- 19 Mayıs 2020
- 46.563
- 208.696
- 548
Düşündüğüm mahalle mi?Bence istanbul da yasayan hic kimse normal degil ciddi anlamda ben evlilik dolayisi ile istanbula tasindim daha once memleketimde mis gibi tertemiz havada yasiyordum buraya geldim ve sok. Allahim ben nereye dustum dedim hic bana gore bir yer degil istanbul ama dogdugun yer degil doydugun yer demisler mecbur yasiyoruz. Suan sefakoy de oturuyorum burasida ayni gece saat 12 1 olur hala cocuklar sokakta hic ses bitmiyor saniyorum ki istanbul un her yeri boyle
Hangi mahalleyi dusunuyorsunuzDüşündüğüm mahalle mi?
Bence siz de şu an onu düşünüyorsunuz.Hangi mahalleyi dusunuyorsunuz
Hayır değil. Oralar da iyi sayılmaz Yenibosna Sefaköy, Şirinevler Esenyurt’tan farksız değil zaten. Benim doğumum oturmam eğitimim Bakırköy İncirli, Bahçelievler Merkez, Yayla, Basın Sitesi arasında geçti. Bizim oralarda böyle sıkıntılar olmazdı. Kadıköy’de de 6 senem sık sık geçti. Ora da nezihti. Yerine göre maalesef.Bence istanbul da yasayan hic kimse normal degil ciddi anlamda ben evlilik dolayisi ile istanbula tasindim daha once memleketimde mis gibi tertemiz havada yasiyordum buraya geldim ve sok. Allahim ben nereye dustum dedim hic bana gore bir yer degil istanbul ama dogdugun yer degil doydugun yer demisler mecbur yasiyoruz. Suan sefakoy de oturuyorum burasida ayni gece saat 12 1 olur hala cocuklar sokakta hic ses bitmiyor saniyorum ki istanbul un her yeri boyle
Bu sorunun cevabını iki çelik don eşliğinde beylik tabancalarımızı almamız şartıyla sana verebilirim cici kıs… Gidek mi? Belaya atlayalım mı? O aksiyon o heyecan.
İnönü daha güzelSogutluceme
Yoo, ben Bostancı civarında 8 sene yaşadım. Hiç de böyle bir yer değil. Çok nezihtir.Bence istanbul da yasayan hic kimse normal degil ciddi anlamda ben evlilik dolayisi ile istanbula tasindim daha once memleketimde mis gibi tertemiz havada yasiyordum buraya geldim ve sok. Allahim ben nereye dustum dedim hic bana gore bir yer degil istanbul ama dogdugun yer degil doydugun yer demisler mecbur yasiyoruz. Suan sefakoy de oturuyorum burasida ayni gece saat 12 1 olur hala cocuklar sokakta hic ses bitmiyor saniyorum ki istanbul un her yeri boyle
Bakirkoy de yada yaylada oturmayi cok isterdim. Allah bu parayi cikarani parayla terbiye etsinHayır değil. Oralar da iyi sayılmaz Yenibosna Sefaköy, Şirinevler Esenyurt’tan farksız değil zaten. Benim doğumum oturmam eğitimim Bakırköy İncirli, Bahçelievler Merkez, Yayla, Basın Sitesi arasında geçti. Bizim oralarda böyle sıkıntılar olmazdı. Kadıköy’de de 6 senem sık sık geçti. Ora da nezihti. Yerine göre maalesef.
Inonude de 2 yil calistim yahu hepmi asiret kavgasi olur bi rahat durun arkadas sogutlucesmede de var bu tur olaylarİnönü daha güzel
Hep bi olay hep bi kaosInonude de 2 yil calistim yahu hepmi asiret kavgasi olur bi rahat durun arkadas sogutlucesmede de var bu tur olaylar
Anadolu yakası çok daha nezih ve sakin.Bakirkoy de yada yaylada oturmayi cok isterdim. Allah bu parayi cikarani parayla terbiye etsin
Gucumuz yetmedigi icin oralarda yasamin nasil oldugunu bilmiyoruz bizr her yer ayni gibi geliyoYoo, ben Bostancı civarında 8 sene yaşadım. Hiç de böyle bir yer değil. Çok nezihtir.
Cok dogru demisHep bi olay hep bi kaosEşim bedava ev verseler oturmam diyordu, zamanla anladım
Umidimizi kaybetmeyelim. Tesekkur ederim yorumlariniz icinAnadolu yakası çok daha nezih ve sakin.
Gönlünüze göre olur umarım bir gün.
Ben memlekete gidiyom zaten size kolay gelsinCok dogru demisbegenmiyoruz baktigin zaman bu mahalleleri ama evler sanki altin varakli filan yada tugla yerine kulce kullanmislar oyle pahali
Keske bende gidebilsemBen memlekete gidiyom zaten size kolay gelsin
Bence istanbul da yasayan hic kimse normal degil ciddi anlamda ben evlilik dolayisi ile istanbula tasindim daha once memleketimde mis gibi tertemiz havada yasiyordum buraya geldim ve sok. Allahim ben nereye dustum dedim hic bana gore bir yer degil istanbul ama dogdugun yer degil doydugun yer demisler mecbur yasiyoruz. Suan sefakoy de oturuyorum burasida ayni gece saat 12 1 olur hala cocuklar sokakta hic ses bitmiyor saniyorum ki istanbul un her yeri boyle
İnönü daha güzel
Uuu bebeyim.Pazartesi pazarından selamlar
Çok şükür eşyalarımı topladım taşınıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?