- 14 Nisan 2022
- 1
- 2
- 46
- Konu Sahibi Estetik2020
Aralık 2020’de Ataşehir Acıbadem hastanesinde Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Eser Aydoğdu’ya karın germe ameliyatı oldum. Hastanede 1 gece kaldım o ameliyattan sonra ki uyanmayı anlatamam sanki hiç anestezi verilmemiş canlı canlı kesiliyor gibi ağrı vardı ve ertesi gün drenlerim çıkartılmadan taburcu edildim. Taburcu edelirken bile yanıma gelmedi kendisi asistanı gördü ve taburcu edildim. Drenlerim çıktıktan sonra karında sıvı birikmesi yaşadım 2 kere boşaltım yapıldı, 3. kez ise doktor boşaltma yapmadı ve orda yine sıvı birikimi oldu. Doktor bunun zamanla geçeceğini söyledi. Büyük hayallerle girdiğim ameliyattan, hayatım kabusa dönerek çıktım. Karın kaslarımı o kadar sıkı dikmiş ki çektiğim ağrı sızıyı anlatamam. Tam 1 sene bu ağrılar ile yaşadım ve karnımdaki sıvı kireçlenmiş kitleye döndü. Bu sebepten 2. ameliyatı oldum. Kitle alındı ama malesef sıkı olan bölgeler açılamadı, hala çok ağrılar çekiyorum. Eser hanıma şikayetlerimi ilettiğimde ise sanki hatır için ameliyat yapmış gibi hiç bir şeyi kabul etmeden beni suçladı. Tek yaptığı psikolojik demek oldu. Bu kadın benim hayatımı mahvetti. “Millet sıkı karın ister, daha ne istiyorsun” diyen alaycı uslupları gerçekten kabul edilebilecek değil. Uzak durun bu doktordan, canınızı emanet etmeyin sakın...