Eser Aydoğdu'ya Ocak sonu meme büyütme ameliyatı oluyorum

cubeda

Guru
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2009
183
14
Merhaba ben 22 ocakta ameliyat oluyorum. Eser hanımla ptesi görüstüm ve kesin kararımı verdim. 165 boyum 45-46kiloyum. Eser hanım 250-275cc uygun gördü bende kendisine güveniyorum cok kücük olmayacak vucudumda iyi duracak boyu kendisi biliyırdur zaten. Ama ben 275cc istiyorum:)
Ameliyat sonrası tüm sorularınızı memnuniyetle cevaplarım :)

Ameliyat sonrası fotografları yüklerim ama sadece takibe aldıgım kişilerin görceği sekilde görmek isteyen bana yazar

Eser hanıma ameliyat olanlar varsa özellikle yorum yaparlarsa cok öutlu olurum

Son düzenleme:
Şimdiden hayırlı olsun canım... Boyuna ve kilona göre doktorun en doğru seçimi yapacaktır muhakkak...

Ben de ayni boy ve kilolardayim bana 265cc takıldı çok dogal bi boyut ben memnunum ama insanin gozu doymuyo bi tık daha buyuk isteyebiliyo 275ccte israr et bence
250 iyi olur dedi sonra 240da denerim dedi ben 275 düsünmüştüm diyince onuda bıt aldı. Ama 1-2 gündür düsünüyorum bu konuyu 275 koymasını istiycem galiba 265cc de olabilir :)
Sizi takip etsem fotograf yüklediniz mi ?

Fotograflarim var canım bakabilirsin izliyorum

Ay tam aradığım insansın ben de eser hanımı çok duydum ve merak ediyorum aneliyat ettiği kişilere ulaşmak istiyorum ameliyattan sonra lutfen detaylu yaz Kaç paraya anlaştınız bi de tum personel bayan mı benim eşim asla erkek istemiyor o yuzden bayan dr tercihleri arasında çok tercih edilen dr diye duydum.takibe alıyorum sen beni alırmısın

C
Fotograflarim var canım bakabilirsin izliyorum
Cook tesekkür ederim baktım ve bayıldım!! Su 1 ay hemen gecsin gercekten cok doğal ve hoş görünüyor. Benim dokum sizinkinden çok az daha fazla
275diyicem galiba
Bir tık daha büyük olabilir
Ameliyat sonrası yazarım sizide özellikle fikrinizi belirtirsiniz :) İnsallah güzel olur benimde

Tabikii izlemeye aldım. Benden bakarsın her sorunuda cevaplarım zaten burayada detaylı herseyi yazcam. Cünkü ben ciddi sıkıntı yasadım bu konuda ondan ameliyat olmayı düsünen herkese yardımcı olmak istiyorum. Suan ameliyat öncesi kafamda olan ve ameliyat sonrası cevabını alacagım tüm sorular eminim cok işinize yarayacaktır :) eser hanımı inanılmaz sevdim
Cok iyi bir elektiriği var yada benim elektiriğim tuttu:) odasından cıktığımda kararsızlıgım tamamen geçmişti:)
Ben dediğim gibi cok fazla eser hanıma ameliyat olan kişi bulamadım (bulduklarımlada iletişim kuramadım) yani yaptığı memeleri pek bilmiyorum ama genel olark memnun oluyolar diye duydum:)

Tesekkur ederim canım:)) zaten dokun biraz daha fazlaysa daha cabuk yumusuyo hem de. İnsaallah cok güzel musmutlu sağlıklı bi sonucun olur

Ben de eser hanima ameliyat olmayi düşünüyorum. Ameliyat sonrası fotoğraflarınızi gorme sansim var mi arkadaşlar...

benim de aklıma en çok yatan doktor eser hanım oluyor, ona yaptırmayı düşünüyorum..yaptıran arkadaşlarım sonuçları görmek mümkün mü acaba lütfen yardımcı olun

Ilk zamanlar arastirmalar esnasinda eser hanımı düşünmüştüm. Ama biraz daha araştırınca vazgeçtim çünkü sıkıntılı operasyonlarini duydum .

Eser hanıma ameliyat olan ve fotograf paylaşabilecek olan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…