• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evt paylaştığım yazı çok duygusal ama bu yazıyı çocuğu olan biri okusa aman çok dert ediosunuz der bence yine anlamaz bu yazının anlam ve önemini yine biz daha iyi anlarız...aynı bizi anlatıyo yawwwww....

nursenciğim değerlerin yükselmiş maşallah maşallah Allah korusun gözetsin canım hayırlısı ile evin bebeklerinle şenlensin inş.canım evet bizim dondurulmuşlar var ama onlar ege üniv.izmirde biz ankaradayız gidip gelmek ve orada kalmak çok ama çok sorunlu oluyor ,onları buraya taşıyacaktık onunda devlet eliyle sağlık bakanlığı kararıyla falan olması gerekiyormuş bizde onları beklemede tutup burada sil baştan deniyoruz doktor böyle yapalım dedi doktorumuz recai bey bu alanda çok engin bilgiye sahip hayırlısı artık birileri vesile olacak Allahın izniyle sen atlattın darısı bizlerin başına kuzucuklarada kendinede:49: iyi bak ALLAHA EMANET OL :16:

durucum tedavin hayırlı olsun hadi bakalım ayağını sürüde arkandan takılalım :1::1::1: embriyoyu taşımak için sağlık bakanlığı kararıyla falan demişsin biz sperm taşıcaz ama bize sağlık bakanlığı kararıyla falan denmedi acaba spermde farklı prosüdürmü uygulanıyor sizinki embriyoymuş ya o bakımdan.. ben rahim filmi hiç çektirmedim ama laparoskopi ve historoskopi olmadıysan hiç rahim filmi çektirmeni tavsiye ederim...

Kızlar çok beğendiğim bir yazıyı paylaşmak istedim
Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek;
Baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…
Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…
Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…
Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…
Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…
Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…
anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…
Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…
anne olamamak demek hiç bir zaman çekirdek aile fotoğrafında 3 kişi olamamak demek
hiç bir zaman tam bir aile gibi olamamak,eksik hissetmek demek...
bebek mağazalarının önünden bazen hızlıca geçmek,bazende eşinden gizli gizli minik eşyalara bakıp,ağlamamaya çalışmak demek...
arkadaş toplantılarında çocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek...
anne olamamak demek anne olamamanın acısını yaşayanların sözleriyle yazılarıyla avunmak demek...
bir yerlerde benim gibi acı ceken var rabbim onlarada banada ver demek...
anne olamamak demek artık hayal kurmak istememek,hayal kurunca olamayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsada sadece bir iki saniyeliğine kafadan atabilmek demek...
anne olamamak demek hayata tutunma dalının olmaması demek..
anne olamamak demek yanlız öleceğini düşünmek demek...
anne olamamak demek çok sevdiğin eşinle önceden onu hissetmek için sevişmek yerine sadece bebek sahibi olabilmek için sevişmek demek..
anne olamamak demek rüyanda bebeğini gördüğün zaman seni uyandıranlara gıcık olmak demek...
anne olamamak anne şarkılarında herhangi bir duygusal ortamda durduk yere ağlamak demek...
anne olamamak her duyduğu karışımları yapmak demek...
anne olamamak her ne olursa olsun umudunu kaybetmemek demek...
ANNE OLAMAMAK DEMEK YUTKUNMAK DEMEK ..
ARKADAŞIM YAZI GÜZEL DEMEK İSTEMİYORUM NE KADAR ACI HALİMİZ
AMA BİZİM DERDİMİZDEN BÜYÜK RABBİMİZ VAR.
İNŞALLAH BİZDE ANNE OLUCAZ.
İNŞALLAH.
ARKADAŞLAR Bİ RİCAM OLACAK SİZDEN ANNEMİN ANNESİNİ yani ANNEANNE Mİ KAYBETTİK 1TANE YASİN OKUYABİLİRMİSİNZ ONUN İÇİN. ALLAH RAZI OLSUN ŞİMDİDEN. MUHABBETLE KARDEŞLERİM

ANNE OLAMAMAK DEMEK YUTKUNMAK DEMEK ..
ARKADAŞIM YAZI GÜZEL DEMEK İSTEMİYORUM NE KADAR ACI HALİMİZ
AMA BİZİM DERDİMİZDEN BÜYÜK RABBİMİZ VAR.
İNŞALLAH BİZDE ANNE OLUCAZ.
İNŞALLAH.
ARKADAŞLAR Bİ RİCAM OLACAK SİZDEN ANNEMİN ANNESİNİ yani ANNEANNE Mİ KAYBETTİK 1TANE YASİN OKUYABİLİRMİSİNZ ONUN İÇİN. ALLAH RAZI OLSUN ŞİMDİDEN. MUHABBETLE KARDEŞLERİM

başınız sağolsun cnm ben pazartesi okuyabilirim ancak :26:

durucum tedavin hayırlı olsun hadi bakalım ayağını sürüde arkandan takılalım :1::1::1: embriyoyu taşımak için sağlık bakanlığı kararıyla falan demişsin biz sperm taşıcaz ama bize sağlık bakanlığı kararıyla falan denmedi acaba spermde farklı prosüdürmü uygulanıyor sizinki embriyoymuş ya o bakımdan.. ben rahim filmi hiç çektirmedim ama laparoskopi ve historoskopi olmadıysan hiç rahim filmi çektirmeni tavsiye ederim...

cansunida canım teşekkürler inş.tedavimiz hayırlı olur ,cansunidacığım biz ege ünivden ankaraya taşıayaktık iller arası sperm ve embiryo ikiside var fakat bizim gitme imkanımız olmadığı için onlar orda kaldı ,iki merkezede sorduk yani dondurulmuşların olduğu merkezde taşyacağımız merkezede ikiside taşıma işinin çok zahmetli ve uzun prasüdürü olduğunu söylediler sağlık bakanlığına falan başvurman gerekiyormuş o yüzden sıfırdan başladık topikte daha önce taşıyanlar varmı bilmiyorum tamda emin değiliz acıkcası recai bey operasyon yapalım dedi bizde tamam dedik inş.başarılı bir operasyon olur beni stres ve heyecan sardı çünkü önce beni hazırlıyorlar adetimi bekliyoruz hemen iğneye başlıyacağız hepimizin tedavisinde Allahım yardımcımız olsun :16:

Kızlar az önce çatlatma iğnesi oldum, Pazartesi 8:30 da eşimi ameliyata alacaklar. Herşey yolunda giderde hepimizin dört gözle beklediği hayırlı haber gelirse bendende yumurta toplicaklar. Umarım buradan hepimize umut olacak hayırlı haberi vermek ve şu meşhur halayınızı çekmek banada nasip olur. Lütfen dualarınızı ve pozitif enerjinizi eksik etmeyin....

öncelikle herkese hayırlı pazarlar havalar güzel olunca kimseler yok,canlar benim FSH 9.30 eşimin FSH 3 değerler nasıl bilgisi olan varmı ,ben biraz netten araştırdım kafam karıştı...hepinizi :16: ALLAHA emanet olun:16:

iyi hafta sonları hepinize canlarımmmmmmmmmmm :70::70::70:
kimsecikler yok topikte bende fırsat buldum bi gireyim dedim...
kocişim dün uyuyamamış onun için yattı ben de topiğe girdim hemen...
gerçi bende uyuyamadım gece 3,5 da yattım 8,5 da kalktım :31:
dün duygusal bi gün geçirdik...
kocişim çok dolmuş o kadar üzgün ki ne varsa döktü içinde :5:
kıyamam onu öyle görmek içimi dağlıyor...
yok bi türlü bi iş bulamadık içine dert oluyor bu durum...
kanser tedavisi bittikten sonra bile 1 ay sonra çalışmaya başlamıştı şimdi böyle evde durmak çok zor geliyor ona...
kızlar elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum ama ben bile sıkıntısını gideremiyorum artık...
hep kendini suçlu hissediyor sen çok iyisin diyor...
oysa iyilikle ne ilgisi var biz iyi günde kötü günde diye evlenmedik mi eşlerimizle...
şimdi zor bi durumdan geçiyor ben tabi yanında olucam onun...
konyadan buraya sırf ben istiyorum diye geldi...
küçük bi ilçede çalışıyorum ben başka biri olsa gelmezdi niye orayı istiyoruz konyada kalalım ailemden ayrılmak istemiyorum derdi...
ama hiçbirini demedi ben istedim diye geldik buraya...
şimdiye kadar şansımız yaver gitmişti hiç böyle bi sorunla karşılaşmamıştık ama 9 aydır herşey tersine gidiyor...
ben çoğu zaman duygularımı gizleyemem belli ederim ama eşim hep polyanacılık oynar artık o bile yapamıyor...
hiç üzüntüsünü bana belli etmeyen adam artık günden güne daha çok bunalıma giriyor...
allah kimseyi düşürmesin bu duruma...
inş hayırlısıyla tayinim antalyaya çıkarda eşimde rahatlar bende...
canlarım biliyorum dualarınız hep benimle ama yine de hatırlatıyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin...
sizlerde benim dualarımdasınız allah hepinizi kurtarsın bu azo derdinden ve hayırlısıyla kavuştursun evlatlarınıza inş :16::16::16:
hepinizi çok seviyorum ve kocamannnnnnnnn :54::54::54::54::54:

nice mutlu sağlıklıve bebişliyıllara canım..

aminnnnnnnnnn saol canımmmmmmmm :54:

baharım :nazar::nazar::nazar:daha nice yıllara iy ki evlenmişim dediğin mutlu anlarla dolu daim bir evliliğin olsun Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin

arunammmmmmmmmmmm çok teşekkür ederim :54:
aminnnnnnnnnn inş rabbim hepimize nasip etsin :16:

canım rabbim muhabbetini günden güne artırsın evet belki rabbimin emanetleri yok evimizde ama onların vekilleri canım kocalarımız var nice güzel yıllar devirirsiniz eşinle birlikte

saol canım gerçekten öyle allah eşlerimize ve bize sağlık sıhat ve hayırlı evlatlar versin inş :16:

canım ne güzel bir sürpriz yapmış kocişin
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin evlatlarınızla şenlendirsin yuvanızı

nursenimmmmmm gerçekten öyle güzel bi süpriz oldu ki :16:
hele de ben unutmuşken :17:
saol canım benim amin inşşşşşşş :16:

cnm ne mutlu sana seni seven bir eşin var rabbim güzel yuvanızı meleklerle şenlendirsin inş eşinle sağlıkla huzurla daha nice yıllara inş en yakın zamanda mucizenizde gelir yuvanız tam olur :16::16::16::16::16:

canım benim çok teşekkür ederimmmmm güzel dileklerin içinnnnnnnnn :70:

cnm yıldönümüz kutlu olsunnnnnnn:52::52::52:
seneye inş bebişinizle girersiniz yeni evlilik yılınaaaaaaaaaaa:24::24::54:

teşekkürlerrrrrrrrr bidenemmmmmmmmmmmm :29:

cnm eşinle ve doğacak olan bebişlerinle nice sağlıklı güzel seneler geçirmeniz dileği ile mutluluğunuz hergün daha çok artsın:16::16::16::16:nice senelere cnm....:54::54:

bitanemmmmm çok saol hepimiz nice mutlu seneler geçiririz inş :16::16::16:

baharcım 5.evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun nihayet senden güzel bişey okuyabildim uzun bi zmn sonra;)
okurken duygulandım valla cnm sen nasıl olduda unuttun benim bilidiğim kadınlar unutmaz helal olsun enişteye bak unutmamış evlilik yıl dönümünüzü seni çok seviyo belli ;) daha nice mutlu yıllara inş. sevdiğinle ve sevdiceklerinle(evlatlarınla) öptüm cnm:16:

tatlım teşekkür ederimmmmmmmmmm :70:
ayyy sorma canım neyazıkki zor zamanlardan geçiyoruz derdimi bi sizinle paylaşabiliyorum işte :26:
neyse ki güzel şeylerde var hayatımızda bunuda paylaşayım dedim :16:
hiç sorma tatlım nasıl unuttum bende bilmiyorummmmmmmm :17:
neyseki kocişim vurmadı yüzüme :48:
tekrar teşekkürler canım bende öptüm seni kocaman :54:

Aman allahım ne güzel bir süpriz bu böyle.
Kız sen ne nasıl oldu da unutursun evlilik yıldönümünü
Enişte ye de bravo valla.
En büyük mutluluklar sizi bulsun inşallah.

evet canımmmm kocişimin önünde eğiliyorum saygıyla :42::1:
yaa aklımdaydı ama unutmuşum son 2 günde :17:
saol canımmmm hepimizin yüzü gülsün herzaman inşşşşşşş...

tamam canımmm Allah razı olsunnn :16::16::16:
inşşş canımmm 16 nisanda istanbul yolcusuyumm inşş bi aksilik çıkmazda hemen tedaviye başlarız
inhibin b testi perşembe çıkacakk inşş iyi çıkarr
şuandaa bişey yok gibi görünüyor amaaa bilmiyorumm zatenn sinsi bir hastalıkk heran tekrar oluşabilirmişş korkuyorummm bidaha olacak diyee
arada ağrı oluyorrrr
aminnnnn inşşş dualarımızz kabul olurrr canımmmm:52:

canım inş hayırlısıyla gidip güzel haberlerle dönersiniz :10:
inş eşinin hastalığıda tekrarlamaz canım allah yardımcınız olsun...

iyi akşamlar arkadaşlar
ben size hiç iyi haber veremiyorumm :5:
eşimin inhibitin b testi çıktı sonuç 5 çok düşük çıktı:59:
canım çok yandı ne bileyimm biraz iyi çıksaydı bir umudum olurduu
ama şimdi ne düşünceğimi bilmiyorumm
bide bizde tesede çıkmıştı daha yüksek çıkması lazım gibime geliyor
şimdi hiç üretim yok galiba:14::14::14::14::14:
eşimde sorunlar bitmiyorkii teseden sonraa testis küçüldüü sanki hiç yok gibi
testi aldım yürüyerek eve geldim nasıl ağlıyorum içi çeke çeke ağladımm
çok mutsuzumm Allahım sen sabır ver

canım benim niye üzüyorsun sen kendini bukadar :20:
siz zaten m.tese olmaya gitmiyorsunuz ki tedaviye başlayacaksınız hayırlısıyla...
bu değerin değişkenlik gösterdiği tedavi sonrasında değerin yükseldiği konuşuldu defalarca...
üzme sen kendini ki sizde m.tesede sperm bulunmuştu tedavi sonrasında inş çıkışta başlar hayırlısıyla tekrar tüp bebek tedavinize başlarsınız :16:
ki diğer arkadaşlarda demiş nurusimalarda 2 idi de ne oldu allahın izniyle bi sürü sperm bulundu...
sen hiç s ıkma canını olur mu canım benimmmmm :29:

iyi hafta sonları hepinize canlarımmmmmmmmmmm :70::70::70:
kimsecikler yok topikte bende fırsat buldum bi gireyim dedim...
kocişim dün uyuyamamış onun için yattı ben de topiğe girdim hemen...
gerçi bende uyuyamadım gece 3,5 da yattım 8,5 da kalktım :31:
dün duygusal bi gün geçirdik...
kocişim çok dolmuş o kadar üzgün ki ne varsa döktü içinde :5:
kıyamam onu öyle görmek içimi dağlıyor...
yok bi türlü bi iş bulamadık içine dert oluyor bu durum...
kanser tedavisi bittikten sonra bile 1 ay sonra çalışmaya başlamıştı şimdi böyle evde durmak çok zor geliyor ona...
kızlar elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum ama ben bile sıkıntısını gideremiyorum artık...
hep kendini suçlu hissediyor sen çok iyisin diyor...
oysa iyilikle ne ilgisi var biz iyi günde kötü günde diye evlenmedik mi eşlerimizle...
şimdi zor bi durumdan geçiyor ben tabi yanında olucam onun...
konyadan buraya sırf ben istiyorum diye geldi...
küçük bi ilçede çalışıyorum ben başka biri olsa gelmezdi niye orayı istiyoruz konyada kalalım ailemden ayrılmak istemiyorum derdi...
ama hiçbirini demedi ben istedim diye geldik buraya...
şimdiye kadar şansımız yaver gitmişti hiç böyle bi sorunla karşılaşmamıştık ama 9 aydır herşey tersine gidiyor...
ben çoğu zaman duygularımı gizleyemem belli ederim ama eşim hep polyanacılık oynar artık o bile yapamıyor...
hiç üzüntüsünü bana belli etmeyen adam artık günden güne daha çok bunalıma giriyor...
allah kimseyi düşürmesin bu duruma...
inş hayırlısıyla tayinim antalyaya çıkarda eşimde rahatlar bende...
canlarım biliyorum dualarınız hep benimle ama yine de hatırlatıyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin...
sizlerde benim dualarımdasınız allah hepinizi kurtarsın bu azo derdinden ve hayırlısıyla kavuştursun evlatlarınıza inş :16::16::16:
hepinizi çok seviyorum ve kocamannnnnnnnn :54::54::54::54::54:

canım ben seni o kadar çok iyi biliyor ve anlıyorumki işsizlik o kadar zor ki
bizim durumları biliyorsun eşim 7 ay maaş alamadı orda parası kaldı işten çıktı yeni iş bulmak için
odönemde ben iş buldum ama eşim işsiz maaş almasada işe gitmek onu motive ediyordu işsiz kalınca
bir bunalıma girdi hergün eridi inanılmaz işten eve geliyordum mutsuz yüzü gülmüyor oysa ben onu öyle gördükçe
daha çok üzülürken oda ben çalışıyrorum kendsi işsiz olduğu için benden beterdi
bende eşimi çokkk destek oldum sonunda eşim başka yerde işe girdi ama malesef burdada düzünli maaş verilmedi geçen yıl temmuzdan şimdiye 2 kere maaş
aldık oda tam değil ama
çalışıyor diye eşimin sıkıntısı geçti eşim okadar kötü olmuştuki yutkunuyor nefesi kesiliyor oduruma gelmişti
çok şükür ki ben işe girdim maaşım çok değil ama inan azda olsa evin kirasını vermek rahatlatıyor en azından

veee kendi durumumu şundan yazdım gerçekten erkek için okadar zorki işsizlik
onların akıllarından bin türlü şey geçiyor sen çalışıyorsun o işsiz bu durum eşini çok yıpratır
rabbim yardımcınız olsun inş herşey güzel olacak birgün canımya sen antalyayamı taşınacaksın tayin istedinmi
inş orası size hayır getirecek canım
bazen mekan değiştirmek iyi olurmuş hayırlı olurmuş diye biliyorum
dualrım sizinle inş tatlım en kısa zamanda eşin işe girerde bu sıkıntılardan kurtulursunuz veee güzel güzel bebişleirniz olacak aminnn

Arkadaşlar malesef haberler iyi değil.. Tese sonucu sıfır. Normal spermiogramda bile birkaç tane ölü çıkıyo iken şimdi hiç birşeyin çıkmaması çok sarstı bizi.. Yani umduğumuzdan çok daha kötü sonuç aldık doktorumuz bile ne diyeceğini bilemedi. Dokular patolojiye gönderildi. Gelecek ay kesin teşhis konulacak.. mikro tese ile sperm bulma şansımız ozaman belli olacak.. Bu arada hormonlara devam.. Herşey çooooook yavaş ilerliyor.. Çok canımız sıkıldı ama henüz bizim zamanımız gelmemiş demekki ; vardır Rabbimin bir bildiği
Bu arada destek amaçlı bitkisellere mi yönelsek bilmiyorum ki :50: :50: :50:

canım sağlık olsun sıkma canını...
sizde ölü sperm bulunuyormuş inş m.tesede bulunur bol bol sperm :16:
eğer eşinin fsh ı yüksek değilse keçiboynuzu kürünü uygula canım sperm sayısını yükseltiyor...
yada eşine pekmezini içirebilirsin...
inş bidahaki deneme bu olumsuzluğu güzel haberle unutursunuz canım...

Baharcim çok gerilerden buldum bu yazini, eksik kalanlardan beylemin duasi henuz alinmadiysa alabilirim, alindiysa sirasiyla asbelovenkunu alabilrim :114::114::114:

canım çok saol canım beylemin ki alınmadı daha 290 taneyi sana yazıyorum ozaman :54:

canım ben seni o kadar çok iyi biliyor ve anlıyorumki işsizlik o kadar zor ki
bizim durumları biliyorsun eşim 7 ay maaş alamadı orda parası kaldı işten çıktı yeni iş bulmak için
odönemde ben iş buldum ama eşim işsiz maaş almasada işe gitmek onu motive ediyordu işsiz kalınca
bir bunalıma girdi hergün eridi inanılmaz işten eve geliyordum mutsuz yüzü gülmüyor oysa ben onu öyle gördükçe
daha çok üzülürken oda ben çalışıyrorum kendsi işsiz olduğu için benden beterdi
bende eşimi çokkk destek oldum sonunda eşim başka yerde işe girdi ama malesef burdada düzünli maaş verilmedi geçen yıl temmuzdan şimdiye 2 kere maaş
aldık oda tam değil ama
çalışıyor diye eşimin sıkıntısı geçti eşim okadar kötü olmuştuki yutkunuyor nefesi kesiliyor oduruma gelmişti
çok şükür ki ben işe girdim maaşım çok değil ama inan azda olsa evin kirasını vermek rahatlatıyor en azından

veee kendi durumumu şundan yazdım gerçekten erkek için okadar zorki işsizlik
onların akıllarından bin türlü şey geçiyor sen çalışıyorsun o işsiz bu durum eşini çok yıpratır
rabbim yardımcınız olsun inş herşey güzel olacak birgün canımya sen antalyayamı taşınacaksın tayin istedinmi
inş orası size hayır getirecek canım
bazen mekan değiştirmek iyi olurmuş hayırlı olurmuş diye biliyorum
dualrım sizinle inş tatlım en kısa zamanda eşin işe girerde bu sıkıntılardan kurtulursunuz veee güzel güzel bebişleirniz olacak aminnn

canım benim kıyamam sana da aylardır aynı sıkıtıları çekiyoruz seninle...
işte bianda herşey tersine dönüyor bazen...
erkekler için çalışamamak çok kötü...
son zamanlarda ben sabah kalkınca oda kalkmaya başladı sen işe gidiyorsun ben yatıyorum gücüme gidiyor artık diyor uyumuyor...
elimden de bişey gelmiyor ki keşke bişeyler yapabilsem ama yok...
seninde eşinin işe girmesine çok sevindim canım...
inş maaşıda düzene girere ama dediğin gibi çalışmak bile iyi gelmiştir ona...
benim eşimde girer bian evvel bi işe inş...
allah yardımcınız olsun canım inş tüm sıkıntılarınızı atlatır bian evvel başlarsınız sizde tedavinize :16:

selam bahar ne zamandan beridir sizinle görüşmek istiyorduk ama bir türlü görüşemedik.Özelinize de yazıyoruz ama gitmiyor

canim cok sevindim inanki bende seninle ayni ay tedaviye basladim ayni gun opu oldum ama soyleyemedim bizim ilk denemeydi. ama yinede sukrediyorumki sperm bulundu. birde bende Ohss gelistigi icin tek embriyo transfer edildi. nasipte yokmus. dun negatif sonucumu aldim.ama bugun senin haberine inan kendim hamile kalmis gibi sevindim. canim birsey soracam. yani hissettinmi gebe kaldiginda diger 2 denemenle bunun arasinda fark varmiydi. belirtiler ve yasadigin hisler acisindan ben bebegimin tutunmadigini hissettim insallsh dondurulmuslarimla 2. denememde olur tekrar tebrik ederim canim

canım gözünüz aydın sperm bulunmuş çok şükür...
tedaviniz olumsuz sonuçlanmış üzüldüm ama çok şükür sperm var inş bidahaki denemende kavursun meleğine :16:

merhaba ıyı aksamlar arkadaşlar eşim bugun spermıyogram yaptırdı 2 tane immotilimiz vardı 3 tane olmuş buna şükür:)))

canım gözün aydınnnnnnnn inş daha da artacak spermlerinizzzzzzzzz :21::21::21::32::32::32::32::32:

öncelikle herkese hayırlı geceler Allahın selamı üzerinize olsun ,centruma gittik ,muayene oldum ve Allah izin veririse nisan adetimin ikinci günü iğnelere başlıyorum önce eşim tesa olacak sonra benim yumurtalarım toplanacak ikimizin operasyonu aynı gün olacak yani sil baştan start verdik şükürler olsun biraz masraflı olacak Allahım yardım eder inş.şimdi beni tesa korkusu sardı ya çıkmazsa diye ,birde doktor bana yumurtaların parlak değil dedi yumurtlama tembelliği var dedi hayırlısı inş.kliniktende recayi hocadandan şimdilik memnun kaldık ,insanın evinden doktora veya hastahaneye gidip gelmesi kadar güzel birşey yokmuş yıllarca egeye gitgel mahvolmuşuz dedik eşimle .şimdi oda bende çok heyecanlıyız hayırlısı inş.ayrıca doktor malesef benden rahim filmi istedi bende hocam ben ondan çok korkuyorum dedim:1:,çektirsen iyi edersin dedi:47: rahim filmi çektiren varmı zor oluyormu :50: orada birsürü bizimgibi insanlarla tanıştım dertleştik üzüldük ....Allah hepimizin yardımcısı olsun :16:

canım ege üniversitesinde tedavinize devam etmekten vazgeçmişsiniz hakkınızda hayırlısı olsun...
tabik insanın kendi evinden merkeze gidip gelmesi çok daha iyidir...
bizde tedavi sırasında istanbulda maddi manevi çok zorlanmıştık...
inş yeni merkezinin uğurlu gelir size hayırlısıyla kendi evinde alırsınız güzel haberi :49:
allah yardımcınız olsun bitanem dualarım seninle :16:
canım rahim filmine gelince korkulacak bişey değil...
ben geçen sene anestezisiz oldum ama dayanılmayacak bişey değil adet ağrısı gibiydi yada bana öyle geldi...
ama sen korkuyorsan anestezilide olabilirsin :34:

Kızlar az önce çatlatma iğnesi oldum, Pazartesi 8:30 da eşimi ameliyata alacaklar. Herşey yolunda giderde hepimizin dört gözle beklediği hayırlı haber gelirse bendende yumurta toplicaklar. Umarım buradan hepimize umut olacak hayırlı haberi vermek ve şu meşhur halayınızı çekmek banada nasip olur. Lütfen dualarınızı ve pozitif enerjinizi eksik etmeyin....

canım tedaviniz hayırlı olsunnnnnn :16:
inş hayırlısıyla eşinde sperm bulunur tedavi süreciniz devam eder veee kavuşursunuz bebişinize :49::16:

selam bahar ne zamandan beridir sizinle görüşmek istiyorduk ama bir türlü görüşemedik.Özelinize de yazıyoruz ama gitmiyor

selam canım mesaj kutumda dolu değil ama mesajın hiç gelmedi...
istersen bidaha gönder bekliyorum ben :34:

ARUNA--------------------------------------------------:46:
ASBELOVE----------------------------------------------5 listede eksik
ASKBEBEK----------------------------------------------:46:
AYYUZLUM---------------------------------------------9 listede eksik
BAHAR85-----------------------------------------------:46:
BAHAR247----------------------------------------------6 listede eksik
BANU_K------------------------------------------------:46:
BENGUSUU---------------------------------------------2 listede eksik
BEYLEM------------------------------------------------5 listede eksik
BİRUMUT99---------------------------------------------:46:
DENİZBULUT--------------------------------------------:46:
ECRİN23------------------------------------------------7 listede eksik
ENFAL33------------------------------------------------:46:
ESMA---------------------------------------------------1 listede eksik
GVNF---------------------------------------------------:46:
HASRET-------------------------------------------------:46:
HMTNZL------------------------------------------------:46:
KADER60------------------------------------------------:46:
KADER_NL-----------------------------------------------4 listede eksik
MAVİMENEKŞE-------------------------------------------:46:
NİLDA015-----------------------------------------------2 listede eksik
NURSEN-------------------------------------------------:46:
NURUSİMA81--------------------------------------------:46:
SAGANAK-----------------------------------------------:46:
SEDAECRİN---------------------------------------------1 listede eksik
SEVAL0817---------------------------------------------:46:
SONSUZ------------------------------------------------1 listede eksik
TULAY20------------------------------------------------:46:
UMUT99-------------------------------------------------:46:
YASEMENSU---------------------------------------------3 listede eksik
YMEL----------------------------------------------------:46:
ZAMBAK06-----------------------------------------------:46:

Son düzenleme:
arkadaşlar ayyuzlum isimli arkadaşı dua listemizden çıkarıyorum...
kendisi ayetel kürsi listemizde 12 arkadaşa duasını okumamış...
sadece kendi duasını okumuş arkadaş...
defalarca buradan yazdım eksiklerinizi tamamlayın diye...
sonrasında foruma girip yazı yazmasına rağmen dualarla ilgili hiç bişey yazmadı...
ayrıca ayyuzlum ve mixere özelden mesaj attım...
ama foruma 1 aydır girmediği için mesajımı görmedi...
bunca zaman kendisinden haber beklemek dahi hataymış...
kendisini listeden çıkarıyorum...

ayyuzlum'ün eksiği olan sureler:
asbelove'ye=278
bahar85'e=278=enfall33 aldı…
bahar247'ye=303
banu_k'ya=303
bengusu'ya=254
beylem'e=290=ymel aldı…
birumut99'a=303
nurusima'ya=290
denizbulut'a=238
ecrin23'e=278
enfal33=290=akbebek aldı...
nursen'e=278=flzask2003 aldı…

arkadaşlar bu eksiklerden almak istediğiniz olursa lütfen topiğe özellikle belirtin kimin için eksik olan sureleri alıp okuyacağınızı...
özellikle transferi olan enfall33 ve nursenin eksiklerini önce alırsanız daha iyi olur...
eksiklerini tamamlamayanlar tek tek listeden çıkarılacak haberiniz olsun...
allah yardımcı olup okumak isteyen arkadaşlardan razı olsun...

Son düzenleme:
özelinize yazıyorum fakat site yönetiminden 100 mesajı tamamlamamız gerektiğini yazıyor mesaj gitmiyor.Bizim durumumuz hakkında daha önce yazı yazmıştım.Benim eşim 7-8 yaşlarında iken lenf hastalığı nedeni ile kemoterapi ve radyoterapi gördü. Sizin eşinizde mi aynı hastalığı geçirdi.Şu an tedavi görüyormusunuz görüyor iseniz ilaç tedavisi mi görüyorsunuz hangi dr'a gözüküyorsunuz. Benim eşim 2 defa mikro tese ameliyatı geçirdi fakat ameliyat öncesi hiç bir ilaç tedavisi uygulanmadı direkt ameliyat oldu fakat sertly cell çıktı.

arkadaşlar ayyuzlum isimli arkadaşı dua listemizden çıkarıyorum...
kendisi ayetel kürsi listemizde 12 arkadaşa duasını okumamış...
sadece kendi duasını okumuş arkadaş...
defalarca buradan yazdım eksiklerinizi tamamlayın diye...
sonrasında foruma girip yazı yazmasına rağmen dualarla ilgili hiç bişey yazmadı...
ayrıca ayyuzlum ve mixere özelden mesaj attım...
ama foruma 1 aydır girmediği için mesajımı görmedi...
bunca zaman kendisinden haber beklemek dahi hataymış...
kendisini listeden çıkarıyorum...

ayyuzlum'ün eksiği olan sureler:
asbelove'ye=278
bahar85'e=278=enfall33 aldı…
bahar247'ye=303
banu_k'ya=303
bengusu'ya=254
beylem'e=290=ymel aldı…
birumut99'a=303
nurusima'ya=290
denizbulut'a=238
ecrin23'e=278
enfal33=290
nursen'e=278=flzask2003 aldı…

arkadaşlar bu eksiklerden almak istediğiniz olursa lütfen topiğe özellikle belirtin kimin için eksik olan sureleri alıp okuyacağınızı...
özellikle transferi olan enfall33 ve nursenin eksiklerini önce alırsanız daha iyi olur...
eksiklerini tamamlamayanlar tek tek listeden çıkarılacak haberiniz olsun...
allah yardımcı olup okumak isteyen arkadaşlardan razı olsun...

canım enfal 33 e 290 tane eksik olan aytel kürsisini ben okuyacağım rabbim şifasını versin amin

Back
X