Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cemrem canım gözünaydın olsun.maaşallah.çok güzel bir haber verdin bizlere.Rabbim canlı spermleri de görmenizi nasip etsin inşallah.
bende katılayım kız halaya
Canım Baharatçıya gitmiş,tanışmışsınız,
peki her iki baharatçının da karışımlarını kullanacakmısınız yoksa,önce Geylani,sonra Ermiş aktarın ki ni mi kullanacaksınız?
Herikisi birden kullanılabilinir mi?
selam arkadaşlar nasılsınız? ben bu ortamı sohbetleri sizleri çok özlüyorum sizlere hep dua ediyorum istiyorum ki burada olan olmayan tüm çocuk isteyenlere rabbim bu duyguyu tattırsın.geçen hafta ultrasonda doktorum bana bak bu çenesi bak bu burnu kolları falan dedikçe hep gözümden yaşlar aktı doktora hala inanamıyorum hamile olduğuma bu bebeğin benim bebeğim olduğuna dedim çünkü 6 yılda bütün doktorlar olmaz dedi umutlarımız tükenmişti inanın her nekadar umutlu görünsemde hep içimde bi umutsuzluk vardı bu kadar doktorun bir bildiği vardır dedim ama rabbim ol dedikten sonra bütün dünya imkansız desede oluyor...bütün olumsuz cümleleri duyup umutsuzluğa kapılmış biri olarak sakın pes etmeyin olmaz demeyin benim oldu sizin niye olmasın?yeter ki rabbimden isteyin bol bol dua edin sakın demeyin oradan konuşması kolay diye bende sizlerin geçtiği yollardan ve bir çok zor günler yaşayarak geçtim...ve mucizem benimle biliyorum ki hepinizin birgün mucizesi olacak..
senin adina cok sevindim ins.o duygulari yasamak bizlerede nasip olur sizinkinin nedeni neydi nasil oldu anlatabilirmisin.insan böyle duydukca dahada bir ümitleniyor.allah sanada sorunsuz hayirli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin
s.a kızlar biz dün sperm ve hormon testlerini yapıp celallettin beye gösterdik sonucu siz anlatayım şimdi geldim eve hemen yazayım dedim cepten ara ara girdim ama yzamadım şimdi eşim çarşamba günü devlet hast. hormoon testtlerini verdi dün de düzen laboratuvar da sperm testti verdi ve dedik ki iice bakılsın hücre falan varsa haber verin kağıda yazılsın diye
şimdi eskisi ve yeni, olan hormon sonuçları
fsh : 32,78 iken şimdi 0,948
lh: 14,19 iken şimdi 0,100
testesteron:5,54 iken şimdi 15
E2:14,62 iken şimdi 90,19
prolaktin: 12,11 iken şimdi 90,12
çıktı ve biz dr beye gittik sperm testi bi gün sonra çıkacağı için dr. ertesi gün tlf. açıp söyleriz dedik zaten sperm testtinden hiç umudum yoktu bende gittim dr beyi görmeye cana yakın bi adam neyse sonuçlara baktı çok beğendi dedi ki aha şimdi sende hücreler vardır dedi biz tabii eşimde sevinçten birbirimize baktık dedik nerdeeeeee
dr. bey preglyn 5000 i haftada gene 2 gün yanınna menagon 75 lik verdi hafta da 3 gün ermiş aktarı ve geylaniyi arayıp macun da alın dedi tmm dedik dr. beye sperm sonucu çıkınca haber veririz deyip ordan ayrıldık veeee telefeon çaldı sperm analizi yapılan yer
biz sizin sperm testtinize baktık sperm yok ama 1.000.000 yani bir milyon hücre var demişeşim dedi ki eee ne hücresi bunlar labaratuarda biz sadece spermin çıkmış haline bakıp morfolojisiyle ilgileniyoruz demiş tmm diyip tlf. kapattı bana diyoı ki cnm 1 milyon hücre çıkmış ben tabi eşime dedim ki cnm ne yapalım sevinelim mi oda garibim bilmem dedi ve sonuç kağıdını alınca baktıkki
1.000.000 milyon hücre ve 1.000.000 milyon lokosit çıkmış dr. celallettin beyi arayıp bilgilendirdik oda tmm bu hücreler gelişmiş immatür dür dedi ve bi daha ki sefere başka bni laboratuvara gidin iice bakılsın hücrelere dedi
kızlar 6 buçuk senelik evliliğimde ilk defa bi sperm testinin sonucun da RAKAMLAR GÖRDÜM
YANİ, ANLICANIZ 1 MİLYON HÜCRE VEEEEEEEEEEE 1 MİLYON LOKOSİT BULUNDUUUUUUUUU ŞİMDİ ŞİMDİ SEVİNİYORUMMMMMMMMM
VEEEE ermiş aktara da gittik üsküdardaki yerine kendimiz gidip bakalım dedik anlattık oda sizin bi daha ki testtiniz de muhakkak daha fazla sonuç alırsnız dedi şimdilik benden bu kadar mayıs sonunda da başka bi yere sperm testti yaptırıp ne hücresi olduğunu öğrenicezz inşşşhhhhhhhhh ayyyyy bende hücre gördüm ya hamdolsun yaradanıma![]()
selam arkadaşlar nasılsınız? ben bu ortamı sohbetleri sizleri çok özlüyorum sizlere hep dua ediyorum istiyorum ki burada olan olmayan tüm çocuk isteyenlere rabbim bu duyguyu tattırsın.geçen hafta ultrasonda doktorum bana bak bu çenesi bak bu burnu kolları falan dedikçe hep gözümden yaşlar aktı doktora hala inanamıyorum hamile olduğuma bu bebeğin benim bebeğim olduğuna dedim çünkü 6 yılda bütün doktorlar olmaz dedi umutlarımız tükenmişti inanın her nekadar umutlu görünsemde hep içimde bi umutsuzluk vardı bu kadar doktorun bir bildiği vardır dedim ama rabbim ol dedikten sonra bütün dünya imkansız desede oluyor...bütün olumsuz cümleleri duyup umutsuzluğa kapılmış biri olarak sakın pes etmeyin olmaz demeyin benim oldu sizin niye olmasın?yeter ki rabbimden isteyin bol bol dua edin sakın demeyin oradan konuşması kolay diye bende sizlerin geçtiği yollardan ve bir çok zor günler yaşayarak geçtim...ve mucizem benimle biliyorum ki hepinizin birgün mucizesi olacak..
canım tedaviye başlamışsınız hayırlı olsunn..
Rabbim gönlüne göre versin inş..
Güzel sonuçlar alırsınız inş tedavidenn
canımm sağol senin hakkını ödeyememtelde konuştuk ama tekrardan gözün aydın canım.
Istanbuldan mutlu dönmenize çok sevindimmmmm.
Inş devamı gelecek tatlım. Rabbim ol derse olacak inş..
Canım kürleri ne yaptın ? Görüştünmü ermişle,geylaniyle?
Inş şifa olur kullandığınız kürler.amin.
Tedavimizde bir olumsuzluk daha çıktı karşımıza,eşimin hipofiz bezinde 3mm mikroedenom görülmüştü,hoca bunun için eşimi tekrar çağırdı pazartesi gideceğiz bakalım ne diyecek,araştırdığım kadarıyla Allaha şükür eşimin sağlığını etkileyecek bir şey değil ama sperm üretimini olumsuz etkiliyormuş umarım çok büyük bir sorun çıkarmaz, hoca olumsuz konuşacak diye çok korkuyorum![]()
Rica ederim canim benim...
Sen nasilsin canim benim iyimisin??
Ayy canim ne diyecegimi bilemedim anneciginin zehirlenmesiyle diger sorunda ortadan kalkmis cok sevindim...
Insallah Rabbim bir daha agri slzl vermesin..
Masallah yemeklerinide yiyebiliyormus artik cok sevindim canimm ya...Dedigin gibi bazen bazi seyler hayir oluyor....
Evet canim benim esim geldi Allaha sükür...
Hocamiz normalde bilirsin ki 3 aylik kür veriyor ama esim ben o kadar slk gelemem yurt disindayim demis...
Allah razi olsun Hocada 6 aylik kür vermis ve birde pregnly igne kullanacagiz..
Dualarla pazartesi günü basladik kürlerimize Allahim sonumuzu hayir etsin insallah...
Icimde acaip bi heyecan var pir pir yüregim mutluyuz...
Siz neler yapiyosunuz tatlim??
Sizin tedavi ne durumda bayagi ilerlediniz tatlim siz...
Insallah sonu bebisli olucak Allahimin izniyle...AMIN....![]()
seninde dedigin gibi keske farkli sekillerde tanissaydik ama nasip böyleymis,siz hic tedavi gördünüzmü canim?bize hicbir tedavi sansi bile verilmedi ben yurtdisinda kaliyorum burda esim bir defa micro tese oldu sonuc olumsuz olunca bide türkiyede yaptirmak istedik ama sonuc ordada degismedi yaklasik 5 senedir falan hic birsey yapmadik bitkisel bisey yapmaya bile gücüm yok sanki cok yoruldum doktorlar o kadar inandirici söyledilerki cocugunuz olmaz diye her yaptigim kendimi avutmakmis gibi geliyor.ama burda yazilanlarin cogunu okudum hep bitkisel seylerle sperm cikisi oldugunu yazmislar siz neler yaptiniz bitkisel anlatabilirmisin rica etsem.bide bisey daha sorucam hücre cikisi oldugu zaman ne oluyor dedigim gibi hic bi sekilde tedavi olmadigimiz icin bilmiyorum anlatirsan sevinirim
canımm sağol senin hakkını ödeyemem
inş bizde yakında mutlu haberler vereceğiz
hakkımızda hayırlısı
canımm eşime sordum geyleni baharatın verdiğini sırayla kullanacakmışız
diğerinide celalettin beye soracak maille nasıl kullanalım diye
zaten bi test daha varmış onun sonucunu alınca mail atayım dedi yarın bakacak test sonucu çıktımı diye
bakalım kakkımızda hayırlısı canım ben test sonucumuzu attım bi bakarsan iyi olur
inş canım inşş rabbim herşeyin en iyiysini bilirr sabırla bkliyorumm
biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbimin takdiri inşş herşeyin hayırlısını nasip eder rabbim![]()
canımm sizden başka derdimi anlattığım kimsem yok iyiki varsınızcanımcım ben ne yaptım ki .
öyle konuşma allah aşkına.elbette birbirimizin yanında olacağız .
Aynı aşamalardan geçtik çünkü.
Rabbimin izniyle siz hallettiniz herşeyi.
Canım baktım sonuçlarınıza .
Testesteronunuz düşük .
Bizimde ilk düşüktü.
Dua et tatlım sadece .
Inş bütün değerleriniz rayına en kısa zamanda oturacak.
Görüşürüz yine inş.
sağol cnm benim inş darısı spermlere olurrrrrcemremcim canım o kadar sevindim ki inşallah canlı canlı spermleri görürsün diğer kontrolunuzde Rabbim kolaylıklar versin.....
sağol pıtırcığım benim hiç sorma cnm ya aptal gibiydik ya anlamadık senin demen gibi ağlasak mı gülsek mi bilimedik kkızzCemrem, gözün aydınnnnn canımcım .
Nasıl sevindim anlatamam senin adına .
inş canlı spermleride görürsünüz veeeeee halayımız 4 e katlar tatlım
Seni çok iyi anlıyorum . bizde hücreleri ilk gördüğümüzde şaşırmış inanamamıştık.
Heyecandan eşim İstanbul yolunu tutmuştu.
İlk duyduğum an donup kalmıştım .ağlasam mı sevinsemmi .
Tepkimi tarif edemem sana .
Şimdi senin içinde öğle olmuştur. Ümitsiz vaka denipte umutlarımız yeniden yeşerince
İnanamıyor insan
Rabbim spermleride en kısa zamanda gösterir canım.durmak yok yola devammmmmmm![]()