• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım ya geçmiş olsun peki ne yapacaksın şimdi
laparoskopiyle hallediliyo galiba bu durum
tedavinde değişen bişey olcak mı peki
Allah yardımcın olsun canım

ben de iyiyim canım şükür 463 tü pazar günü(1,5 gün sonra) 708 çıktı sonuç
aslında değerin 2 ye katlaması kiminde 3 günde gerçekleşiyomuş
ve normal olan 1,5-2 katı artmasıymış
bugün yeniden kan verdim bakalım perşembe günü de inşallah keseyi görmek için gidicem hastaneye
inşallah keseyi ve minik bebeğimi görürüm dua et canım

evet senin değerler normal artıyor ya hiç canını sıkma rabbimin izni ile göreceksin minik bebişini sen hiç merak etme dualarımdasınzı her zaman.:16:

canım evet atlattım ama ikiside kapalı çıkınca üzüldüm:2:doktor nasıl bir yol izleyecek yarın akşam klinikte bekliyorum dedi ,ben evde netten biraz araştırdım doğal yoldan hamilelik için tüpler çok önemliymiş fakat tüp bebek tedavisinde adı üstünde tüplerin görevini dışarıda lap.larda embiryo elde etip transfer yapıyorlarmış hayırlısı artık:43:
canım mutlaka eşini ikna et ,güvendiğiniz doktorlarla yola devam edin yaş çok önemliymiş Allah hepimzin yardımcısı olsun:16:

inşallah tüp bebkde bu sorun teşkil etmez.
eşim de çok doktor değiştirdi.
en son gittiğimiz doktora daha tedaviye başlayalı 2 ay oldu.
ama bu doktora güveniyoruz canım.

canım ya geçmiş olsun peki ne yapacaksın şimdi
laparoskopiyle hallediliyo galiba bu durum
tedavinde değişen bişey olcak mı peki
Allah yardımcın olsun canım

ben de iyiyim canım şükür 463 tü pazar günü(1,5 gün sonra) 708 çıktı sonuç
aslında değerin 2 ye katlaması kiminde 3 günde gerçekleşiyomuş
ve normal olan 1,5-2 katı artmasıymış
bugün yeniden kan verdim bakalım perşembe günü de inşallah keseyi görmek için gidicem hastaneye
inşallah keseyi ve minik bebeğimi görürüm dua et canım

nursenciğim öncelikle maşallah değerlerin yükselmiş Allah hayırlısı ile kuçağına almayı nasip etsin,tüplerle ilgili doktor nasıl bir yol izlerse onu takip ediceğim,doktordan ve merkezden memnunum recai hoca bir bakışta herşeyi anlıyor,maddi manevi gücümüz yettikce Recai hocayla devam görelim mevla neyler neylerse güzel eyler ,dualarını bekliyorum :16:

Bende zamanında bu topiği çok takip etmiştim. İnternette hep insanlar olumsuz şeyleri paylaşıyorlar. İnanınki mutlu olumlu sonuç alan insanlar bu durumlarını internette paylaşmayı tercih etmiyor. Çünkü geriye bakmak istemiyorlar. Ben de bir gün olumlu sonuç alırsam mutlaka bunu yazacağım dedim. Çünkü insanların umuda ihtiyacı var. En azından benim çok vardı. Benimde eşim azospermdi. Nedeni bilinmiyor. FSH çok yüksekti. Microtese ameliyatı ile sperm bulundu. O kadar ümitsizdimki eşim ameliyata girerken ben hazırlanmamıştım. Neticede 5 tüp sperm donduruldu. 3 kez tüp bebek denedik. Çok zorluklar, umutsuzluklar yaşadım. Ama Allah'a şükürler olsun ki 3. tüp bebek denememizde oğlumu kucağıma aldım. Allah bu çabalarınızı boşa çıkarmasın. Bunu çok gönülden diliyorum. Sizleri bu acıları çekmiş biri olarak çok iyi anlıyorum. Sadece ümidinizi asla yitirmeyin ve moralinizi yüksek tutun. Topiği uzun süredir takip etmiyorum, biraz alakasız bir şekilde girdim ama bunu paylaşmak benim için önemliydi. İnşallah umudunuzu biraz olsun yeşertebilmişimdir.

hg. öncelikle Allah bağışlasın evladını .Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin.amin.
darısı isteyen dileyen herkese içinde banada olsun inş.
aynen sana katılıyorum.
olumsuzluklar genelde anlatılır ama sonuç alınca ya geçmişe bakmak istenmez yada bananeci olunur.
Senden Allah razı olsun yazın için .her güzel haber her mucize bizlere nasıl umut oluyor bilemezsin.
çünkü bu illeti ancak gerçekten içi yanan bilir.
bebişine hayırlı uzun ömürler versin RAbbim.amin.

yok benmki pek bilmez öyle nazlanmayı filan söylerse gerçekten vardır ki o söylemeden ben farkettim gece sırılsıklam kalkıyodu hiç böyle terlemeleride yoktu yemek yiyemiyor doğru iştahı kesildi ama göbek büyüdü baya, kilo aldırıyor yani sizde varikosel varmıdı o çayıda içiyor bitincede g5 macununa başlıcak biz geylani baharattan daha almadık ulaşamadım bir türlü siz neler kullanıyorsunuz
birde ben burda okudum kadarıyla keçiboynuzu fsh yüksek olanlara iyi değilmiş yükseltiomuş ben bi ara yaptım 1 hafta kadar şimdi sadice varikosel çayını kullanıyor

geçmiş olsun öncelikle.
nebido mu yaptı ateşi? benim eşimde ilk önce nebido vurundu .
biraz iğne yeri ağrıdı ama ateş olmamıştı. bünyeye göre değişiyor demekki.
celalettin hocaya sordunuz mu? ne dedi. Allah korusun başka ilaçla falan mı etkileşiyor acaba .
tekrardan geçmiş olsun....

Eşleri celalettin hocaya giden arkadaşlar lütfen bilgi verin bana bugün celalettin beye gideceğiz eşim soruyor ürolog gibi açıp muayene ediyor mu diye

biz celalettin hocada tedavideyiz.
ama elle muayene etmedi bizi.tehlillere göre ilaç ve kür tedavisindeyiz şu anda.
RAbbim şifa versin ve tez zamanda sizde bizde kurtulanlardan olalım inş.

inşallah tüp bebkde bu sorun teşkil etmez.
eşim de çok doktor değiştirdi.
en son gittiğimiz doktora daha tedaviye başlayalı 2 ay oldu.
ama bu doktora güveniyoruz canım.

tülaycığım sende kadın doğuma bir muayede ol ,eşindene Allahım bol bol tohumcuklar nasip etsin.:16:

evet senin değerler normal artıyor ya hiç canını sıkma rabbimin izni ile göreceksin minik bebişini sen hiç merak etme dualarımdasınzı her zaman.:16:
inşallah canım ya keseyi görüp kalp atışını da duysam Allahın izniyle daha rahatlıcam :)
nursenciğim öncelikle maşallah değerlerin yükselmiş Allah hayırlısı ile kuçağına almayı nasip etsin,tüplerle ilgili doktor nasıl bir yol izlerse onu takip ediceğim,doktordan ve merkezden memnunum recai hoca bir bakışta herşeyi anlıyor,maddi manevi gücümüz yettikce Recai hocayla devam görelim mevla neyler neylerse güzel eyler ,dualarını bekliyorum :16:

sağol canım amin inşallah
memnunsan doktorundan canım çok güzel
tedavi boyunca da için rahat olur hakkında hayırlısı canım.
dualarım sen ve hepinizle:16::16::16:

canım evet atlattım ama ikiside kapalı çıkınca üzüldüm:2:doktor nasıl bir yol izleyecek yarın akşam klinikte bekliyorum dedi ,ben evde netten biraz araştırdım doğal yoldan hamilelik için tüpler çok önemliymiş fakat tüp bebek tedavisinde adı üstünde tüplerin görevini dışarıda lap.larda embiryo elde etip transfer yapıyorlarmış hayırlısı artık:43:
canım mutlaka eşini ikna et ,güvendiğiniz doktorlarla yola devam edin yaş çok önemliymiş Allah hepimzin yardımcısı olsun:16:

selam canlar:16:
DURU canim gecmis olsun.tuplerin kapali olmasi hic sorun degil zaten tupbebekciyiz biz.benimkilerde kapaliydi
onemlli olan rahimde birsey olmasin.benim polip vardi aldirmistim,tedaviye basladigimizda yine bir polip gorunuyordu,drum simdilik dikkate almiycaz demisti, kucuktu
evet canim hic vakit kaybetmeyin bence sizin yeterli sperminiz vardi degilmi? kadin yasi ilerledikce hem yumos sayisi hem kalitesi dusuyor maalesef.hadi bakalim hamislik sirasi sende ins.:9::16:

Kıslar herkeslere gunaydın lar olsun rabbım gununuzu hayırlarla sevınclerle doldursun ınsallah , kıslar bız bebısle ıyıyız cok sukur ama kucuk bır problemımız var sımdı bana 17 subatta bebısım bana transfe edılmıstı ama ogunden berı 11 haftalık denıyordu ben hesapladım 9 hafta olması lazım doktorda 11 haftalık dıyor bu nasıl ıs yaa dun bır hemsıreye sordum hesapladı 9 haftana yenı gırdın dedı bı o dogru hesap yaptı neyse olsunda 11 , 9 farketmez rabbım ınsallah sızlerede boyle hesap karısıklıgı nasıb ederrr :33::33::33::9::9::9::9:

canım benim RAbbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
farketmez 9 haftalık 10 haftalık.
çarçabuk 9 ay 10 günün geçiversin inş......
:16:

herkese günaydınlar olsunnnnnnn:24::24::24:
kızlar kaç gündür kimseler gelmiyo topiğe heeeee:26::26:
bugün hep mutlu haberler alallım ben biraz üşütmüşüm
öksürüyorum çok yorgunluk var benden bu kadar gene görüşürüz kızlarrrrrrrr:3::3:

geçmiş olsun cemremciğim. dikkat et kendine.
bu arlara havalar dengesiz.
anneme geçmiş olsun dileklerin için de teşekkür ederim.

öncelikle Allahın selamı hepinizin üzerine olsun canlar bu gün rahim filmi çekildim,biraz zor oldu bağırdım hoca kızdı neyse asıl sorun iki tüpümde tıkalı iyimi birde bu çıktı..:5:.eşlerimizi bekliyecez diye bizede olanlar olmuş ,benden hepinize öneri çok zaman kaybetmeyin bayandada erkektede yaş çok önemli bizim gözümüzü Recai hoca açtı ,tedaviniz ilerlemiyor takılıp kaldıysanız merkez değiştirin ve asla branşı dışında olan doktorlara falan gitmeyin.biz tam 3 yıl eğe üniv. gittik geldik bu doktorun söylediği hiçbirşeyi söylemediler ,her muayeneye farlı doktor girdi,sinirli bir ekip soru sorarsın kızar sormazsın kızar,:47:çok zaman kaybetmişiz çok Allah hepimizin yardımcısı olsun ,kendinizi ihmal etmeyin :5:

geçmiş olsun.bir yeri düzeltirken bir yer bozuluyor değilmi?
offf .. Allah yardımcın olsun cnm.inş tedavisi kaloy olur ve tüplerin açılır.
önerilerinde haklısın cnm.Allah razı olsun.

canım değerin artmış şükürler olsun.
RAbbim keseyide görmeni nasip eder inş.
telaş etme sakin ol ki bebişinde rahatça büyüsün annesi.
Rabbim kucağına aldığın haberleri de vermeni nasip etsin.amin.
darısı bizlere taze annecik.....

bu arada nasıl gidiyor hemilelik .?
mide bulantıların falan oluyor mu?

cnm oğluşuyun sünnetine inş nasip olurda gelirim yanına. :16:
okadar çok isterim ki seninle tanışmayı.
bana yaptığın iyiliği hiç ama hiç unutamam tatlım.
Allah kat kat karşılığını versin inş.
hele bu iyiliği dillendirmemen inş Rabbimin katında kat be kat kabul görür de ne istersen RAbbim sana verir.amin.

neler yaptın evini toparlayabildin mi biraz?
duygusal yönden daha rahatsındır umarım....

slm cnmcım.
büyük geçmiş olsun.
şimdi nasılsın iyimisin biraz daha ?
bel ihmale gelmez aman dikkat et tatlım.

canım eltin içinde boşver.
alıştık artık bazı laflara.
inş sabrıyın mükafatını Rabbim tez zamanda verir .
sabır sadece sabır ve umut.....inş birgün haykıracaksın tatlım doyasıya hamileyimmmmmmmm diye.
ben inanıyorum .

cnm oğluşuyun sünnetine inş nasip olurda gelirim yanına. :16:
okadar çok isterim ki seninle tanışmayı.
bana yaptığın iyiliği hiç ama hiç unutamam tatlım.
Allah kat kat karşılığını versin inş.
hele bu iyiliği dillendirmemen inş Rabbimin katında kat be kat kabul görür de ne istersen RAbbim sana verir.amin.

neler yaptın evini toparlayabildin mi biraz?
duygusal yönden daha rahatsındır umarım....

Canım yapma böyle ne olur ben sadece insanlık görevimi yaptım ve herzamanda yapmaya hazırım.çünkü o durumları bizler çok yaşadık.istanbulda vızır vızır ilaç aradık ve ayaklarıma kara sular indi ve sizin durumunuzu da anlayabiliyorum o yüzden.
o güzel duların için rabbim senden de razı olsun ve canı gönülden amin diyorum.
Evi çok şükür toparlamaya çalışıyorum.daha yıkanacaklar var ama hafta sonları atıyorum makineye artık.

arkadaşlar ermiş aktarın gönderdiği g5 macunu bitince tekrar sipariş veriyormusunuz?

Arkadaşlar sorum geride kaldığı için görmediniz galiba,macun az kaldı geylaniylemi devam edelim, yoksa tekrar g5 macunumu sipariş verelim? siz nasıl yapıyorsunuz?lütfen yardım edin.teşekkür ederim

Bana yardımcı olacak kimse yokmu?:43::43::43::43::43::43::43:

Canım yapma böyle ne olur ben sadece insanlık görevimi yaptım ve herzamanda yapmaya hazırım.çünkü o durumları bizler çok yaşadık.istanbulda vızır vızır ilaç aradık ve ayaklarıma kara sular indi ve sizin durumunuzu da anlayabiliyorum o yüzden.
o güzel duların için rabbim senden de razı olsun ve canı gönülden amin diyorum.
Evi çok şükür toparlamaya çalışıyorum.daha yıkanacaklar var ama hafta sonları atıyorum makineye artık.

canım işte seni değerli kılan bunu dillendirmemen.
orda olsaydım inan yardım ederdim evin için.
dualarım seninle ama......

Bana yardımcı olacak kimse yokmu?:43::43::43::43::43::43::43:

balımmmmm. biz diğer küre geçerken fsh lh testesteron hormonlarına baktırmıştık.
ona göre kür değiştirmiştik.
celalettin hoca ne dedi.
bence ona sor hangisi kullancağınızı.
şifa olsun innnnşşşşş.... kullandığınız kürler veeeeeeee geliversin nazlı spermlerrrrr

sağol canım bize gönderdikleri macun toplamda 1 ay ancak yeter sizinki dahamı fazlaki acaba?geri kalan 2 ayda geylaniyle devam edelim ozaman.

eşim fazla yiyemediği için daha bitmedi bizimkisi.
ama en iyisi pıtırcık arkadaşımızın da dediği gibi doktora sor istersen.

Arkadaşlarım lütfen anlayan varsa yardım etsin.Bugün eşim için yaptırdığımız canlı hücre varmı yokmu diye boyamalı sperm testi sonucumuz çıktı.ama doktorumuza 26 sında atıcaz sonucu öyle istiyor.Meraktan ölmek üzereyim.sonucu yazsam bakarmısınız?

İNCELENEN HÜCRELERİN %90 UNDAN DİPLOİD % 10 UNDA ANOPLOİD HÜCRE BULUNMUŞTUR.HAPLOİD YAPIDA HÜCREYE RASTLANMAMIŞTIR.

Sonuç bu nolur anlayan varsa söylesin

canım işte seni değerli kılan bunu dillendirmemen.
orda olsaydım inan yardım ederdim evin için.
dualarım seninle ama......

balımmmmm. biz diğer küre geçerken fsh lh testesteron hormonlarına baktırmıştık.
ona göre kür değiştirmiştik.
celalettin hoca ne dedi.
bence ona sor hangisi kullancağınızı.
şifa olsun innnnşşşşş.... kullandığınız kürler veeeeeeee geliversin nazlı spermlerrrrr

allah razı olsun canımm bize öyle birşey demedi iki aktarında numarasını verdi arayın durumunuzu anlatın size uygun kürler göndersinler dedi bende ikisinide aradım ermiş aktar g5 macun ve böğürtlen kökü geylanide çayla krem gönderdi geylani önce bunları kullanın sonra sperm için başka şeyler göndeririz dedi, bizde ters etki yapar diye geylaninin çayına hiç başlamadık.ermiş aktarınki bitince geylaniye başlarız diye düşündük, oyüzden g5 macununu 3 ay boyunca kullanmak gerekiyormu yoksa,gönderdikleri bitene kadarmı kullanılıyor onu öğrenmek istedim.Benim kafam çok karıştı:44::44::44::44: en iyisi dediğin gibi hocaya sorayım teşekkür ederim arkadaşım.

Back
X