Erkek İnfertilitesi Eşi azospermi olup FISH testinde haploid bile çıkmayanlar burada buluşalım.

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yyy1907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2014
204
292
108
34
İngiltere
Yaptirdigimiz ilk fish testinde %2 haploidle umutlanmisken, 2. Teste hic haploid cikmadi. Doktorumuz tup bebek deneyelim diyor. Tamam dedik ana kafamda bir cok soru isareti var. Bu sekilde tup bebek deneyenler varsa burda tecrubelerimizi paylasalim istedim.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Biz de sperm çıkışı var. ama fish testinde spermler diploid. hiçbir şey anlamadım bu işten.

Biz yaklasik 1 yildir igne tedavisi oluyoruz 2. Fish testindede haploid cikis olmadi kaan bey artik tüp bebek deneyelim dio msj attik once sperm aransa bulunursa dondurup oyle tup bebek icin hazirlansak dedik ama o küçük hucre bile ciksa embiroyo olma ihtimali var hic bisey olmazsa esinizin yumurtalarini donduruz küçük hücre donduramayiz demis mayis gibi ankaraya gitmeyi dusunuyoruz ins sonuc herkes icin olumlu olur rabbim herkesin yüzünü güldürur

Biz yaklasik 1 yildir igne tedavisi oluyoruz 2. Fish testindede haploid cikis olmadi kaan bey artik tüp bebek deneyelim dio msj attik once sperm aransa bulunursa dondurup oyle tup bebek icin hazirlansak dedik ama o küçük hucre bile ciksa embiroyo olma ihtimali var hic bisey olmazsa esinizin yumurtalarini donduruz küçük hücre donduramayiz demis mayis gibi ankaraya gitmeyi dusunuyoruz ins sonuc herkes icin olumlu olur rabbim herkesin yüzünü güldürur
Geçmiş olsun canım rabbim güzel haberler almanızı nasip etsin inşallah.. Hangi iğneleri ilaçları bitkiselleri vs kullandınız ? Bide fish testini nerde yaptırıyorsunuz bizde hiç germ hücre falan bakılmadı hep boş kağıdı azosperm yazıp elimize veriyorlar :(

Geçmiş olsun canım rabbim güzel haberler almanızı nasip etsin inşallah.. Hangi iğneleri ilaçları bitkiselleri vs kullandınız ? Bide fish testini nerde yaptırıyorsunuz bizde hiç germ hücre falan bakılmadı hep boş kağıdı azosperm yazıp elimize veriyorlar :KK43:

Merional haftada 3 oviterelle haftada 2 kullaniyoruz fish testini ankarada yaptiriyoz sonucu 20 günde çıkıyor sperm oluşumu için öncü hücre aranmasi bir nevi bu test onun yaninda hergün bir bardak isirgan cayi icirmeye çalışıyorum

bizde de haploid yok. bize de ameliyat demişti. yalnız bizim çıkış var embriyo oluşuyor ama kalitesiz. ameliyatla haploid mi çıkacak?

hepinize gecmis olsunn kizlar Allah kucaginizi bos birakmasin ins...
benim bi sorum olcak ti size abim azosperm i kaan aydosa gidiyo tedavi icin haftanin 5gunu igne yapiliyo.
boyama testi de yapildi malesef haploid hucre bulunamamis ve kaan bey tup bebek yapalim diyo %20sansiniz var demis.
mikro tese olcak galiba haploid hucre yokken nasil olcak ki bu islem? yaklasik 4bin lira tutar dems bide ne dusunuyosunuz fikirleriniz nedir acaba suan yaptirmak gerekir mi yoksa baska bi doktora daha mi gitseler.
emre bey mesela
cok zor bi durum yaa....

Ben de bunu. Merak ediyorum ameliyattan sonradan mi şans %20 haploit çıkacak mi ameliyatla anlamadım

Ben de bunu. Merak ediyorum ameliyattan sonradan mi şans %20 haploit çıkacak mi ameliyatla anlamadım[/QUOT

garanti yok anladigim kadariyla mikro tese yapcak eger hucre bulursa alcak tup bebek yapcak ama sonucta test yapildi haploid hucre yok denildi ameliyat ta bulma ihtimali %20 ya yoksa bosuna ameliyt olursa abim

Abin de sperm çıkışı var mi fsh kaç .biz de sperm çıkışı var ama gebelik olmuyor fısh testi haploit yok.ameliyatla şansımız kaç bilmiyoruz gidersek bunları soracağım.emre bakırcıoğluna da mi gitsek acaba ben de düşünüyorum

Abin de sperm çıkışı var mi fsh kaç .biz de sperm çıkışı var ama gebelik olmuyor fısh testi haploit yok.ameliyatla şansımız kaç bilmiyoruz gidersek bunları soracağım.emre bakırcıoğluna da mi gitsek acaba ben de düşünüyorum

sperm cikisi yok olanda cansiz. oncu hucre icin ugrasiyoduk zaten oncu hucre bulma olasiligi %20 diyo doktor hani hucre var tup bebek yapalim dese kosa kosa gitcez de bulamama ihtimali cok yuksek
fsh ii demis kaan bey kac oldugunu hatirlayamiyorum.
enre bakircioglu icin durust hemen soyluyo oyalamiyo maddi manevi somuru yapmiyo diye duydum gercekmi bilemicem tabi bide bahceci den ayrilmis galiba bende abimler icin bi gidin dedim

Gitsinler bi görüşsünler aslında ben de görüşeceğim Aklımda kalmasın istiyorum.3kez denedik hepsi olumsuz bizim.ameliyat olacak kesin.ameliyatla çıkıyor diyorlar.inş Abinin de bizim de çıkar.ne zor abini düşünüyorsun bi de canım.

ins cikar ameliyatla canim yaa sizinde abiminde bu durumda olup isteyen herkese hayirli bi evlat nasip olur insss...
bizimkiler de gitsin soru isareti kalmasin aklimizda haklisin..
abim yengem canlarim onlar benim bi hayellerine kavussalar icim rahatlicak kocaman bi oh dicem....

Back