Bir kapıya bir kere gidersin ikincisinde utanırsın
Ama Rabbine hergün gidersin gitmelere doyamazsın
Çünkü bilirsin kapısından kovmayacak bir tek O vardır
Hergün içini dökersin bir O sıkılmaz senden
Bir O yüzüne vurmaz ayıplarını
Seni senden daha iyi bilendir
Belki de seni senden daha çok seven O dur
Hayırlı Cumalar
Dua kapılarının açık olduğu bugünde
hepimizin duları kabul olsun inşlh
herkese hayırlı cumalar....
oy oy oy mevlüde çağırırmış melek arkadaşım bizleri.
çok isterdim aslında gelmeyi.... inş birgün görüşmeyi nasip eder ALLAH...
Rabbim okunacak olan mevlidin ve duaların hürmetine bütün dileklerinizi kabul etsin inş.
bir dahaki mevlidin evlatlarıyın dünyaya gelmesinin mutluluğu için olsun inş.amin.
kızlarr hepinizi çokkkk öpüyorum dersim var inş erken biterse bakarım yine TÜLAY cnm mevlüdünüz varmış şimdiden allah kabul etsin cnm
selam canlarım nasılsınızzzzzzzz
ben iyiyim çok şükür geçmişi okuyamadım yazıp çıkıcam sonra girerim yine...
bugün okuldan geldim bişeyler yedik kocişle "sonra ben dışarı çıkıcam arkadaşımla görüşcem" dedi...
ne işin var neden gidiyorsun diye soru yağmuruna tuttum hemen
bi işim var dedi ne işi niye ben gelmeden halletmedin diye çıkışıyorum habire...
normalde zamanımızı hep beraber geçiririz çünkü...
neyse iş ile ilgili falan dedi hemen gelicem zaten dedi bende tamam ozaman dedim...
yarım saat bile olmadan döndü kapıyı anahtarıyla açtı bende yorgundum kalkmadım içerden gelmesini bekliyorum...
bi geldi elinde kocaman bi hediye paketi üzerinde de bi yaş pasta ve mum ben şoookkkk
"aşkım noluyor" dedim, hayatımın anlamı "aşkım evlilik yıldönümümüz kutlu olsun 5. senemize girdik nice senelere" dedi
inanın kızlar ben unutmuştum gerçekten nasıl aklımdan çıktı bilmiyorum
öyle mutlu oldum ki anlatamam
evet içimizde çok büyük bi evlat hasreti var ama çok şükür ki bizi seven eşlerimiz var mutlu bi yuvamız var
rabbim inş bu hepimizin mutluluğunu evlatlarımızla taçlandırır mutluluğumuza mutluluk katar inş
öyle işte canlar bugün harika bi süprizle karşılaştım sizinle de paylaşmak istedim...
hepinizi öpüyorum kocamannnnnn
merhaba ıyı aksamlar arkadaşlar eşim bugun spermıyogram yaptırdı 2 tane immotilimiz vardı 3 tane olmuş buna şükür:)))
Canim merhaba, bu konu baslinda ilk defa bizimle ayni durumda olan birilerine rastliyorum, bizimkilerin de hepsi immotil çikiyor, sizin teshis nedir ve tedavi durumunuz ne asamada?
:26::26:
kızzz hani yapamıyodun cnm
aferin süper olmuşşşşşşşşaman sendekide kilomu cnmmmmmm
benimkine bak sen heleeeeeeesağlıkla kilo vermek dileğiyleeeeeeeeeee
cemrem29 sağol canım cevabın için,ben tesede hücre çıktı die okumuşum sanki hiç bir gelişme olmadı öylemi.bizde 2 hafta oldu celaleddin beyle tedaviye başladık yeni öğrendik biz 2,5 yıllık evliyiz fsh yüksek bizde de ıh düşük hormonlar falan normal hepsi bunlar ortak noktamız sanırım, inhibitin testinin sonucunu almadık biz daha şimdi hocanın veriklerni kullanıyoruz bakalım,olumlu sonuç alan birini görmek istiyorum ya doğal olarak o yüzden sordum canım inşallah siz de güzel haberler alırsınız canım iyi akşamlar
Kızlar çok beğendiğim bir yazıyı paylaşmak istedim
Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek;
Baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek
Hiç sebep yokken iki de bir belki hamileyimdir deyip gidip test yaptırmak demek
Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek
Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek
Çocuk tedavisi görürken ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum diye gözyaşı dökmek demek
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan çocuk yok mu? diye sorup, yaranı kanatması demek
Türbelere gidip Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et diye gözyaşlarıyla dua etmek demek
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, hadi gel artık tükeniyorum diye yalvarmak demek
anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek
Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek
anne olamamak demek hiç bir zaman çekirdek aile fotoğrafında 3 kişi olamamak demek
hiç bir zaman tam bir aile gibi olamamak,eksik hissetmek demek...
bebek mağazalarının önünden bazen hızlıca geçmek,bazende eşinden gizli gizli minik eşyalara bakıp,ağlamamaya çalışmak demek...
arkadaş toplantılarında çocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek...
anne olamamak demek anne olamamanın acısını yaşayanların sözleriyle yazılarıyla avunmak demek...
bir yerlerde benim gibi acı ceken var rabbim onlarada banada ver demek...
anne olamamak demek artık hayal kurmak istememek,hayal kurunca olamayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsada sadece bir iki saniyeliğine kafadan atabilmek demek...
anne olamamak demek hayata tutunma dalının olmaması demek..
anne olamamak demek yanlız öleceğini düşünmek demek...
anne olamamak demek çok sevdiğin eşinle önceden onu hissetmek için sevişmek yerine sadece bebek sahibi olabilmek için sevişmek demek..
anne olamamak demek rüyanda bebeğini gördüğün zaman seni uyandıranlara gıcık olmak demek...
anne olamamak anne şarkılarında herhangi bir duygusal ortamda durduk yere ağlamak demek...
anne olamamak her duyduğu karışımları yapmak demek...
anne olamamak her ne olursa olsun umudunu kaybetmemek demek...
ne yaptın kız bana sen sabah sabahKızlar çok beğendiğim bir yazıyı paylaşmak istedim
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek
Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek
Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek
Çocuk tedavisi görürken ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum diye gözyaşı dökmek demek
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan çocuk yok mu? diye sorup, yaranı kanatması demek
Türbelere gidip Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et diye gözyaşlarıyla dua etmek demek
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, hadi gel artık tükeniyorum diye yalvarmak demek
anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek
Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek
anne olamamak demek hiç bir zaman çekirdek aile fotoğrafında 3 kişi olamamak demek
bebek mağazalarının önünden bazen hızlıca geçmek,bazende eşinden gizli gizli minik eşyalara bakıp,ağlamamaya çalışmak demek...
anne olamamak demek anne olamamanın acısını yaşayanların sözleriyle yazılarıyla avunmak demek...
anne olamamak demek artık hayal kurmak istememek,hayal kurunca olamayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsada sadece bir iki saniyeliğine kafadan atabilmek demek...
anne olamamak demek çok sevdiğin eşinle önceden onu hissetmek için sevişmek yerine sadece bebek sahibi olabilmek için sevişmek demek..
anne olamamak demek rüyanda bebeğini gördüğün zaman seni uyandıranlara gıcık olmak demek...
anne olamamak anne şarkılarında herhangi bir duygusal ortamda durduk yere ağlamak demek...
hayırlı olsun tedavi sürecin inş eşinde de sperm bulunur kormamaya çalış zor ama..öncelikle herkese hayırlı geceler Allahın selamı üzerinize olsun ,centruma gittik ,muayene oldum ve Allah izin veririse nisan adetimin ikinci günü iğnelere başlıyorum önce eşim tesa olacak sonra benim yumurtalarım toplanacak ikimizin operasyonu aynı gün olacak yani sil baştan start verdik şükürler olsun biraz masraflı olacak Allahım yardım eder inş.şimdi beni tesa korkusu sardı ya çıkmazsa diye ,birde doktor bana yumurtaların parlak değil dedi yumurtlama tembelliği var dedi hayırlısı inş.kliniktende recayi hocadandan şimdilik memnun kaldık ,insanın evinden doktora veya hastahaneye gidip gelmesi kadar güzel birşey yokmuş yıllarca egeye gitgel mahvolmuşuz dedik eşimle .şimdi oda bende çok heyecanlıyız hayırlısı inş.ayrıca doktor malesef benden rahim filmi istedi bende hocam ben ondan çok korkuyorum dedim,çektirsen iyi edersin dedi rahim filmi çektiren varmı zor oluyormu orada birsürü bizimgibi insanlarla tanıştım dertleştik üzüldük ....Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kızlar çok beğendiğim bir yazıyı paylaşmak istedim
dün akşam belli oldu canım 244 ten 463 e yükselmiş çok şükürsizlerinde cumanız mübarek olsun.
tekrar tahlil için sonuçların belli oldu mu
öncelikle herkese hayırlı geceler Allahın selamı üzerinize olsun ,centruma gittik ,muayene oldum ve Allah izin veririse nisan adetimin ikinci günü iğnelere başlıyorum önce eşim tesa olacak sonra benim yumurtalarım toplanacak ikimizin operasyonu aynı gün olacak yani sil baştan start verdik şükürler olsun biraz masraflı olacak Allahım yardım eder inş.şimdi beni tesa korkusu sardı ya çıkmazsa diye ,birde doktor bana yumurtaların parlak değil dedi yumurtlama tembelliği var dedi hayırlısı inş.kliniktende recayi hocadandan şimdilik memnun kaldık ,insanın evinden doktora veya hastahaneye gidip gelmesi kadar güzel birşey yokmuş yıllarca egeye gitgel mahvolmuşuz dedik eşimle .şimdi oda bende çok heyecanlıyız hayırlısı inş.ayrıca doktor malesef benden rahim filmi istedi bende hocam ben ondan çok korkuyorum dedim,çektirsen iyi edersin dedi rahim filmi çektiren varmı zor oluyormu orada birsürü bizimgibi insanlarla tanıştım dertleştik üzüldük ....Allah hepimizin yardımcısı olsun
sana da canımmmmkızlar herkese iyi hafta sonlarııııııııııııııııı
bu hafta sonu hepimiz için mutlu ve umutlu geçsinnnnnnnn
ne yaptın kız bana sen sabah sabah
tam benim düşündüklerimi yazmış kim yazmışsa ahhhh burda yazılanarın hepppppppppp sini yaşıyoruz
ne güzel anlatmış bizim içimizdeki yangınnı
rabbim sen herşeylere kadirsin yoktan var edensin bizlere de taddır anne ve babalık duygusunu, sevgisini muhabbetini
inşallahhhhhhhh bizlerde evlatlarımızı sevip sarmalayacağımız günleri görürüzzzzzzzz
hayırlı olsun tedavi sürecin inş eşinde de sperm bulunur kormamaya çalış zor ama..
rahim flimine gelince ben rahim filimi çektirdim cnm o kadar zor olmuyo
zaten biraz korku ve endişe oluyo kısa sürüyo çektir senin için önemli dr. bak yumurtalarına ne demiş baklısın ki filimde sorun olmasın hiçbir sorun çıkmaz inş cnm rabbim hepimizin yardımcısı olsun güzelim
dün akşam belli oldu canım 244 ten 463 e yükselmiş çok şükür
önceki artıştan bu daha iyi elhamdülillah
dr yine de temkinli davranıyo pazar günü yeniden bakıcak artışa
inşallah çok daha güzel olur artış perşembe keseyi görmemiz lazım dedi
inşallah o aşamaları da görmek nasip olur.
canım dondurulmuşun vardı neden onlarla denemeyip yeniden başlıcaksınız
rahim filminden de korkma canım hiç çekinilcek birşey değil.
sana da canımmmm
amin inşallah nasılsın tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?