Esenyurt Aşık Veysel mahallesi Esenkent hakkında bilgi sahibi ola lar ..

e_emili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
54
10
36
Merhabalar , şuan da Beylikdüzü kavaklıda kiracı olarak oturuyorum. Ev almaya karar verdik. Bütçemize uygun Esenkent Aşık Veysel mah. De bir kaç büyük sitede ev bulduk. Eşim doğma büyüme Esenyurtlu. Söylediğim mahalleler temiz diyor fakat çok inanasım gelmiyor.sonuçta Esenyurt değil mi diyorum. Oturan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilir misiniz.

Merhabalar , şuan da Beylikdüzü kavaklıda kiracı olarak oturuyorum. Ev almaya karar verdik. Bütçemize uygun Esenkent Aşık Veysel mah. De bir kaç büyük sitede ev bulduk. Eşim doğma büyüme Esenyurtlu. Söylediğim mahalleler temiz diyor fakat çok inanasım gelmiyor.sonuçta Esenyurt değil mi diyorum. Oturan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilir misiniz.
ASLA almayın.
Ucuz olmasının sebebi ne bü düşünün.

Hiç haberleri ya da sosyal medyayı görmüyorsunuz İstanbul'da tüm kötü olaylarda Esenyurt ünlüdür başka şehirde yaşayan biri olarak çok duydum semtin adını kaçın oradan yahu kaçın para verip ev alınır mı oradan

Esenyurt'ta diğer mahallelerine göre daha iyi mahalleler evet var ama hepsi birbirine çok yakın yerler sonuçta ne kadar uzak olabilirler ki? Bence hiç düşünmeyin bütçeniz dahilinde İstanbul'un başka yerlerinden bakın. Bütçe ne kadar?

Haberleri izlediniz mi? Çok günden olan bir olay var onu izleyin sonra tekrar düşünün oradan ev almayı

Her gün mülteci olayları çıkan muhitler oralar.
Aman diyim sakın.

Esenyurt’un Bahçeşehir’e yakın yerleri, ama size Esenkent yerine Bahçekenti öneririm. Esenyurtla alakası yok tam sınırda.Belediye olarak Esenyurta bağlı ama.Karşı sitem Bahçeşehir öyle söyleyim,yol geçiyor sadece, bekar anneyim oğlumla birlikte yaşıyorum sitede. İşim sebebi ile gece 3-4-5 gibi saatlerde dahi çıkıyorum evden. Bu taraflara bakmanızı öneririm

Hiç haberleri ya da sosyal medyayı görmüyorsunuz İstanbul'da tüm kötü olaylarda Esenyurt ünlüdür başka şehirde yaşayan biri olarak çok duydum semtin adını kaçın oradan yahu kaçın para verip ev alınır mı oradan
Evet tabi ki biliyorum esneyurtu fakat bahsettiğim mahalleler temin diğer tarafı Bahçeşehir tarafına kalıyor. Bi ihtimal dedim daha yaşanılabilir bi yer olabilir mi.

Mahalleler iyi mi diyorlar? 🥲 20 yıl önce falan görmüş olabilirler onu diyenler.

Esenyurt'ta diğer mahallelerine göre daha iyi mahalleler evet var ama hepsi birbirine çok yakın yerler sonuçta ne kadar uzak olabilirler ki? Bence hiç düşünmeyin bütçeniz dahilinde İstanbul'un başka yerlerinden bakın. Bütçe ne kadar?
2 buçuk milyon en fazla. Benim gönlüm kavaklıdan almak. Fakat işe yarar o fiyatlarda bulamadık hala.

Bu arada geçici bir süreliğine kalacağım. 1-2 veya 5 yıl civarı. Sonrası yeni evimize geçeceğiz. Ben şimdi napayım bilmiyorum.

X