Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 ay çok kısa bir tedavi süreci değil mi? Bence hemen ameliyat olmayın. Bu arada doktorunuz kim ve eşinizin azospermi sebebi nedir?Evet hep 3 aylık iğne tedavileri oldu bu doktorda 3 aylık bir iğne tedavisi uyguladı şimdi iğneler bitti doktor micro tese dedi
Peki siz test yaptırıp doktora gittiğinizde,size azospermi sebebi şu veya bu demediler mi?Memorial Şişlide Mehmed Murad Başar. 3 yıldır sürekli böyle hep farklı doktorlara gittik 3 aylık bişey değil yani. Varikosel, inmemiş testis yok. Genetik testleri normal küçükken geçirdiği bir ameliyat ya da ateşli hastalık yok hormon değerleri Testosteron düşüklüğü dışında normal yani bu durumda sebebi yok sanırım
Anladım...Kaç senedir tedavi görüyorsunuz bide kaç senelik evlisinizHayır sebepsiz infertilite dediler sebepsiz azospermi de olabiliyor eşimin testosteron hormonu düşük ama oda normal olup bütün değerleri normal çıkıp azosperm olanlarda var
Memorial Şişlide Mehmed Murad Başar. 3 yıldır sürekli böyle hep farklı doktorlara gittik 3 aylık bişey değil yani. Varikosel, inmemiş testis yok. Genetik testleri normal küçükken geçirdiği bir ameliyat ya da ateşli hastalık yok hormon değerleri Testosteron düşüklüğü dışında normal yani bu durumda sebebi yok sanırım
Yaklaşık 3 yıla yakın süredir belli aralıklarla... 4 yıllık evliyizAnladım...Kaç senedir tedavi görüyorsunuz bide kaç senelik evlisiniz
biz olduk 3 sene önce oluyo ama bişey bulunmadı bizede iğne tedavisi uygulamıştı göbekten sanırım 6 ay falan ya iyi bir doktor belki ama soguk biraz bişey sorarsan kızıcakmış gibi birde eğer ameliyatınız hafta sonuna denk gelirse o yapmıyo başka doktora yaptırıyo bize denke gelmişti kesinlikle kendi yapmadı öyle bir prensibi var bizimde bir sebebi yok testesteron düşük
evet sonra bir doktora daha gittik 1 seneyi geçkin hormon ilacı kullandık ama bişey düzelmedi bizim sperm testimiz hep sıfırdı zaten hiç sperm yoktu rosi yöntemini duyduk onun için bir daha tese oldu eşim ama rosi için hücre aldılar ben çok traftar değildim ameliyat olmasına çünkü umudum yok açıkcası martta rosi yapıcaz ama tutucagını düşünmüyorumŞimdi ne yapıyosunuz başka bir doktora gitiniz mi yada başka bi tedavi denediniz mi? Bide siz önceden iğne kullanmışmıydınız sperm çıkarsa diye tüp bebek iğnesi
Merhaba eşim 2015 de Murat bey de Tese oldu 16 sperm bulundu ama tüp bebek tutmadıMemorial Şişlide azospermi olup micro tesede olumlu sonuç alan var mı? Murad Başar tese yapıcak doktor
Bizim tese günü pazar günü idi ve kendisi yaptıbiz olduk 3 sene önce oluyo ama bişey bulunmadı bizede iğne tedavisi uygulamıştı göbekten sanırım 6 ay falan ya iyi bir doktor belki ama soguk biraz bişey sorarsan kızıcakmış gibi birde eğer ameliyatınız hafta sonuna denk gelirse o yapmıyo başka doktora yaptırıyo bize denke gelmişti kesinlikle kendi yapmadı öyle bir prensibi var bizimde bir sebebi yok testesteron düşük
Doktorunuzun Başarısını bilmiyorum ama Okuduğum kadarıyla sebepsiz azospermisiniz Hormonlar genetik hepsi düzgün olunca ameliyatla sperm çıkma olasılığı çok yüksek benim eşimde inmemis Testis ameliyatı olmuş küçükken Onun dışında her şey Normaldi ve ameliyatta çok fazla sperm bulundu donduruldu. Korkma büyük ihtimalle sizde de çıkacak. Ilk denemem olmadı ama ikinci için şu anda hazırlanıyorum dondurulmuş embriyolarım var. Mart başında transfer olacağım inşallahMemorial Şişlide azospermi olup micro tesede olumlu sonuç alan var mı? Murad Başar tese yapıcak doktor
İnşallah Ne güzel maşallah hayırlısıysa büyütün oğlunuzu Sizin sorun neydi acabaMerhaba eşim 2015 de Murat bey de Tese oldu 16 sperm bulundu ama tüp bebek tutmadı
Tekrar 2017 de tese oldu Murat bey de sadece 4 sperm bulundu ve oluşan 1 embriyo ile oğlum şu anda 1,5 yaşında
İnşaAllah sizde de bulunur Rabbi yar ve yardımcınız olsun
Çıktı mı sizinBizim tese günü pazar günü idi ve kendisi yaptı
İnşallah Nasip artık ne diyelim herşeye hazırlıklı olmak lazım. İnşallah sizin 2.denemenizde pozitif sonuç olurDoktorunuzun Başarısını bilmiyorum ama Okuduğum kadarıyla sebepsiz azospermisiniz Hormonlar genetik hepsi düzgün olunca ameliyatla sperm çıkma olasılığı çok yüksek benim eşimde inmemis Testis ameliyatı olmuş küçükken Onun dışında her şey Normaldi ve ameliyatta çok fazla sperm bulundu donduruldu. Korkma büyük ihtimalle sizde de çıkacak. Ilk denemem olmadı ama ikinci için şu anda hazırlanıyorum dondurulmuş embriyolarım var. Mart başında transfer olacağım inşallah
İnşallah olur En azından denedik her yolu demiş olursunuz içinizde acaba deneseydik olurmuydu düşüncesi kalmaz. Ama inşallahta olur Rosiyle onlarla var Rabbim nasip ederse herşey olur Rosiyi nerde yaptırıyosunuzevet sonra bir doktora daha gittik 1 seneyi geçkin hormon ilacı kullandık ama bişey düzelmedi bizim sperm testimiz hep sıfırdı zaten hiç sperm yoktu rosi yöntemini duyduk onun için bir daha tese oldu eşim ama rosi için hücre aldılar ben çok traftar değildim ameliyat olmasına çünkü umudum yok açıkcası martta rosi yapıcaz ama tutucagını düşünmüyorum