• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Eşi Aslan Olanlar Buraya..

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
Bayanlar, beni seven/hoslanan bir aslan erkegi var....
Bu Aslanlarin huyu suyu nasildir? En önemli 5 özelliklerini sayarmisiniz bana, dikkat etmem gereken seyleride söylerseniz sevinirim... (tabiki her insan ayni degil ama olsun CADIARZU

bnim eşim aslan..ben burçlara pek inanmam ama eşim taşıyo özelliklerini yani çok yufka yürekli ailesine ve evine çok bağlı...bir kötü huyu dediğim dediktir aslanya kralya ama onu da nabzına göre şerbet verince yumuşar....mutluluklar şimdiden..........

bnim eşim aslan..ben burçlara pek inanmam ama eşim taşıyo özelliklerini yani çok yufka yürekli ailesine ve evine çok bağlı...bir kötü huyu dediğim dediktir aslanya kralya ama onu da nabzına göre şerbet verince yumuşar....mutluluklar şimdiden..........

evet aslanlar pohpohlanmayi cok severmis diye duydum :)

hem de nasıl ama abartmadan ben aslanım hatta tam bi aslanım dürüst ailesine bağlı
aslanlar gösterişe meraklıdır güzel temiz bakımlı olman lazım gösterişli giyinmen herkes tarafından beğenilmen lazım aslanlar bu tür şeylere meraklıdır canımın içi bide zeki kadınlara asla dayanamaz
aslan erkekleri

kaydirigubbakcemile4

nişanlım aslan;
özellikleri="dürüst,saygılı,ailesine bağlı,evine düşkün,tembel,ama dediğim dediktir,
sadece kendi doğrularıyla hareket etmeyi de severler"
bir de bazen acaip romantiktir,sekse de düşkündür:utangac:

Eşim aslan. Özellikleri ise, birden kızar ama zaman geçince uysal kedi gibidir. Kızgınken muhalif olduysan yandın, sustuysan harikasın :)) Sonra kedi gibi gelir sokulur sana. Temiz, uzun boylu gösterişli, gururlu, saygılı, ağır, evcimen ve cömert. ılgiyi alakayı sever. Sürprizleri sever. Ona hissettirmeden onun güzel yanlarını yine ona söylersen senden harikası yoktur. :)))

evet birşey yaptıklarında mutlaka tebrik edilmek isterler yoksa yaptıklarından pişmanlık duyarlar benim annem ve sevgilim aslan olduğu içun ezberledim artık huylarını:lepi:

Benim de eşim aslan burcudur.Çok yufka yürekli,ailesine çok bağlı,öyle ki nereye gitse bizi de götürür,sinirlendiği zaman gözü hiçbirşeyi görmeyen,yalandan nefret eden,karşısındakini tartmak için sık sık blöf yapan,aşırı cömert,aşırı iyi niyetli ve bu yüzden zaman zaman zarar gören,takdir edilmekten çok hoşlanan,kendi kararlarından asla ödün vermeyen,inatçı,temiz,bakımlı ve iyi yaşamaktan hoşlanan bir insandır.Boyunduruk altına almaya çalışmadığın sürece mutlu olursun aksi takdirde yol yakınken vazgeç..;)

benim de eşim aslan burcu bahsedildiği gibi pohpohlanmaktan çok hoşlanırlar,cömert,özgürlüğüne düşkün, sabit fikirli,kaliteli yaşamayı severler,tabiiki istisnalar olabilir bazen ama genelde böyleler

benim de eşim aslan burcu bahsedildiği gibi pohpohlanmaktan çok hoşlanırlar,cömert,özgürlüğüne düşkün, sabit fikirli,kaliteli yaşamayı severler,tabiiki istisnalar olabilir bazen ama genelde böyleler

aynen canım bende aslanım çok pohpohlanmayı sevmem ama fikrimi asla kolay kolay değiştirmem ama asla kinde tutmazlar bide benim yükselenim koç gerisini sen düşün.bütün huyumu koçtan almışım aynı ben...

inatçıdır aslan asildir dedigim dediktir sabittir fikirleri iyi bir eştir sahiplenicidir aşıorı kıskançlıgı yoktur

ben kova burcuyum eşim aslan ama öküz burcu diye bişe olsa oda olurdu kendisi yane :mad:

Benim eşimde ASLAN burcu cok inatci cok gururlu arkadas cevresıne cok düşkün ailesi ne bağlı degıl ben onun için çok fedakarlık yaptım ama ondan tık yok

Bayanlar, beni seven/hoslanan bir aslan erkegi var....
Bu Aslanlarin huyu suyu nasildir? En önemli 5 özelliklerini sayarmisiniz bana, dikkat etmem gereken seyleride söylerseniz sevinirim... (tabiki her insan ayni degil ama olsun CADIARZU

3 senede çıkardığım sonuç
1.bencil 2.alkış pohpohlanmayi sever 3.eli çok açıktır 4.eğlenceyi çok sever 4.siniri saman alevi gibidir 5.bitti dediği zaman biter

Back
X