Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar aynı durumu yaşayan var mı yardımcı olabilecek olan? Lütfen yardımcı olsun. Eşimden tane ile sperm çıkışı vardı benim opu günüm de sperm çıktı tüp bebek denedik transfer oldum fakat olmadı. Neyse üzerinden 6 ay geçti tekrar tüp bebek deneyelim dedik eşime dedim ki sperm testi ver duruma bakalım. Eşim sperm verdi sıfır hiç bişey çıkmadı 3 gün sonra bi daha verdi yine çıkmadı sonra bi daha verdi yine çıkmadı. Böyle olan var mı aranızda? Napacağımızı şaşırdık.

7 aydır gebe kalamıyorum eşimin sperm test sonucu geldi bugün doktorumuza ulaşamadık başka doktorada inat etti gitmiyor artık yetti canıma bi baksanız ne olur

Eklentiler

• IMG_8562.jpeg
    86 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_8561.jpeg
    104,2 KB · Görüntüleme: 78
İlaç kullanıp mı çıkış oldu? Bizimle iğne kullanınca çıkış oldu iğneleri bırakınca sıfırlanmıştı sonra tekrar iğne kullandı yine Çıkış oldu

İlaç kullanıp mı çıkış oldu? Bizimle iğne kullanınca çıkış oldu iğneleri bırakınca sıfırlanmıştı sonra tekrar iğne kullandı yine Çıkış oldu
İğne kullanıyor canım ilaç değil. İğnenin 3 ayı dolmadı onun dolmasını bekliyoruz artık

İğne kullanıyor canım ilaç değil. İğnenin 3 ayı dolmadı onun dolmasını bekliyoruz artık
Bizde iğne kullandık hemde bir yıl kullandı o transfer başarısız oldu sonra 6 ay daha kullandı uzun süre kullanınca sanırım spermler daha kaliteli oluyor

Kizlar merhaba! 2.5 yildir ugrastigimiz cocuk meselesinde cok yol katettik . Son denememizi size aktarmak istedim.
A life hastanesine bu haftasonu gittik. Ardışık sperm testi sonucu sd2 spermatit seviyesinde olduğumuzu öğrendik 45 günlük bir tedavimiz başladı, umudumuz var normal yoldan tekrar Tese olmadan çıkış sağlamayı hayal ediyoruz ilk tüp bebek denememizi yaptık 3 embriyomuz oldu 6 ay arayla transfer edildi ancak kaybettik . Savaşmaya devam

Merhaba,bunu ben de merak ediyorum.Benim bir evladım var çok şükür..İkinci için uğraşıyoruz.Dr eşime de iğne verdi ama henüz başlamadı kullanmaya.Tedaviye karar verirsek eylül ayında başlayacağız.Ben 38 yaşındayım.Eşimin de fsh çok yüksek 35 civarı..İğneler işe yarıyor mu açılkçası merak ediyorum..Biz önceki tesemizde hiç ilaçsız direkt olmuştu bun da iğne önerdiler.Her dr kendine göre bir plan çiziyor sanırım.Herkese kolaylıklar dilerim.

Meehaba baya olmuş siz yazalı ama ahmet hocadan memnun kaldınız mı acaba sonuç nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…