Eşi azospermi olup, hamile kalan var mı?

bernisko

Popüler Üye
Pro Üye
Anneler Kulübü
13 Mart 2019
1.731
7.418
merhabalar,
Belki yeri burası degil ama benim çok büyük bir dert,

19 aylık evliyiz.

Ben 25, eşim 30 yaşında.
Bebek istiyorduk olmayınca dr gittik, bende bir sorun cıkmadı ama eşimde azospermi cıktı. Hiç sperm yok yani.
Daha bugun ögrendik, tıkanıklığa bağlı mı yoksa genetik mi bilmiyoruz.
Yarın baska testler yapılacak kesin öğrenecegiz.
Ama ben cok umutsuzum.
Ne hayaller kurmustuk, hepsi nerdeyse imkansız artık.
Cok üzgünüm, eşime destek olmak için ona belli etmiyorum ama buraya yazıp rahatlamak istedim.

Bu şekilde hamile kalabilen var mı aranızda?
Birde Ankara’da yaşıyorum, doktor önerinize açığım.

teşekkürler..

merhabalar,

19 aylık evliyiz.

Ben 25, eşim 30 yaşında.
Bebek istiyorduk olmayınca dr gittik, bende bir sorun cıkmadı ama eşimde azospermi cıktı. Hiç sperm yok yani.
Ama ben cok umutsuzum.
Cok üzgünüm, eşime destek olmak için ona belli etmiyorum ama buraya yazıp rahatlamak istedim.

teşekkürler..
Merhaba, bnm dr um prpf. ahmet erdem. Kimi yonlendirdiysem bebegı oldu. Allah ın izmiyle dixinde olur cok gencsiniz

Sizi en iyi ben anlarım :KK43: 4 yıldır bu imtihanla uğraşıyorum 4.tüp bebek denemesi yakında olacak umudumuzu kaybetmeden denemeye devam ediyoruz bilmem sonumuz nasıl olucak nasıl aşıcaz öyle bulanık ki zihnim :KK43:
sizinde mi sperm sayısı sıfırdı.
insallah bu kez bebeginize kavusursunuz. Allah sabır versin 🥺

İlk öğrendiğimizde çok az çıkış vardı ilaçlar kürler ameliyatlar 4 yıldır çok yol katettik bu uğurda biraz toparladı hatta tüp bebekle hamile bile kaldım kalp atışı durdu :KK43: bi kere olduysa yine olur diyorum niye olmasın yeter ki vazgeçmeyelim..

başkent hastanesi hulusi bulent zeyneloglu
yikamalarda falan hic sperm hareketi olmuyor mu?
esiminde sperm sayisi az ve ileri hareketi düşüktü biz çakşır otunun çok faydasini gorduk
tabi once bir dr kontrolune gidin

merhabalar,

19 aylık evliyiz.

Ben 25, eşim 30 yaşında.
Ama ben cok umutsuzum.

teşekkürler..
Benim eşime de varikosel şikayetiyle gittiğinde azosperm teşhisi konulmuştu. Sonradan tekrar sperm testi yaptırdı.Az da olsa cıktı ama normal yıl için yeterli olamadığını hatta aşılama bile yapılmadan direkt tüp bebek denememizi önerdi doktorumuz.surekli keçiboynuzu kürü yaptık stresten uzak durduk çok takmadık akışına bıraktık.Daha sonra gittiğimiz doktor başka bir bitkisel ilaç önerdi onu kullandı eşim. Mayısta kullanmaya başladık temmuzda hamile kaldım inanın ki duyunca biz de inanamadık hamile olduğumu. Kesinlikle akışına bırakıp çok.fazla kafaya takmayınca işler daha kolay yürüyor. Size tavsiyem testi tekrar yaptırın hassas bir test olduğu için ufak şeyler bile sperm kalite ve miktarını etkileyip yanlış sonuç verebiliyor.Ankarada Kaan Aydos bu konuda uzman turkiyenin en iyi doktorlarından birisi kendisi alanında.Ona da görünebilirsiniz

Benim eşime de varikosel şikayetiyle gittiğinde azosperm teşhisi konulmuştu. Sonradan tekrar sperm testi yaptırdı.Az da olsa cıktı ama normal yıl için yeterli olamadığını hatta aşılama bile yapılmadan direkt tüp bebek denememizi önerdi doktorumuz.surekli keçiboynuzu kürü yaptık stresten uzak durduk çok takmadık akışına bıraktık.Daha sonra gittiğimiz doktor başka bir bitkisel ilaç önerdi onu kullandı eşim. Mayısta kullanmaya başladık temmuzda hamile kaldım inanın ki duyunca biz de inanamadık hamile olduğumu. Kesinlikle akışına bırakıp çok.fazla kafaya takmayınca işler daha kolay yürüyor. Size tavsiyem testi tekrar yaptırın hassas bir test olduğu için ufak şeyler bile sperm kalite ve miktarını etkileyip yanlış sonuç verebiliyor.Ankarada Kaan Aydos bu konuda uzman turkiyenin en iyi doktorlarından birisi kendisi alanında.Ona da görünebilirsiniz
cok sevindim sizin adınıza, darısı bize nasip olur insallar 🤲 keçi boynuzu kürü nasil oluyor acaba?

cok sevindim sizin adınıza, darısı bize nasip olur insallar 🤲 keçi boynuzu kürü na
cok sevindim sizin adınıza, darısı bize nasip olur insallar 🤲 keçi boynuzu kürü nasil oluyor acaba?
4 5 tane Keciboynuzunu 2 bardak suda birkaç dakika kaynatıp demlemeye bırakın 20 dk sonra suyunu suzun soguyunca da içsin eşiniz. Isterseniz kullandığımız bitkisel ilacın adını da verebilirim

Ah ah aynı sorun bizde de var kocaman bir 0. Yarın Ankara’da tekrar detaylı sperm testi vericez azosperm oldugumuz kesinleşince sonra da tedavi icin İstanbul yolu. Öncelikle umutsuzluk yok kuzum ölümden baska herşeyin çaresi var. Allah’ım nasip ettiyse bir şekilde olur. İkinci olarak biz öğrendiğimizde doktor direk microtese dedi. Ben çok arastirdim 2 ay boyunca asla bodoslama tedavisiz microtese yaptırmayın sperm bulunmazsa testise zarar veriyor. Umarım hepimiz kucagımıza bebişlerimizi sağlıkla alırız❤️

Bizim sıfırdı

Oğlum içerde uyuyor 10 yaşında

Şimdi teknik daha da ilerlemiştir

Sıfır spermi öğrendikten sonra bir yıl geçmeden bebek kucağımızda idi

İyi doktor iyi ekip ve bol moral çok önemli tüp bebek gelişti

Sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim

X