• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi azosperm olup bebek sahıbı olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Bensiz Aska Doyma

Ol de Rabbim olsun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
1.973
326
113
merhaba arkadaslar hepınıze gunaydın
adet olmayıp yaptıgım teste cıft cızgıyı gorup sevınıp ardından buyuk uzuntu yasadım .
Kanda ve ıdararda negaıfı gorduk :(
en buyuk uzuntum ıse ürolojı doktorunun esıme sperm testın ıyıdır ıyı deyıp basından savması dun gıttıgım doktor bana esımın azosperm oldugunu soyledı :(
saglık ocagında yaptrdım gebelık ve kan testını benımle bır ıkı saat kadar konustu ıstanbuldakı bır bashekım tup bebek merkezınde arkadasını aradı sonuclarını soyledı esımın bashekım asılama dahı tutmaz kendını bos yere maddı sıkıntıya sokmayıp dırek tup bebege gecsın demıs :(
kendı doktorumsa bana asılamada tutabılecegını soylemıstı kafam o kadar karısık kı :(
yas , evlılıksuresı ıle kurallarımız uymuyor tup ıcın ozel yaptırabılırmısız tup bebegı 7 bın tl gıbı bır rakam verdı suan yaptırma ımkanımız zaten yok :(
erkekte ılac tedavısı yokmus azospermde :(
100/7 sperm var .
ben ne yapıcam cok moralşım bozuk :(
otobuste doktorda eve gelene kadar hep agladım :(
Esımde bırak benı dedı bagırarak cıktım gıttım evden yurudum ama cok kotuyum kımse benı anlamıyor ben ıstemıyorum cocuk falan dıyor ama ben ıstıyorum , esımı sevıyorum baskasını falanda ıstedıgım yok cocuk ıcın onu bırakmam ben cocuk ıcın evlenmedım :KK61:
ıstedıgım sadece bıraz anlayıs ve bıraz caba suraya gıdelım yok buraya gıdelım yok kendı basıma neler yapabılırım ben :KK61:
sorununu kabul etmıyor ama kıstım vs. bıseyım oldugunda sorun sende deyıp kestırıp atmıstı o zamn duydugum uzuntuyu anlatamam :KK61:
yok o doktor nerden bılecek , sen onun agzına nıye bakıyosun ben tekrar gıdıp gosterıcem dedı, bende bılmeeyebılır arkadasını aradı bılgı aldı dedım , yok ne yapsam olmuyor .
kımseye esımın sorunu vs. var demedım sorunu bende gosterdım ben onun gurununu kırmamak ıcın kendımı one sürdüm annesıne babasına dahi:KK42:
maddı durumumuz el vermeyebılır yaptırmasakta olur ama sadece bıraz yanımda olsun ıstıyorum :KK42:
esı azosperm olup bebek sahıbı olan varmı varsa nasıl oldunuz arkadaslar ne olur bana bır umut verın :KK42:

kızlar benım esımın sperm sayısı 24 mılyon cıktı yanı azosperm hıc sperm olması gerekmez mı ?
lutfen yardımcı olun :KK43:
Canim azospermi degil esin zaten 20 milyon un ustu normal kabul ediliyo. Hepsi canli dimi spermlerin ölu sperm yok yani. Sayi disinda hareket ve morfoloji yazmiyor mu. Benim esim azosperm hic sperm yok.

Canim azospermi degil esin zaten 20 milyon un ustu normal kabul ediliyo. Hepsi canli dimi spermlerin ölu sperm yok yani. Sayi disinda hareket ve morfoloji yazmiyor mu. Benim esim azosperm hic sperm yok.
canım kendım doktorum hamıle kalman yuzde bır dedı bana asılamada bu yuzde sekıze cıkar tutarmı bılmıyorum dedı ama zaten kurallar uymuyor yaptıracaktık he eger kı ozelde yas evlılık suresı sınırı olmadan kabul edılırse onu yaptıracagım sonucta cok bır para degıl asılama 2 bın tl dedı doktor .
ama dun kı doktor ben pek anlamıyorum bolumum geregı deyıp basheklım arkadasına sordu yuzde yedı dedı tam anlamadım 24 mılyon spermımız var suan doktor dırek tupe gecsın demıs bırde ban kıbrısta yaptır 25 bın tl garantı tutuyor dedı bende ben 7 bın tl yı bulamıyorum onu nasıl bulayım dedım ozel yaptıracaktık yas vs. tutmuyor dıye zaten paraömda yok o kadar .
ya arkadasım benım kafamı cok karıstrdılar. sperm sonuclarını yazayım bır goz at ıstersen olurmu ?o_O

canım kendım doktorum hamıle kalman yuzde bır dedı bana asılamada bu yuzde sekıze cıkar tutarmı bılmıyorum dedı ama zaten kurallar uymuyor yaptıracaktık he eger kı ozelde yas evlılık suresı sınırı olmadan kabul edılırse onu yaptıracagım sonucta cok bır para degıl asılama 2 bın tl dedı doktor .
ama dun kı doktor ben pek anlamıyorum bolumum geregı deyıp basheklım arkadasına sordu yuzde yedı dedı tam anlamadım 24 mılyon spermımız var suan doktor dırek tupe gecsın demıs bırde ban kıbrısta yaptır 25 bın tl garantı tutuyor dedı bende ben 7 bın tl yı bulamıyorum onu nasıl bulayım dedım ozel yaptıracaktık yas vs. tutmuyor dıye zaten paraömda yok o kadar .
ya arkadasım benım kafamı cok karıstrdılar. sperm sonuclarını yazayım bır goz at ıstersen olurmu ?o_O
Evet canim sperm sonucunun butun degerlerini yazarmisin

sperm sayısı : 24 mılyon
Ejakulattaki toplam sperm : 23.3
Aktif sperm sayısı : 7
Aktıf sperm yogunlugu : 6.8
Hareketlilik : 29.2
Class A hızlı :12.5
Class B orta : 12.5
Class C yavaş : 4.2
Class D hareketsiz : 70.8

canım daha bırcok sey yazıyor ama ınan bırsey analamdım bundan daha oncede yaptrmıstık o grefık olarakta sayı olarakta farklıydı onu bulamadım :(
hıcbır doktorda oturup soyle su bu demıyor en kucuk bır yerde yasıyprum doktor degıssemde genelı aynı :(

sperm sayısı : 24 mılyon
Ejakulattaki toplam sperm : 23.3
Aktif sperm sayısı : 7
Aktıf sperm yogunlugu : 6.8
Hareketlilik : 29.2
Class A hızlı :12.5
Class B orta : 12.5
Class C yavaş : 4.2
Class D hareketsiz : 70.8

canım daha bırcok sey yazıyor ama ınan bırsey analamdım bundan daha oncede yaptrmıstık o grefık olarakta sayı olarakta farklıydı onu bulamadım :KK43:
hıcbır doktorda oturup soyle su bu demıyor en kucuk bır yerde yasıyprum doktor degıssemde genelı aynı :KK43:
Canim galiba toplamdaki sayi 24 milyon yuzde 70 i hareketsiz yuzde 12 si ileri hereketli canim motilite yada morfoloji gibi bisiler varmi kagitta.

hayır canım otkı teste yazıyordu onlar ve o zman sayımız daha ıyıydı sımdı dusmus kagıdıda bulamıyorum onu ozelde yaptrmıstık bunu devlette yaptrdık ozelde daha yapılmıyrmus orada bır sure ordan bızı devlete yonlendırdıler bızde orada yaptrdık dedıgım gıbı grefıklerı zaten cok farklı duz hareketlı sperm bunlar yazıyor yanı morfolojı yazmıyor canım bunlar

Canim toplamda 23 milyon sperm var bunun 8 veya 9 milyonu hareketli zaten 15 milyon altinda harektli olunca tup oneriyolr ama bnce takviyeyle artirilabilir
cok tesekkur ederım canım :)
sımdı kecıboynuzu krune baslıyoruz
artısında doktor hıcbır ılacda yazmadı bıran netten arastrdım 400, 500 tl arası kapsuller caksır gıngsenlı ıyıce arastrıp karar verıp almayı dusunuyoruz bunlardan ama zararı olurmu korkuyorum olmadı ıstanbulda ermıs aktar varmıs onunla ıletısıme gecmeyı dusunuyorum

Canim keciboynuzu kürü yap esine havuc suyu icir. Ceviz badem fistik bal polen karisimi yedir. Birde proxeed diye bi ilac var takviye iceriyo 110 tl civari fiyati biraz fazla ama alabiliyosaniz alin onu

Canim keciboynuzu kürü yap esine havuc suyu icir. Ceviz badem fistik bal polen karisimi yedir. Birde proxeed diye bi ilac var takviye iceriyo 110 tl civari fiyati biraz fazla ama alabiliyosaniz alin onu
canım alırız tabıkı bızım ıcın o kadar buyuk bır para degıl ısterse 500 olur umut varsa tabıkı alırım yannız recetesız alabılıyrmuyuz bu ılacı doktor ılac yok deyıp gonderdı bısey yazmadı sımdı gııp zaten ılac yazın dıyemem doktorda pek yok buarada genelı aynı recetesız alınabılıyormu ?

cok tesekkur ederım canım :)
sımdı kecıboynuzu krune baslıyoruz
artısında doktor hıcbır ılacda yazmadı bıran netten arastrdım 400, 500 tl arası kapsuller caksır gıngsenlı ıyıce arastrıp karar verıp almayı dusunuyoruz bunlardan ama zararı olurmu korkuyorum olmadı ıstanbulda ermıs aktar varmıs onunla ıletısıme gecmeyı dusunuyorum
Canim 400 500 tl cok fazla bnce proxeed plus ,cinko e vitamini alin

canım alırız tabıkı bızım ıcın o kadar buyuk bır para degıl ısterse 500 olur umut varsa tabıkı alırım yannız recetesız alabılıyrmuyuz bu ılacı doktor ılac yok deyıp gonderdı bısey yazmadı sımdı gııp zaten ılac yazın dıyemem doktorda pek yok buarada genelı aynı recetesız alınabılıyormu ?
Alinabiliyor canim eczaneden. Drlar boyle durumda imkansz gibi konusuyolr. 3 ay kullansn esin bunlari bnce duzelme olur. 135 140 tl arasinda degisiyomus cnm. Cinko.sperm yapimnda cok etkili.

Alinabiliyor canim eczaneden. Drlar boyle durumda imkansz gibi konusuyolr. 3 ay kullansn esin bunlari bnce duzelme olur. 135 140 tl arasinda degisiyomus cnm. Cinko.sperm yapimnda cok etkili.
tesekkur ederım canım yazayım bunları esıme aldırayım ınsallah bır sonuc alırız bılgı verdıgın ıcınde ayrıca tesekkur ederım :) umut oldun moralım yerıne geldı tesekkur ederım :)

tesekkur ederım canım yazayım bunları esıme aldırayım ınsallah bır sonuc alırız bılgı verdıgın ıcınde ayrıca tesekkur ederım :) umut oldun moralım yerıne geldı tesekkur ederım :)
Rica ederim canim kendini bukadar uzme bak bnm esimde hic sperm cikmiyo ugrasiyoruz sabrediyoruz.sukretki sizde sperm var.birde dr varikosel falan var dedimi varikoselde sperm kalitesini sayisini dusurur 3 ay sonra tekrar test yaptirin.

Rica ederim canim kendini bukadar uzme bak bnm esimde hic sperm cikmiyo ugrasiyoruz sabrediyoruz.sukretki sizde sperm var.birde dr varikosel falan var dedimi varikoselde sperm kalitesini sayisini dusurur 3 ay sonra tekrar test yaptirin.
Canım esım fızzık muane oldu ultrasonda cekıldı varıkosel yok cok sukur , rabbızm kuacklarımızı bos bırakmasın ınsallah sızın derdınızın devasını versın bır an once :)

merhaba arkadaslar hepınıze gunaydın
adet olmayıp yaptıgım teste cıft cızgıyı gorup sevınıp ardından buyuk uzuntu yasadım .
Kanda ve ıdararda negaıfı gorduk :KK43:
en buyuk uzuntum ıse ürolojı doktorunun esıme sperm testın ıyıdır ıyı deyıp basından savması dun gıttıgım doktor bana esımın azosperm oldugunu soyledı :KK43:
saglık ocagında yaptrdım gebelık ve kan testını benımle bır ıkı saat kadar konustu ıstanbuldakı bır bashekım tup bebek merkezınde arkadasını aradı sonuclarını soyledı esımın bashekım asılama dahı tutmaz kendını bos yere maddı sıkıntıya sokmayıp dırek tup bebege gecsın demıs :KK43:
kendı doktorumsa bana asılamada tutabılecegını soylemıstı kafam o kadar karısık kı :KK43:
yas , evlılıksuresı ıle kurallarımız uymuyor tup ıcın ozel yaptırabılırmısız tup bebegı 7 bın tl gıbı bır rakam verdı suan yaptırma ımkanımız zaten yok :KK43:
erkekte ılac tedavısı yokmus azospermde :KK43:
100/7 sperm var .
ben ne yapıcam cok moralşım bozuk :KK43:
otobuste doktorda eve gelene kadar hep agladım :KK43:
Esımde bırak benı dedı bagırarak cıktım gıttım evden yurudum ama cok kotuyum kımse benı anlamıyor ben ıstemıyorum cocuk falan dıyor ama ben ıstıyorum , esımı sevıyorum baskasını falanda ıstedıgım yok cocuk ıcın onu bırakmam ben cocuk ıcın evlenmedım :KK61:
ıstedıgım sadece bıraz anlayıs ve bıraz caba suraya gıdelım yok buraya gıdelım yok kendı basıma neler yapabılırım ben :KK61:
sorununu kabul etmıyor ama kıstım vs. bıseyım oldugunda sorun sende deyıp kestırıp atmıstı o zamn duydugum uzuntuyu anlatamam :KK61:
yok o doktor nerden bılecek , sen onun agzına nıye bakıyosun ben tekrar gıdıp gosterıcem dedı, bende bılmeeyebılır arkadasını aradı bılgı aldı dedım , yok ne yapsam olmuyor .
kımseye esımın sorunu vs. var demedım sorunu bende gosterdım ben onun gurununu kırmamak ıcın kendımı one sürdüm annesıne babasına dahi:KK42:
maddı durumumuz el vermeyebılır yaptırmasakta olur ama sadece bıraz yanımda olsun ıstıyorum :KK42:
esı azosperm olup bebek sahıbı olan varmı varsa nasıl oldunuz arkadaslar ne olur bana bır umut verın :KK42:

Merhaba arkadasim. İnan beni anlattin sanki. Benim esim tup bebeye bile razi deyil. Ben de uzulmesin diye peki dedim. Her tarafa kosmaktan yoruldum. Birileri sorumca qicik olur hale geldim. Hep sorularini gecistiryorum. İnternetde her bo konuda olumsuz birseyler okudukca resmen yikiliyor, umutlu bir seyler okuyunca kalbim sevincden disari firliyor sanki. Rabbim bizim cirpinislarimizi duysun İnsha Allah. Sessiz cirpinişlarımızı.

Back
X