Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sizlerinde cumanız mübarek olsun.
tekrar tahlil için sonuçların belli oldu mu

kız ben sizleri çağırmıyacağımda kimleir çağıracağım ki.
dualrın için canı gönülden amin diyorum.
ama oğluşumun sünneine gelmezsen ozaman hesaplaşırız seninle ona göre
kızlarr hepinizi çokkkk öpüyorum dersim var inş erken biterse bakarım yine TÜLAY cnm mevlüdünüz varmış şimdiden allah kabul etsin cnm

Amin canım Allah razı olsun.rabbim hepimizin gönlünden geçen ne muratları varsa kabül etsin inşallah.

Aman allahım ne güzel bir süpriz bu böyle.
Kız sen ne nasıl oldu da unutursun evlilik yıldönümünü
Enişte ye de bravo valla.
En büyük mutluluklar sizi bulsun inşallah.

merhaba ıyı aksamlar arkadaşlar eşim bugun spermıyogram yaptırdı 2 tane immotilimiz vardı 3 tane olmuş buna şükür:)))

hadi iyi yine darısı kıpır kıpır canlılarını görmeye ve bizlerede olsun inşallah.hep aynı "0" rakamını görmekten gına geldi garik

Baharcım, bahar247 arkadaşımın dualarını tamamladım (mixer07'nin eksiğiydi) allah kabul etsin, gönlüne göre versin..

Herkeslere selam olsun cumanız mubarek olsun bugunun hurmetıne rabbım dertlılere deva hastalara sıfa borclu kullarına borclarını eda etmelerını nasıb etsın ası olmayana as , esı olmayana es , ısı olmayana ıs , evı olmayana ev, evladı olmayanada hayırlı saglı evlatlar versın . Hanemıze huzur bolluk bereket ıhsan etsıın

Canim merhaba, bu konu baslinda ilk defa bizimle ayni durumda olan birilerine rastliyorum, bizimkilerin de hepsi immotil çikiyor, sizin teshis nedir ve tedavi durumunuz ne asamada?

:26::26:

Merhaba canim biz 5 ay once ogrendik bu durumu o zaman 0 cikmisti testisten biyopsi alindi maturasyon arresti ve atrofik testis(kucuk testis) yani uretim var ama dolleyebilecek olgunluga erisemiyor sonra celalettin hoca ile tedaviye basladik pregnyl ve menogon kullaniyoruz 2 immotil cikiyordu simdi 3 immotil oldu Rabbim acil sifalar versin herkese....sizin kac tane cikiyor canim....

kızzz hani yapamıyodun cnm
aferin süper olmuşşşşşşşş aman sendekide kilomu cnmmmmmm
benimkine bak sen heleeeeeeesağlıkla kilo vermek dileğiyleeeeeeeeeee

yaptım şekerim neden yapamıyormuşum biliyonmu ) yanlış yeri kopyala yapıştır yapıomuşum ) ama yanlış tarif etmişler bende hepsini deniyim hengisi tutarsa ettim oldu ...
niye öyle dion cnm herkesin kilosu kendine sorun benimkide bana sorun vermem gerek...sağol cnm inş. sağlıkla kilo vermeyi başarırız yazda gelio...

arkadaşlar ermiş aktarın gönderdiği g5 macunu bitince tekrar sipariş veriyormusunuz?

Son düzenleme:
cemrem29 canım senin eşinin sorunu neydi tedavi sürecinizden bahsedermisin başka sayfalarda okudm sanki problemimz aynıydı die hatırlıyorumda özelden yazarsan daha iyi olur canım haftasonu giremiyorum dolayısıyla cevabını göremem tedavinizde gelişmler ne oldu bana baştan yazarsan sevinirim canım

cemrem29 sağol canım cevabın için,ben tesede hücre çıktı die okumuşum sanki hiç bir gelişme olmadı öylemi.bizde 2 hafta oldu celaleddin beyle tedaviye başladık yeni öğrendik biz 2,5 yıllık evliyiz fsh yüksek bizde de ıh düşük hormonlar falan normal hepsi bunlar ortak noktamız sanırım, inhibitin testinin sonucunu almadık biz daha şimdi hocanın veriklerni kullanıyoruz bakalım,olumlu sonuç alan birini görmek istiyorum ya doğal olarak o yüzden sordum canım inşallah siz de güzel haberler alırsınız canım iyi akşamlar

ne demek cnm yardımcı olduysam ne güzel benim içiin
anladım yok nerdeeeeeeee ama belli olmaz bundan sonra inş bu tedavi sürecinden sonra bişeyler görelim
hepimiz de pıtırcık arkadaş tan olumlu sonuç geldi oda celallettin beyde tedavide onlarda da bayağı bi sperm öncüsü çıktı sonsuz arkadaşta da immatür çıktı yani anlıcan gelişmeler var takipteyiz tatlım

Kızlar çok beğendiğim bir yazıyı paylaşmak istedim
Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek;
Baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…
Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…
Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…
Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…
Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…
Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…
anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…
Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…
anne olamamak demek hiç bir zaman çekirdek aile fotoğrafında 3 kişi olamamak demek
hiç bir zaman tam bir aile gibi olamamak,eksik hissetmek demek...
bebek mağazalarının önünden bazen hızlıca geçmek,bazende eşinden gizli gizli minik eşyalara bakıp,ağlamamaya çalışmak demek...
arkadaş toplantılarında çocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek...
anne olamamak demek anne olamamanın acısını yaşayanların sözleriyle yazılarıyla avunmak demek...
bir yerlerde benim gibi acı ceken var rabbim onlarada banada ver demek...
anne olamamak demek artık hayal kurmak istememek,hayal kurunca olamayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsada sadece bir iki saniyeliğine kafadan atabilmek demek...
anne olamamak demek hayata tutunma dalının olmaması demek..
anne olamamak demek yanlız öleceğini düşünmek demek...
anne olamamak demek çok sevdiğin eşinle önceden onu hissetmek için sevişmek yerine sadece bebek sahibi olabilmek için sevişmek demek..
anne olamamak demek rüyanda bebeğini gördüğün zaman seni uyandıranlara gıcık olmak demek...
anne olamamak anne şarkılarında herhangi bir duygusal ortamda durduk yere ağlamak demek...
anne olamamak her duyduğu karışımları yapmak demek...
anne olamamak her ne olursa olsun umudunu kaybetmemek demek...

öncelikle herkese hayırlı geceler Allahın selamı üzerinize olsun ,centruma gittik ,muayene oldum ve Allah izin veririse nisan adetimin ikinci günü iğnelere başlıyorum önce eşim tesa olacak sonra benim yumurtalarım toplanacak ikimizin operasyonu aynı gün olacak yani sil baştan start verdik şükürler olsun biraz masraflı olacak Allahım yardım eder inş.şimdi beni tesa korkusu sardı ya çıkmazsa diye ,birde doktor bana yumurtaların parlak değil dedi yumurtlama tembelliği var dedi hayırlısı inş.kliniktende recayi hocadandan şimdilik memnun kaldık ,insanın evinden doktora veya hastahaneye gidip gelmesi kadar güzel birşey yokmuş yıllarca egeye gitgel mahvolmuşuz dedik eşimle .şimdi oda bende çok heyecanlıyız hayırlısı inş.ayrıca doktor malesef benden rahim filmi istedi bende hocam ben ondan çok korkuyorum dedim,çektirsen iyi edersin dedi rahim filmi çektiren varmı zor oluyormu orada birsürü bizimgibi insanlarla tanıştım dertleştik üzüldük ....Allah hepimizin yardımcısı olsun

cansunida yazıyı sonuna kadar okuyamadım,Allah şahit içim kaldırmadı dayanamadım

ne yaptın kız bana sen sabah sabah
tam benim düşündüklerimi yazmış kim yazmışsa ahhhh burda yazılanarın hepppppppppp sini yaşıyoruz
ne güzel anlatmış bizim içimizdeki yangınnı
rabbim sen herşeylere kadirsin yoktan var edensin bizlere de taddır anne ve babalık duygusunu, sevgisini muhabbetini
inşallahhhhhhhh bizlerde evlatlarımızı sevip sarmalayacağımız günleri görürüzzzzzzzz
hayırlı olsun tedavi sürecin inş eşinde de sperm bulunur kormamaya çalış zor ama..
rahim flimine gelince ben rahim filimi çektirdim cnm o kadar zor olmuyo
zaten biraz korku ve endişe oluyo kısa sürüyo çektir senin için önemli dr. bak yumurtalarına ne demiş baklısın ki filimde sorun olmasın hiçbir sorun çıkmaz inş cnm rabbim hepimizin yardımcısı olsun güzelim

canım ne güzel güzel yazı bu.bizi anlatmış tam..sabah sabah gözlerim doldu.Rabbim cennet kokulularımızı tez zamanda nasip etsin inşallah...

kızlar herkese iyi hafta sonlarııııııııııııııııı
bu hafta sonu hepimiz için mutlu ve umutlu geçsinnnnnnnn

sizlerinde cumanız mübarek olsun.
tekrar tahlil için sonuçların belli oldu mu
dün akşam belli oldu canım 244 ten 463 e yükselmiş çok şükür
önceki artıştan bu daha iyi elhamdülillah
dr yine de temkinli davranıyo pazar günü yeniden bakıcak artışa
inşallah çok daha güzel olur artış perşembe keseyi görmemiz lazım dedi
inşallah o aşamaları da görmek nasip olur.

canım dondurulmuşun vardı neden onlarla denemeyip yeniden başlıcaksınız
rahim filminden de korkma canım hiç çekinilcek birşey değil.
kızlar herkese iyi hafta sonlarııııııııııııııııı
bu hafta sonu hepimiz için mutlu ve umutlu geçsinnnnnnnn
sana da canımmmm
amin inşallah nasılsın tatlım?

cemrem günaydın canım Allah razı olsun teşekkürler ,inş.filmi çektireceğim hemen iğneleri falan yazdı nisan adetiyle olacak inş.hayırlısı canım sizin de tedaviniz başarılı olur inş.sizin operasyon tarihi ne zamandı bol bol tohumcuklar bulunur inş.Allaha emanet ol .Allahım hepimizin emeklerinin karşılığını versin inş.

nursenciğim değerlerin yükselmiş maşallah maşallah Allah korusun gözetsin canım hayırlısı ile evin bebeklerinle şenlensin inş.canım evet bizim dondurulmuşlar var ama onlar ege üniv.izmirde biz ankaradayız gidip gelmek ve orada kalmak çok ama çok sorunlu oluyor ,onları buraya taşıyacaktık onunda devlet eliyle sağlık bakanlığı kararıyla falan olması gerekiyormuş bizde onları beklemede tutup burada sil baştan deniyoruz doktor böyle yapalım dedi doktorumuz recai bey bu alanda çok engin bilgiye sahip hayırlısı artık birileri vesile olacak Allahın izniyle sen atlattın darısı bizlerin başına kuzucuklarada kendinede iyi bak ALLAHA EMANET OL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…