyledi bize. Bı oğlum var 9 aylık. Benim eşimde sorun yoktu, bende de çok farklı sorunlar vardı. Çok uzun hikaye ameliyatlar oldum, gebelikte başka sorunlarımı öğrendim. Trombofili ve hiperhomosistein hastasıyım. Gebeliğim çok riskli geçti. Birde rahmim bağırsağıma yapışmış o kadar sorun vardı ki bende bunu bilmiyordum doğal olarak doktorda.
Allah'tan gebeliğim de anı bı yırtılma olmadı. Doktorum doğumdan sonra farklı sorunumu giderdi bı tüpümü aldı kistlesmis ve bağırsağıma yapışmış doktor rahmi görünce şok bağırsağımdan rahmimi sıyırara sıyırara ayırabilmiş.
Tekrar hamile kalmak istiyorum ama ölüm riskim yüksek oluyor, çok zor bı gebelik oluyor, kesinlikle yürüyemiyorum, tek bacağım venöz gibi oluyor ama ana damarlardan değil acayip acılarım ağrılarım oluyor felaket şişiyor daha yazsam destan olur. Doğumdan sonra 4 ay iyileşmiyorum çok ızdırabım oluyor
2 ameliyat 1 doğum doğumdan sonra ameliyat devam etti.
Artık sinirlerim bozuldu. Bu konuyu kesinlikle çevremde konuşmuyorum artık delirecek gibi oluyorum. Soran olursa lütfen sormayın anlatamam kaldıramıyorum artık diyorum.
İşte benimde sınavım böyle...

Ben 2 gunde cok kotu oldum, onları dusunemiyorum bile.
Allah yardımcıları olsun.
Sizde cok sey atlatmıssınız, cok zorluklarla ulasmıssınız yavrunuza.
Allah uzun ömürler versin
bazıları kadar sanslı olamayanlar cok bu konuda.
Bizim aile, akrabalarda sorun cıkan bi biz olduk.
Herkes hemencik doguruverdi
Ay hadi sıra sende, yapmayacak mısınız? 1 yılı geçti evleneli, sizden haberler bekliyoruz falan bende cok laf duydum.
İnsanlar dusuncesiz oluyor.

Nasıl yollar izlendi sizde aceba birwz anlatır mısınız birde doktorunuz kimdi

Dr Ayşe Saltık’a da görünmenizi öneririm. Kendisi Bülent Tıraşın ögrencisi ve onun ekolünden geliyor. Çok başarılı sevecen iyi bir doktor.Ankara’da muayenehanesi var.
İmkanınız varsa İstanbul Bülent Tıraşı öneririm tabiki.

Merhaba geçmiş olsun. .Mehmet Fatih Karsli diye bir doktor var. Onun canlı yayinlarini izlerken azospermiden yana derman bulan çok gördüm. Benim eşimde sorun yoktu ama ortak kullandık Her şeyi. Yani bu doktorun tavsiye ettiği ürünleri. 2 ay sonra eşimin değerleri müthiş artmıştı. Biz şimdi bebek bekliyoruz. Sürecimizi anlatmak biraz uzun ama . Biz çok faydasını gördük bu doktorun. Üstelik sadece instagramdan takip ederek

Verdiği kür neydi acaba yazabilme şansınız var mı benim eşimde azosprem teşhisi konuldu bitkisel ilaç neydi onu söylerseniz

Verdiği kür neydi acaba yazar mısınız

Sizi en iyi ben anlarım 4 yıldır bu imtihanla uğraşıyorum 4.tüp bebek denemesi yakında olacak umudumuzu kaybetmeden denemeye devam ediyoruz bilmem sonumuz nasıl olucak nasıl aşıcaz öyle bulanık ki zihnim
Merhabalar yorumunuzu yeni gördüm durumunuz nedir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…