İmmaddere üye olmayan gruba giremiyor ?Merhaba bende imadderde üyeyim özelden numaranızı yazın grubumuza gelin bilgi sahibi olun
İlaç kullanıp mı çıkış oldu? Bizimle iğne kullanınca çıkış oldu iğneleri bırakınca sıfırlanmıştı sonra tekrar iğne kullandı yine Çıkış olduArkadaşlar aynı durumu yaşayan var mı yardımcı olabilecek olan? Lütfen yardımcı olsun. Eşimden tane ile sperm çıkışı vardı benim opu günüm de sperm çıktı tüp bebek denedik transfer oldum fakat olmadı. Neyse üzerinden 6 ay geçti tekrar tüp bebek deneyelim dedik eşime dedim ki sperm testi ver duruma bakalım. Eşim sperm verdi sıfır hiç bişey çıkmadı 3 gün sonra bi daha verdi yine çıkmadı sonra bi daha verdi yine çıkmadı. Böyle olan var mı aranızda? Napacağımızı şaşırdık.
İğne kullanıyor canım ilaç değil. İğnenin 3 ayı dolmadı onun dolmasını bekliyoruz artıkİlaç kullanıp mı çıkış oldu? Bizimle iğne kullanınca çıkış oldu iğneleri bırakınca sıfırlanmıştı sonra tekrar iğne kullandı yine Çıkış oldu
Bizde iğne kullandık hemde bir yıl kullandı o transfer başarısız oldu sonra 6 ay daha kullandı uzun süre kullanınca sanırım spermler daha kaliteli oluyorİğne kullanıyor canım ilaç değil. İğnenin 3 ayı dolmadı onun dolmasını bekliyoruz artık
Kullanığı iğne neydiİlaç kullanıp mı çıkış oldu? Bizimle iğne kullanınca çıkış oldu iğneleri bırakınca sıfırlanmıştı sonra tekrar iğne kullandı yine Çıkış oldu
Meriofert bide ovitralle kullandıKullanığı iğne neydi
İkisini aynı andamı kullandı sadece bu iğneden sonra normal yolla Çıkış mı olruMeriofert bide ovitralle kullandı
Eşinin hormonları düşük müydü fsh lh testesteronMeriofert bide ovitralle kullandı
Tabikide girebilir imadder grubu ayrı azosperm grubu ayrıİmmaddere üye olmayan gruba giremiyor ?
2 gün meriofert bir gün ovitralle kullandı normal yolla oldu ama kalitesi düşüktü tesa yaptırdıkİkisini aynı andamı kullandı sadece bu iğneden sonra normal yolla Çıkış mı olru
Hepsi düşüktü canımEşinin hormonları düşük müydü fsh lh testesteron
Bizde ovitralle kullanıyoruz ama on gün de bir sizin nası üst üste oldu onu anlamadım ama2 gün meriofert bir gün ovitralle kullandı normal yolla oldu ama kalitesi düşüktü tesa yaptırdık
Üst üste değil ki haftada üç gün iğne kullanıyordu iki gün meriofert bir gün ovitralleBizde ovitralle kullanıyoruz ama on gün de bir sizin nası üst üste oldu onu anlamadım ama
Merhaba son durumunuz nedirmerhaba hangi iğneleri verdi doktoruz? Benim eşim de iğne kullandı 5-6 ay. Sonra tese oldu ama çıkış olmadı. Ama bizde hiçbir şekilde tek tük te çıkış yoktu. Fsh ve lh ı iğnelerden sonra düşmüş. E2 ve testosteron u yükselmiş
Meehaba baya olmuş siz yazalı ama ahmet hocadan memnun kaldınız mı acaba sonuç nasıl olduBiz ilk öğrendik (Ocak 2019da) sonra eşim askere gitti geldi 2019 Nisan ayında başladık 2021 nisan mayıs gibi de bitirdik elonge bile yoktu elonge 6 7 çıktı en son da sd4 çıktı bir yıl boyunca sd4 çıkınca üroloji doktoru Ahmet hakan halilogluna gittik ve tese olduk 3 tüp çıktı inşallah tüp bebek aşamasına geçeceğiz nasip kısmetse
Merhaba memnun kaldınızmı acab sonucunuz nasıl olduAhmet hakan haliloglu na gidiyoruz biz ankarada 10 aydır tedavideyiz