• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar birde bir dua duydum kenzül-arş die yedi cuma öğle ezanında hemen önce
2 rekat namaz kılıp bu duayı okuyup dileğini diliyormuşsun
7 cuma üst üste yapılıyormuş
bellimi olur nezaman dilek kapılarının açık olacağı denemekte fayda var

canım cok tesırlı bır dua yedı cumaya gerek kalmıyor ne zaman nıyet etsem okumaya rabbımın ıznı ıle oluyor onemlı olan halıs bır nıyet samımıyet ınsallah hepımızın yaptıgı ve yapacagı tum hayırlı dualar rabbım katında kabul olur

kızlar değerim 2300 ü geçmiş ama malesef keseyi göremedik
radyoloji uzmanı da ayrıntılı ultrasonda baktı yine görünmedi
daha erken olabilir sonradan görünen de oluyo dediler ama
dr.um dış gebelik de olabilir dedi bilemiyorum
cuma günü yeniden bakılcak ultrasonda yine görülmezse
ilaç verilip gebeliğe son verilcek
kötüyü düşünmek istemiyorum inşallah daha erkendir o yüzden görülmemiştir
moralim bozulmadı değil ne yapalım kızlar
hakkımızda hayırlısı Mevlam neyi takdir ettiyse o olacak
ama dualarınızı bekliyorum canlarım şu anda ihtiyacım olan sadece DUA...

ah güzelim bi umut gittin senin ki bence de küçük ya ondan saklanmıştırrr:16::16:
inş cuma günü görüürsünüz tatlım dualarım seninle olacak ya bide böle oluyo kucağa alana dek şu sorunlar bitmiyo beee:26::26:
ii düşün ii olsun haklısın üzülmende de sen gene gönlünü ferah tut
cnm değerin yüksekmiş nasıl oluyoda değer yüksek ama kese görülmedi acaba:26:

canım eşinin çibanları için eczanelerde satılan kara merhem var onlardan sür üstünü kapat sabaha kadar içini çeker boşaltır iltihabı allahım şifa versin canım benim istersen bir dene:16:

ah güzelim bi umut gittin senin ki bence de küçük ya ondan saklanmıştırrr:16::16:
inş cuma günü görüürsünüz tatlım dualarım seninle olacak ya bide böle oluyo kucağa alana dek şu sorunlar bitmiyo beee:26::26:
ii düşün ii olsun haklısın üzülmende de sen gene gönlünü ferah tut
cnm değerin yüksekmiş nasıl oluyoda değer yüksek ama kese görülmedi acaba:26:

aynen canım bi umutla gittim ama göremedim
inşallah dediğin gibidir canım saklanmıştır :)
ben de anlamadım canım değer yükseliyo ama görünmedi işte
ya daha erken ya da dış gebelik :(

aynen canım bi umutla gittim ama göremedim
inşallah dediğin gibidir canım saklanmıştır :)
ben de anlamadım canım değer yükseliyo ama görünmedi işte
ya daha erken ya da dış gebelik :(

yooo öle düşün meeeeeee:20::20:
cuma günü göreceksin bebişini
cnm onlarda haklı dimi kolay gelmedi kolay da gözükmeyeyyim diyo senin ki:9::9::9:
inş çok doğal ve sağlıklı bi gebelik olur sonuna kadar :16::16:

cnm eşinin hormon etslerinin sonuçları neydi eşimde cuma yaptırayım diyo da
:26:

canım iyi düşünelim iyi olsun dualarımız seninle.sende üzme kendini beebşin saklanıyordur annesinin göbüşünde.inşallah canım bak cumanın hayırlıgünün hürmetine iyi haberler alacaksın .Rabbim yardımcın olsun

İnşallah canım.evet bende rabbim nasip ederse mutlaka gideceğim.Eşimi oralarda yalnız bırakmak istemiyorum.Anca beraber kanca beraber.:34:
İnşallah sizlerde gelirsiniz ve görüşürüz ne güzel olur valla :3::3:

tülay nasılsın cnm o tarihlere denk geliyor sanırım eşimde ist gidecek ama ben gidemiycem :43: ne güzel olurdu keşke gelebilsem inş 3.ye hep beraber buluşmak kısmet olur ya da inş 3.ye gerek kalmaz :27::27:

cnm inş sonradan görünür bebişin kaç yıldır saklanıyo zaten belki yine saklanmıştır rabbim hakkınızda hayırlı olan neyse onu nasip etsin cnm inş rabbim yüzünüzü güldürsün aeol

tülay nasılsın cnm o tarihlere denk geliyor sanırım eşimde ist gidecek ama ben gidemiycem :43: ne güzel olurdu keşke gelebilsem inş 3.ye hep beraber buluşmak kısmet olur ya da inş 3.ye gerek kalmaz :27::27:

ama bir fırsatını bulup kaçta gel nede olsa bursa ile istanbul yakın.biz 10 saatlik yoldan geleceğiz ya.
hem buluşma gerçekleştirmiş oluruz.bütün istanbuldakilerle ve herkes ile.cuma gelmeyi düşünüyoruz zaten.pazartesi döneriz.
ben sizlerle tanışmayı çok istiyorum böyle olmuyor yaaa....

ama bir fırsatını bulup kaçta gel nede olsa bursa ile istanbul yakın.biz 10 saatlik yoldan geleceğiz ya.
hem buluşma gerçekleştirmiş oluruz.bütün istanbuldakilerle ve herkes ile.cuma gelmeyi düşünüyoruz zaten.pazartesi döneriz.
ben sizlerle tanışmayı çok istiyorum böyle olmuyor yaaa....

cnm inan çoookkk istiyorum hem eşimi yalnız bırakmamak hemde sizinle tanışmak ama hem maddi hem manevi zor tek kişinin maaşıyla bu iğneler ilaçlar çok yıprattı bizi birde dershanem var sınavlar var o yüzden yoksa aklım orda olacak hep cnm randevu aldınmı peki ben daha alamadım :ssz::ssz:

cnm inan çoookkk istiyorum hem eşimi yalnız bırakmamak hemde sizinle tanışmak ama hem maddi hem manevi zor tek kişinin maaşıyla bu iğneler ilaçlar çok yıprattı bizi birde dershanem var sınavlar var o yüzden yoksa aklım orda olacak hep cnm randevu aldınmı peki ben daha alamadım :ssz::ssz:

tabi canım bir kişinin maaşı ile çok zor oluyor.
yok randevu almadım daha.hastane sitesine baktımda mayıs ayını göstermiyor.

tabi canım bir kişinin maaşı ile çok zor oluyor.
yok randevu almadım daha.hastane sitesine baktımda mayıs ayını göstermiyor.

siz mayıstamı gideceksiniz cnm eşim haftaya gidecek :1::1: bize 3 ay olacak haftaya işte bakalım sizin 2.kontrolmü inş hepimizin hakkında hayırlısı olur ablamın ilk memuriyeti acıpayam dı 3 ,4 sefer gittim epey kaldım orda :40:

siz mayıstamı gideceksiniz cnm eşim haftaya gidecek :1::1: bize 3 ay olacak haftaya işte bakalım sizin 2.kontrolmü inş hepimizin hakkında hayırlısı olur ablamın ilk memuriyeti acıpayam dı 3 ,4 sefer gittim epey kaldım orda :40:

evet mayısta gidecek.
hakkımızda ne taraf hayırlı ise o olsun.
hadi ya ne güzel o zaman yabancı değilsindir buralara.yine de beklerim canım.

evet mayısta gidecek.
hakkımızda ne taraf hayırlı ise o olsun.
hadi ya ne güzel o zaman yabancı değilsindir buralara.yine de beklerim canım.

bende boşyere üzülüyom kaç gündür herkes buluşacak ben eksik kalcam diye :27::27:neyse hayırlısı artık cnm valla cnm sadece o ilçeyi biliyorum işte birazda merkezi ama allah kısmet ederde şu sınavdan iyi bir puan alırsam antalya muğla felan yazcam yakın oluruz o zaman :1::1:

bende boşyere üzülüyom kaç gündür herkes buluşacak ben eksik kalcam diye :27::27:neyse hayırlısı artık cnm valla cnm sadece o ilçeyi biliyorum işte birazda merkezi ama allah kısmet ederde şu sınavdan iyi bir puan alırsam antalya muğla felan yazcam yakın oluruz o zaman :1::1:

siz bizden önce güzel haberler alacaksınız ne güzel.şimdi mayıs ayıda gelmek bilmez yaa..
inşallah.kpss ye mi gireceksin ne mezunusun.deniz kenarlarını seviyorsun herhalde..

siz bizden önce güzel haberler alacaksınız ne güzel.şimdi mayıs ayıda gelmek bilmez yaa..
inşallah.kpss ye mi gireceksin ne mezunusun.deniz kenarlarını seviyorsun herhalde..

inşallahh cnm inş güzel haber olsunda geç olsun cnm :16: evet cnm kpss ye gircem öğretmenlik mezunuyum işte hayırlısıyla atama bekliyorum valla deniz kenarında hiç yaşamadım ama istiyorum kısmet neresi olursa artık:18:

Back
X