Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek İnfertilitesiEşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim
Genarttanda güzel sonuç alıp memnun kalanlar var ben deneyimlemedim ama olabilir, sanırım Ayşe hoca orayla çalışıyordu zaten aklımda öyle kaldı ama emin değilim
Merhaba arkadaşlar. Eşim azosperm Alife Hastanesi'nde test verdik sd1 çıktı iğne ve ilaç vitamin kullanıyor. Genetik normal hormon değerlerinde FSH yüksek. 45 günlük tedavi uyguluyor ürolog mesut tül hoca bize..bizim durumumuzda olan var mı, pozitif sonuç alan ne kadar zaman sonra çıkışları oldu bunları öğrenmek istiyorum varsa
Merhaba arkadaşlar. Eşim azosperm Alife Hastanesi'nde test verdik sd1 çıktı iğne ve ilaç vitamin kullanıyor. Genetik normal hormon değerlerinde FSH yüksek. 45 günlük tedavi uyguluyor ürolog mesut tül hoca bize..bizim durumumuzda olan var mı, pozitif sonuç alan ne kadar zaman sonra çıkışları oldu bunları öğrenmek istiyorum varsa
Kişiye göre değişiyor bu tabiki, kimisi 3 ayda çıkış görüyor kimisi 8 ay sd4 takılı kalıyor bunlara hiç takılmayın önemli olan 45 günlük tedavi ve test. Fsh hızlıca düşer zaten iğne kullanıyorsunuz. Kısa sürede hücre çıkışı görürsünüz muhtemelen son aşamalar sdler zaten. Sonrası için Allah yardımcınız olsun doktorla
Benin eşim de azospermdi.
Tedaviye başladığımızda Sc1 seviyesindeydi 1 buçuk yılda Sd 4 seviyesine geldi ama Sd4 de takılı kaldı 6 ay daha tedaviye devam ettik ama çıkış olmadı. Biz de mikrotese olmak zorunda kaldık. Mikrotese de 9 tüp sperm bulundu A life hastanesinde tüp bebek yaptırdık ve çok şükür kızımız 8 aylık oldu.
Yalnız Mesut Tül hakkında bir bilgim yok bizim doktorumuz başka biriydi
Benin eşim de azospermdi.
Tedaviye başladığımızda Sc1 seviyesindeydi 1 buçuk yılda Sd 4 seviyesine geldi ama Sd4 de takılı kaldı 6 ay daha tedaviye devam ettik ama çıkış olmadı. Biz de mikrotese olmak zorunda kaldık. Mikrotese de 9 tüp sperm bulundu A life hastanesinde tüp bebek yaptırdık ve çok şükür kızımız 8 aylık oldu.
Yalnız Mesut Tül hakkında bir bilgim yok bizim doktorumuz başka biriydi