ban lütfen söylermiziniz size mantıklı geliyor mu hiç? hocayla olucak iş mi bu sizce?
ya evet git bari bi değerlendir belki korkulacak biişey yoktur dua ise yapılan korkulacak bişey yoktur hhem bize de söle bari hangi ilde nerde ne yapıyo muş?
arkadaşın tek eşlimi affedersin ama !canlarım size bir konuyu anlatmak hemde kafamdaki düşüncemin ne kadar doğru olduğu konusunda bana yardım edermisiniz
arkadaşlarım eşimin arkadaşı azosperm ve benim eşimde azosperm biz aynı zamanlarda yaklaşık 6,5 ay önce tüp bebek tedavisine gittik ama kısmet bu ki ikimizinde bebekleri tutmadı ve öğrendikki geçen ay eşiim arkadaşı eşinin hamile kaldığını söyledi eşim ve ben hem çok şaşıdık hemde çok sevindik herhangi bi ilaç kullanıp kullanmadığı sorduk bitkisel veya bitki falan kullandınmı diye sorduk yok dedi geçen gün eşime bir hocaya gittiğini ve hocanın ona 2,5 ay içinde olursa olur olmazsa daha olmaz dediğini eşim söyledi ve banada o hocaya gidelim dedi ama kızlar size bu nekadar mantıklı geliyor ki ben eşime senin sperm sıfır bunu doktorlar halledemezken hoca nasıl yapacak tamam benimde dini inancım vardır ama hacıyla hocayla olucak iş değil bu dedim ya düşünsenize gidicem hoca beni gerçekten dualarla okuycak mı yoksa ağzını oynatıp bizimi kandırıp paraları cukkaya indiricek ben eşime yaradan allahım ol derse bu zaten olucaktır ben inanmıyorum hocayla olucak iş değil bu allahım ol demiş oldu dedim bana yine o hocaya gidelim diye ısrar ederse ne diyim bide eşimin aileside karışır şimdi benim gitmediğimi duyuncada adım çocuk istemeyene kadar çıkar aallahım ne olur beni bu fırsat düşkünü insanların eline muhtaç etmeden yüzümü güldür yarabbim (amin).
arkadaşın tek eşlimi affedersin ama !
arkadaşın tek eşlimi affedersin ama !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?