Eşi Aslan Burcu Olan Veya Böyle Birini Tanıyan Var mı ?

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
Arkadaslar ASLAN ERKEGI taniyan birileri varsa lütfen bana iyi ve kötü huylarini sölerseniz sevinirim...
cok önemli benim icin

iyi güzel de aslan erkeği dediğiniz tornadan çıkmış gibi aynı olmaz ki.

biri gelip kocasını ya da sevgilisini anlatacak, siz biri için soryorsanız onunla aynı kişilikte mi olacak anlamadım valla :nazar:

Bende Arkadaşıma Katılıyorum..

Biçok Tanıdığım Aslan Erkeği Var Çevremde.. Bunlardan Biride Eski Sözlümdü..

Hiçte Birbirine Benzemiyorlar Bunlar yerimseniben

ya tabiki herkes farkli....... yetisme tarzina bagli, sadece bilmek istedimmm bi kac özellik

aslan erkegı dedıgım dedık caldıgım düdüktür..yani en azından benım tanıdıklarım..cevrelerınde hep oncu olmayı basarmıslardır..gerek yakısıklıklarıyla gerek dusuncelerıyle gerek tarzıyla ama hep olumlu bır yonlerını ön plana cıkar..(ama hepsı bır deıldır bunuda burdan belırteyım..)

internetten bir zahmet arayıverin,
ayrıca böyle burçla murçla da işler yürümez...burçla iş yapanlara çok kızıyorum

aman aman valla bendende uzak olsun aslan burcu erkeğide kadınıda dediğim dediktir hep onu dinleyeceksin hep o konuşacak onun dedikleri yapılacak toplumda on planda o olacak o farkedilecek onun dedikleri yapılacak yapılmazsa şayet başka şeyler deneyecek onları yaptırmaya çalışacak kıskançlığıda var bu arada tabi hep kötü özellikleri yok ama benden uzak dursun aslan burcu olanlar lütfen kusura bakmasınlar canım yandıda ondan

herkes ayni degildir tabiii..... hatta burcunun özelliklerini tasimayan cok kisi var, ben ölesine bi sorayim dedim

var canım...kaydirigubbakcemile3
ben de eşim de aslanızzzzsengözlerimebaksanab

benim bildigim aslan burcları erkekleri çapkın ve çok gururlu oluyolarr, bi de herşeye hakimiyet kurmak istiyorlar kendi sözlerini gecirmek istiyorlar zeytinyağı gibi üste çıkıyolar... pek haz etmem acıkcası ama belki de hepsi bir deildir..

benim bildigim aslan burcları erkekleri çapkın ve çok gururlu oluyolarr, bi de herşeye hakimiyet kurmak istiyorlar kendi sözlerini gecirmek istiyorlar zeytinyağı gibi üste çıkıyolar... pek haz etmem acıkcası ama belki de hepsi bir deildir..

aynennn abla, hep üste cikmaya calisiyo!!! ama ben taviz vermiyorummm...
simartilmayi cok seviyo, hele cilveye bayiliyo. kavgadan hoslanmiyo. sinirlendirmicen onu... dimi?

aynennn abla, hep üste cikmaya calisiyo!!! ama ben taviz vermiyorummm...
simartilmayi cok seviyo, hele cilveye bayiliyo. kavgadan hoslanmiyo. sinirlendirmicen onu... dimi?

evet hayatım bir sinirlendi mi vay haline, gözü kararırr:)))
bana teklif eden bir aslan burcu erkeği vardı, arkadastık bi gün buluştuk tekliften önce, daha o zaman bile herşeyde kendini öne koymalar filan. gun bitti ayrılcaz evlerimize gidicez, hava biraz kararmıştı, bırakmadı beni bi türlü "yok olmaz ben de senle geleyim, taksi tutalım önce seni bırakırız sonra ben devam ederim" dedi "ya gerek yok ilk defa mı gidiyorum sanki" filan desem de sonunda taksiyle beni eve bırakmıstı:)))) bikaç dk sonra da msj geldi "senden cok hoslanıyorum" falan filan:p ama o gunku deneyimle anında reddettim, ben o kadar kısıtlanmaya gelemiyorum -tatlicadiarzu- Çok üzgünüm çoook

bi de acayip kıskanç oluyorlar, bence bir aslan burcuyla ilişkiye baslamadan önce en az 2 defa düşünülmeli kaydirigubbakcemile3

benim tanıdıklarımda böyle :)
gösterişlerine acayip düşkünler
herşeyin iyisini onlar biliyor
denilen gibi acayip gururlular ve bu bir ilişkide can yakıyor
sevdiğinin peşinden koşmayı da sevmiyorlar, illa karşıdaki adım atacak

iyi yönleri de var elbet ama sen neyi öğrenmek istemiştin ki :)

Tanıdığım 2 aslan erkeği var biri babam öbürü arkadaşımolumunekankayizsmile

pek konuşmazlar ama çok iyi bir dinleyicidirler

kılık kıyafete çok özen gösterirler

ütüsüz,lekeli bişeyi asla giydiremezsin onlara

aşırı kıskanç olurlar

göz çapkınlığı yaparlar ((çoğu kezz yakaladım

arkadaşım olsun, babam olsun 2side aynı gerçi erkeklerin geneli böyle))

ama içinizi ferah tutun kadınlarına sadık kalırlar

benm tanııdğım tek bi aslan erkeği var oda dünyalar tatlısı hep ön yargıyla yaklaşmıştım ona karşı ama anladım artık onu hayatıma sokmam gerekiyo bayanssulusmileçok iyi olur aslan erkekleri gururlular romantiktr ve çok ince düşünür biraz pohpohlanmak isterler kendi kuralları vardr sevdimi tam sevr noktayı koydumu virgüle çevirmez

bende aslan burcuyum nolmuuuş yani:umursamaz:
erkeği de bayanı da zordur kabul etmek gerekir, yükselenine göre değiir tabi.
amma ve lakinnn kesinlikle çoook güvenilirlerdir.
iki eli kanda olsa koşar gelir, koruyucudur. sevdimi tam sever.
ailesine düşkündür.
ama her şeyi onlar bilirrra.s
olsun be ya asla zarar gelmez onlardan
çünkü dürüsttürler,

X