• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
heheh :))) :)) immotil hareketsiz demek canım ya hareket yeteneği yok yada ölüymüş....canlılarını kıpır kıpırlarını görmeyi Rabbim nasip etsin hepimize inşallahh.....amin

Canim merhaba, bu konu baslinda ilk defa bizimle ayni durumda olan birilerine rastliyorum, bizimkilerin de hepsi immotil çikiyor, sizin teshis nedir ve tedavi durumunuz ne asamada?

:26::26:

selam canlarım nasılsınızzzzzzzz :16::16::16:
ben iyiyim çok şükür geçmişi okuyamadım yazıp çıkıcam sonra girerim yine...
bugün okuldan geldim bişeyler yedik kocişle "sonra ben dışarı çıkıcam arkadaşımla görüşcem" dedi...
ne işin var neden gidiyorsun diye soru yağmuruna tuttum hemen :1:
bi işim var dedi ne işi niye ben gelmeden halletmedin diye çıkışıyorum habire...
normalde zamanımızı hep beraber geçiririz çünkü...
neyse iş ile ilgili falan dedi hemen gelicem zaten dedi bende tamam ozaman dedim...
yarım saat bile olmadan döndü kapıyı anahtarıyla açtı bende yorgundum kalkmadım içerden gelmesini bekliyorum...
bi geldi elinde kocaman bi hediye paketi üzerinde de bi yaş pasta ve mum ben şoookkkk :52:
"aşkım noluyor" dedim, hayatımın anlamı "aşkım evlilik yıldönümümüz kutlu olsun 5. senemize girdik nice senelere" dedi :16::16::16:
inanın kızlar ben unutmuştum gerçekten nasıl aklımdan çıktı bilmiyorum :17:
öyle mutlu oldum ki anlatamam :16::16::16:
evet içimizde çok büyük bi evlat hasreti var ama çok şükür ki bizi seven eşlerimiz var mutlu bi yuvamız var :48:
rabbim inş bu hepimizin mutluluğunu evlatlarımızla taçlandırır mutluluğumuza mutluluk katar inş :16::16::16:
öyle işte canlar bugün harika bi süprizle karşılaştım sizinle de paylaşmak istedim...
hepinizi öpüyorum kocamannnnnn :54::54::54:

baharcım 5.evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun nihayet senden güzel bişey okuyabildim uzun bi zmn sonra;)
okurken duygulandım valla cnm sen nasıl olduda unuttun benim bilidiğim kadınlar unutmaz helal olsun enişteye bak unutmamış evlilik yıl dönümünüzü seni çok seviyo belli ;) daha nice mutlu yıllara inş. sevdiğinle ve sevdiceklerinle(evlatlarınla) öptüm cnm:16:

oy oy oy mevlüde çağırırmış melek arkadaşım bizleri.
çok isterdim aslında gelmeyi.... inş birgün görüşmeyi nasip eder ALLAH...
Rabbim okunacak olan mevlidin ve duaların hürmetine bütün dileklerinizi kabul etsin inş.
bir dahaki mevlidin evlatlarıyın dünyaya gelmesinin mutluluğu için olsun inş.amin.

slm arkadaşlar.
fazla geçmişi okuyamadım.
daha sonra okuyup dönerim inş hepinize.
umarım güzel gelişmeler vardır.....
hepinize iyi geceler.

Esmacığım, canım beni aramışsın ama geç oldu diye dönmedim .
Annem gıdadan zehirlenmiş. Memlekete gitmiştik. Şükür iyi şimdilik.
Eşimin toplantısı sebebiyle bugün döndük.gelince uyumuş kalmışım .
İnan 2-3 gündür uykusuz sesim falan kalmamış. kusura bakma tatlım telim sessizdeydi.duymamışım aradığını.
Yarın inş ararım seni.
Canım inhibin b niz çıkmış. Üzülme tatlım. Tedavi sürecinin güdişatına bakmak için istiyor Celalettin hoca inhibin b yi.
Her şey Rabbimin elinde. Karşımıza çıkan sebepler şifa bulmamızı sağlayacak inş.
Celalettin hocaya gideceksiniz bak inş olumlu sonuçla döneceksiniz. Üzme hem kendini hem eşini canmıcım.
Memlekette bir abla ile tanıştım hastanede.
Yıllardır azo ile savaşmışlar.
Azo sebepler sizin sorundan.
Şimdi bir oğulları varmış.canım sen aklıma geldin hemen sordum nasıl aştıklarını.
Yarın ararım inş . detayları anlatırım.
İnş yarın tekrar gideceğiz memlekete .
Telefonunu falan aldım ablanın. Kafamıza takılan bir şey olursa sorarız.
canımmm çokk çokk geçmiş olsun anane Allahım acil şifalae versin
sende hastaydın iyileşebildinmii?
önemli değil canım musait olmadığını düşündüm zaten yarın konuşuruz
Allah razı olsun canımm hemen ben aklına gelmişim çok çok teşekkür ederim
inşş tedavimize bir başalayalım hayırlısıyla
herşey güzel olur inşş hepimiz kurtulalım şu azodann inşşşş :16:

canımmm ben zencefil tarçın çörekotu bal karışımını biliyorum netten araştır istersen
Allah yardımcın olsun yumoşlar olgunlaşşsın inşş
seni tebrik ediyorum ne kadar pozitifsin ben bugün resmen yıkıldım
Allahım emeklerinin karşılığını kat kat versin sana

tatlımmm bence hiç takılma test sonucuna kendini boşu boşuna heder etmeee ..
rabbimin istedikten sonra bütün olumsuzluklara rağmen oluyor..allah istersee bir deveyii iğnenin deliğinden geçirir derler..
sen tevekkül et sadece..
yıllar önce milyon spermleride gördük ve kaybettik o sayıları .. 0 da gördük defalarca testlerimizdeee..
şimdi bizim 3-4 de olsa çıkış varr ama sizlerle aynı durumdayım.5. deneme yapacağız düşünn artıkk nasip olmayıncaaa olmuyor iştee..şimdiye dek azoyla savaşıyordumm birdee yumurta kalitesliği çıkıtı şimdi...ama yinede asla isyan etmiyorumm.hayırlısı buymuş diyip kendimi teselli ediyorum..
bugun 2. denemesinde hamile kaldı bir arkadaşımmm..hamile kalmak mucizeydii onun için çünkii yarım rahimliydi...hamile kalacağına başından beri inandı ve olduuu..
inşallah rabbim sanada bu mücizesini gösterir..katından sanada hayırlı evlatlat verir...amin..

bu arada önerin için sağol canım ..mutlaka deneyeceğim.

........................
cemrem ve flzaşk benim sayfamda bi değişiklik görüyorsunuzdur umarım ;)))

Son düzenleme:
tatlımmm bence hiç takılma test sonucuna kendini boşu boşuna heder etmeee ..
rabbimin istedikten sonra bütün olumsuzluklara rağmen oluyor..allah istersee bir deveyii iğnenin deliğinden geçirir derler..
sen tevekkül et sadece..
yıllar önce milyon spermleride gördük ve kaybettik o sayıları .. 0 da gördük defalarca testlerimizdeee..
şimdi bizim 3-4 de olsa çıkış varr ama sizlerle aynı durumdayım.5. deneme yapacağız düşünn artıkk nasip olmayıncaaa olmuyor iştee..şimdiye dek azoyla savaşıyordumm birdee yumurta kalitesliği çıkıtı şimdi...ama yinede asla isyan etmiyorumm.hayırlısı buymuş diyip kendimi teselli ediyorum..
bugun 2. denemesinde hamile kaldı bir arkadaşımmm..hamile kalmak mucizeydii onun için çünkii yarım rahimliydi...hamile kalacağına başından beri inandı ve olduuu..
inşallah rabbim sanada bu mücizesini gösterir..katından sanada hayırlı evlatlat verir...amin..

bu arada önerin için sağol canım ..mutlaka deneyeceğim.
canımmeşin 2 kere microtese olmuştu demii
acaba tesedenmi saynız sıfır oldu
eşim teseden sonra testisleri küçüldü belkide hiç üretim yok artık
iyice evham yapıyorum ben :(
Allahtan ümid kesilmez herşey Rabbimden
canımm inşş sende atlatacaksın ve hamiş olacaksın inşş

Ayy canim masallahh ne kadar sanslisiniz..
Ilk önce sende bayagi slklntlya dara girmissindir ama kalitesizde cikmasi bir umut olsun...
Vee daha sonrasinda amelyatinizda bir sürü bulunmus...
Insallah yeni olacak oldugun tedavinde Rabbim bu ugraslarinizin sonucunda sizi meleklerinizle ödüllendirir..
Canim biz gecen sene ögrendigimizde afedersin ama essekten düsmüs gibi olduk...
Neyin ne oldugunu bilmiyorduk onlarda amelyat deyince oldukk..
Bakalim simdi esim Celalettin hoca ile tedaviye basladi cok inaniyorum güveniyorum sonucun güzel olacagina..
Ama baktik olmadi hoca ile konusur seneye bu zamanlarda da tekrar Emre beyde m.tese oluruz diye düsünüyoruz..
Hakkimizda hayirlisi olur insallah hepimiz icin..AMIN..:16::16:

benim eşimin 2 abisininde yok çoçukları 1 kaç kez bahsettim hatırlarmısın bilmem. onlar evlat edindiler..
dolayısıyla biz evlenir evlenmez çocuk istedik..1-2 ay bekledik olmayınca kadındoğum doktoruna gittik oda eşimden sperm testi istedi. ..ve sinopta yaşıyorduk o zamnlar..sene 2003 sperm testi için samsuna gittikk.sonuç 1-2 saat sonra çıkacak denildi gezdik dolaştıkk.ve sonucu almaya gittiğimizde evrağı veren kişiye sorduk oda eşimin tedavi olması gerektiğini söyledi..bu sonucu beklememize rağmennn şok olduk... yakında bir park vardıı orda saatlerce oturdukk ve hiç konuşmadık..halaaa gözleriminönündeee o günü hiç unutmuyorum..doktorumuz normal yolla asla çocuk sahibi olamıcamızı tek çaremizin tüpbebek olduğunu söylemişdi..o zamanlar 500000 olan sayı zamanla değişiklik göstererk sıfırlandııı ve azolu olmuştuk artık..eşim o zamnlarr tedavi olsaydı yada biz şimdiki gibi bilinçli olsaydıkk bunlar yaşanmazdıı..haa birde teknolojii şimdiki gibi gelişmemişti..bizim şansızlığımızda bu oldu galiba..

siz başında bazı şeyleri farkettiğiniz için bizden daha şanslısınız aslındaa ..
ne güzel doktoruna çok güveniyorsunn bence bu çok iyi birşeyy ,güvenmek başarmanın yarısıdır derler..ameliyat konusunda kesinlikle emre beyyy doğru seçimm...
umarım herşey gönlünce olurdaa sende buraya arkadaşlar hamileyimmm yazarr ve hamilelik takvimi yaparsın..:52:
onca yıll geçti aradann bak biz hala pes etmedikk ve devam ediyoruzz :34::34:inşallah biz gibi uzun yıllarınız geçmeden en kısa zamanda miss kokulu evlatlarınıza kavuşursunuz canım..

canımmeşin 2 kere microtese olmuştu demii
acaba tesedenmi saynız sıfır oldu
eşim teseden sonra testisleri küçüldü belkide hiç üretim yok artık
iyice evham yapıyorum ben :(
Allahtan ümid kesilmez herşey Rabbimden
canımm inşş sende atlatacaksın ve hamiş olacaksın inşş

eşim 1 tüpbebek denememizde opu günü normal yolla 2 kez sperm verdi tese olmadı..
2.tüpbebek denemmemizde normal tese oldu..
3.tüpbebek denememizde normal tese oldu.
4.tüpbebek denememizde mikrotese oldu...
aslında normal teseleri ankara gata askeri hastanesinde oldu..lokal anestezi ilee yapıldıı hatta stajer öğrenciler yapmışşş..eşim ne konuştularsa hep şahit olmuşşş negatif konuşmaları falan dinlemiş..2 tese sonunda pskolojisi bozulmuştu garibiimin..ama emre bey genel anestezi yaptıı ne ağrı ne sızı olduu..önceki teslerdee hem sağda hemde solda dikiş oluyordu...emre beyin yaptığı mikrotesede ortada 3 dikiş vardı ..
teseler yüzünde sıfırlandığını sanmıyorum.. stress ,iğara,beslenme ,kilo problemii ,bunlarda etkiler spermi..emre bey benim eşimin testislerinide küçük bulmuştuu..ama bakk sperm bulundu hemde kaliteli..
sen boşo boşuna evham yapıyorsunn bencee..
üretim vardır merak etmee..bak nurisimalara dışarı çıkışları yokk ama maşallah hem bulundu hemde fazla donduruldu..hatta maşallah çok iyi sayıdada embriyoları olduu..sizinde öyle olur üzme kendini olurmu canım.hayırlısı olsunnn.

eşim 1 tüpbebek denememizde opu günü normal yolla 2 kez sperm verdi tese olmadı..
2.tüpbebek denemmemizde normal tese oldu..
3.tüpbebek denememizde normal tese oldu.
4.tüpbebek denememizde mikrotese oldu...
aslında normal teseleri ankara gata askeri hastanesinde oldu..lokal anestezi ilee yapıldıı hatta stajer öğrenciler yapmışşş..eşim ne konuştularsa hep şahit olmuşşş negatif konuşmaları falan dinlemiş..2 tese sonunda pskolojisi bozulmuştu garibiimin..ama emre bey genel anestezi yaptıı ne ağrı ne sızı olduu..önceki teslerdee hem sağda hemde solda dikiş oluyordu...emre beyin yaptığı mikrotesede ortada 3 dikiş vardı ..
teseler yüzünde sıfırlandığını sanmıyorum.. stress ,iğara,beslenme ,kilo problemii ,bunlarda etkiler spermi..emre bey benim eşimin testislerinide küçük bulmuştuu..ama bakk sperm bulundu hemde kaliteli..
sen boşo boşuna evham yapıyorsunn bencee..
üretim vardır merak etmee..bak nurisimalara dışarı çıkışları yokk ama maşallah hem bulundu hemde fazla donduruldu..hatta maşallah çok iyi sayıdada embriyoları olduu..sizinde öyle olur üzme kendini olurmu canım.hayırlısı olsunnn.
eşim sigara kullanmıyor içimi ferahlattın çok saol canım
evet belkide genetikten düşük çıktı sonuç
çok saol bana çok güzel moral oldun canımm Allah razı olsun
inşş tez vakitte bebişin göbişinde can bulsun halayını çekelim :34:

eşim sigara kullanmıyor içimi ferahlattın çok saol canım
evet belkide genetikten düşük çıktı sonuç
çok saol bana çok güzel moral oldun canımm Allah razı olsun
inşş tez vakitte bebişin göbişinde can bulsun halayını çekelim :34:

önemli değil tatlım sen rahatla yeterki :34:aminnnn .
inşallah bu cuma gecesii rabbbim gölünden geçirdiğin her dileği kabul eylesin...
allah senden de razı olsun.dualarım seninle canım hayırlı geceler ben çıkıyorum..

lütfen bilginiz varsa yanıtlarsanız sevinirim..
bugun doktorumla görştüm..negatif almamın nedenini yumurtalarımın kalitesizliğine bağladı..
11 yumurtadan sadece 4 tanesi istenilen kalitede çıktı ve sadece 2 si döllenmişti..
doktorum bana bugün şöyle bir açıklama yaptı :
senin yumurtaların her bayan gibi 10 günde istenilen büyüklüğe geliyorr
fakat olgunlaşmıyor ham kalıyor dedii :1::1: biz yumurtayı 3 evreye ayırıyoruz kalite bakımından dedi.senin yumurtalarr 1.evredeki olgunluğa bile erişememişler dedi...kaldıki 3.evreyi tamamlasınlar...
birdahaki tedavime uzun protokol yapacakmış ve ilaç evremi uzatıp yumurtaların çatlama riskini göze alıp olgunlaşmasını umud edeceğiz dedi. hatta belki yumurtanı toplayacağızz ama serpilciğim malesef çatlamış yumurtaalar diyip tedavini iptal edebilirmde dedi.. kızlar aklıma bu örneğe uygun incir geldii :34: incir gibi düşünün bazı incir küçüktür ama olgundurr,
bazısı güzel büyüktür ama hamdırrr :9::9:benim yumuşlar da böyle herhaldeee ...:1:

sizce ne yapabilirmm olgunlaşmaları için...kür ilaç vsss öneriniz varmıı bana ?

Canım çok geçmiş olsun...Benimde aklıma,tedavide olan arkadaşların eşlerinin kullandığı kürlerin bu sorun için olanı da vardır heralde diye geldi...Yumurta kalitesi de artıyodur heralde..Şu aktarı bi ara istersen..Burda yazan arkadaşlardan biri kullanıyo sanırsam..Kimdi unuttum..

arkadaşlar ayyuzlum isimli arkadaşı dua listemizden çıkarıyorum...
kendisi ayetel kürsi listemizde 12 arkadaşa duasını okumamış...
sadece kendi duasını okumuş arkadaş...
defalarca buradan yazdım eksiklerinizi tamamlayın diye...
sonrasında foruma girip yazı yazmasına rağmen dualarla ilgili hiç bişey yazmadı...
ayrıca ayyuzlum ve mixere özelden mesaj attım...
ama foruma 1 aydır girmediği için mesajımı görmedi...
bunca zaman kendisinden haber beklemek dahi hataymış...
kendisini listeden çıkarıyorum...

ayyuzlum'ün eksiği olan sureler:

asbelove'ye=278
bahar85'e=278=enfall33 aldı…
bahar247'ye=303
banu_k'ya=303
bengusu'ya=254
beylem'e=290
birumut99'a=303
nurusima'ya=290
denizbulut'a=238
ecrin23'e=278
enfal33=290
nursen'e=278=flzask2003 aldı…

arkadaşlar bu eksiklerden almak istediğiniz olursa lütfen topiğe özellikle belirtin kimin için eksik olan sureleri alıp okuyacağınızı...
özellikle transferi olan beylem, enfall33 ve nursenin eksiklerini önce alırsanız daha iyi olur...
eksiklerini tamamlamayanlar tek tek listeden çıkarılacak haberiniz olsun...
allah yardımcı olup okumak isteyen arkadaşlardan razı olsun...

Baharcim çok gerilerden buldum bu yazini, eksik kalanlardan beylemin duasi henuz alinmadiysa alabilirim, alindiysa sirasiyla asbelovenkunu alabilrim :114::114::114:

önceki değerlerimizde 2-3 kalitesiz çıkıyordu..2 ay kullandık doktorumuz bir hastamda çıkışı arttı bu ilaçlar sayesinde dedi..
ama bizim2 ay sonra yapılan testte sonuç yine aynıydı. terk fazk bu kez ölü sperm biraz fazla çıkmıştı..tabi bu da farketmiyorr bize canlı ve kaliteli lazım..eve gelince bende ek diğer vitaminleri aldım ve başlattım..
birdaha test yaptırmadık ..opu günü 10 tane sperm testinde bulabileceğini söyledi doktor..aslında ilaçlar işe yaramışşşş tesede olsa kaliteli bulundu vede donduruldu çok şükür..umarım sizde şifanızı bulursunuz..

SON 6 AY İÇİNDE KULLANDIKLARIMIZ
-omega3:efa daily marka
-gnc :argınmax mens
-sepe natural : l-carnitine400ml
-gnc :mega menss
-imuneksQ10 yada niwe life :Q10 olabilir biz her iki markayıda kullandık.
-tribulus terretris kapsül:sepe naturalin
-nolvadex
-hergün akşam yemeklerinden 2 saat sonra havuç yedirdim..

baya takviye almissiniz enfalcim :16::16: hayirlisi canim sagolasin umarim sizde şifanızı bulur muradınıza kavuşursunuz

Esmacığım, canım beni aramışsın ama geç oldu diye dönmedim .
Annem gıdadan zehirlenmiş. Memlekete gitmiştik. Şükür iyi şimdilik.
Eşimin toplantısı sebebiyle bugün döndük.gelince uyumuş kalmışım .
İnan 2-3 gündür uykusuz sesim falan kalmamış. kusura bakma tatlım telim sessizdeydi.duymamışım aradığını.
Yarın inş ararım seni.
Canım inhibin b niz çıkmış. Üzülme tatlım. Tedavi sürecinin güdişatına bakmak için istiyor Celalettin hoca inhibin b yi.
Her şey Rabbimin elinde. Karşımıza çıkan sebepler şifa bulmamızı sağlayacak inş.
Celalettin hocaya gideceksiniz bak inş olumlu sonuçla döneceksiniz. Üzme hem kendini hem eşini canmıcım.
Memlekette bir abla ile tanıştım hastanede.
Yıllardır azo ile savaşmışlar.
Azo sebepler sizin sorundan.
Şimdi bir oğulları varmış.canım sen aklıma geldin hemen sordum nasıl aştıklarını.
Yarın ararım inş . detayları anlatırım.
İnş yarın tekrar gideceğiz memlekete .
Telefonunu falan aldım ablanın. Kafamıza takılan bir şey olursa sorarız.
annene geçmiş olsun cnm :34:
........................
cemrem ve flzaşk benim sayfamda bi değişiklik görüyorsunuzdur umarım ;)))
kızzz hani yapamıyodun cnm :1::1::1:
aferin süper olmuşşşşşşşş:46::46: aman sendekide kilomu cnmmmmmm:19:
benimkine bak sen heleeeeeee:40::9::9::9:sağlıkla kilo vermek dileğiyleeeeeeeeeee:16::16:

"Kıyamet gününde, kulun ayakları, Rabbinin huzurundan şu beş şey soruluncaya kadar bir yere kıpırdamaz:

Ömrünü nasıl harcadığından, gençliğini nerede geçirdiğinden, malını nereden kazanıp nereye harcadığından ve bildiklerini uygulayıp uygulamadığından sorulacaktır."

RABBİM TÜM DUALRIMIZI KABUL ETSİN Hayırlı Nurlu Cumalar

iyi akşamlar arkadaşlar
ben size hiç iyi haber veremiyorumm :5:
eşimin inhibitin b testi çıktı sonuç 5 çok düşük çıktı:59:
canım çok yandı ne bileyimm biraz iyi çıksaydı bir umudum olurduu
ama şimdi ne düşünceğimi bilmiyorumm
bide bizde tesede çıkmıştı daha yüksek çıkması lazım gibime geliyor
şimdi hiç üretim yok galiba:14::14::14::14::14:
eşimde sorunlar bitmiyorkii teseden sonraa testis küçüldüü sanki hiç yok gibi
testi aldım yürüyerek eve geldim nasıl ağlıyorum içi çeke çeke ağladımm
çok mutsuzumm Allahım sen sabır ver
canımcım bozma moralini bak tedaviye başlıcaksınız inşallah
ve böylece tedaviyle iyi bir yol katettiğinizi göreceksiniz inşallah
sıkma güzel canını inşallah herşey güzel olacak canım
lütfen bilginiz varsa yanıtlarsanız sevinirim..
bugun doktorumla görştüm..negatif almamın nedenini yumurtalarımın kalitesizliğine bağladı..
11 yumurtadan sadece 4 tanesi istenilen kalitede çıktı ve sadece 2 si döllenmişti..
doktorum bana bugün şöyle bir açıklama yaptı :
senin yumurtaların her bayan gibi 10 günde istenilen büyüklüğe geliyorr
fakat olgunlaşmıyor ham kalıyor dedii :1::1: biz yumurtayı 3 evreye ayırıyoruz kalite bakımından dedi.senin yumurtalarr 1.evredeki olgunluğa bile erişememişler dedi...kaldıki 3.evreyi tamamlasınlar...
birdahaki tedavime uzun protokol yapacakmış ve ilaç evremi uzatıp yumurtaların çatlama riskini göze alıp olgunlaşmasını umud edeceğiz dedi. hatta belki yumurtanı toplayacağızz ama serpilciğim malesef çatlamış yumurtaalar diyip tedavini iptal edebilirmde dedi.. kızlar aklıma bu örneğe uygun incir geldii :34: incir gibi düşünün bazı incir küçüktür ama olgundurr,
bazısı güzel büyüktür ama hamdırrr :9::9:benim yumuşlar da böyle herhaldeee ...:1:

sizce ne yapabilirmm olgunlaşmaları için...kür ilaç vsss öneriniz varmıı bana ?
canım ben de incirin yumurtaların sayı ve kalitesi için iyi geldiğini biliyorum
daha başka şeyler de vardır
inşallah bundan sonrası çok daha güzel olur canım :16:

Bir kapıya bir kere gidersin ikincisinde utanırsın
Ama Rabbine hergün gidersin gitmelere doyamazsın
Çünkü bilirsin kapısından kovmayacak bir tek O vardır
Hergün içini dökersin bir O sıkılmaz senden
Bir O yüzüne vurmaz ayıplarını
Seni senden daha iyi bilendir
Belki de seni senden daha çok seven O dur

Hayırlı Cumalar

Back