Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ağır olabilri ama hacı hoca işide çok sacma olmuş oda gayet agır
konuyu acan arkadaşa sempatim var ona saygımdan dlayı yazmam ama şunu aklımıza sokalım bu sebebi aşamamıyoruz çünkü inanmıyoruz yahu tıbta böyle bir örnek yok aam hep sağdan soldan maşallah hep duyuyorum böyle şeyler.. tıbben kanıtlanmış bir örnek yok ben bu ugurda çokkk para harcadım ne türkiyesi kaldı ne amerikası ne kıbrısı .
kuzenlerim çpada asistan bu konuda neler neler sorduk öğrendik ateş hocayı eve davet ettik ama para etmedi tıbben mümkün değil Tabi Keşke allah verse nasip etse hepimize ama bu kadar şeye ragmen böyle acayip bişeye dayandırılarak böyle bi acıklama yapılması hem bu sorunu yaşayan ben ve benim gibi arkadaşların duygularıyla oynamaktır..
bende ileride tedavi oldumu kimseye söylemicem ha biri acarsa konu bilinki o kişi benim .. Beni örnek gösterip acabilirler çünkü..
neyse
o zaman sizden ricam arkadaşınız acaba tüp bebek yaptıran doktora ilettimi bu durumu iletsinki tıbbada bu işlensin bizlerede umut olsun ben psikopat değilim ben multimilyonerde değilim zevk için paramı sacmıyorum tüp bebek klinikleirnde umut olmadığı için tüp bebek yaptırıyorum ama herkezin durumu aynı olmaz kimisidne zaten menide az sayıda sperm çıksa bile azosperm diyolar kimisinin bizim gibi sıfır kimisi gene amerikada yaşayan halamın kızının kocası tatolsperm sayısı 90 milyon ama hepsi cansız tanı azosperm..
Allah bilir..
Hacıya hocaya inanmam diye birşey yok ama ben aracı koymayı sevmem.. Tabiki bende çok hocaya gittim ama hepsi birbirlerinden farklı farklı şeyler söyledi..
ışin ucu Allah verirse olura geliyor tabiki öyle ama biz üstümüze düşeni yapmalıyız ay ne desem aynı yolda birleşemiyeceğiz tekrarlıyorum ben dindar biri değilim ama inanclıyım ne ağzımdan dilimden ne duayı ne tövbeyi yakarışı besmeleyi düşürmem keşke keşke bilgim olsada dindar biri olsa Rabbim nasiğ etse çok isterim ama malesef benim bilgim anca bunları söylemeye yetti..
Allah hepimizi hepimizi hayırlı gönlümüzdeki sonucları alabilecğeimiz yollara yöneltsin inşallah