esenler yüksel dügün salonunda dügün yapan var mi

canım burayı bilmiyorum yanlış anlama ama eğer dekorasyonu bu şekilde kırmızı altın sarısı ve beyaz hepsi bi aradaysa çok yoğun çok boğucu durmuyo mu benim düşüncem bu tabikide saygıduyarım

Ben tahminen 10 yıl önce bir tanıdığımın düğünü için gitmiştim.O zamanın şartlarında güzel bir görüntüsü vardı tam emin olmamakla birlikte linkteki dekor vardı son halini bilemiyorum.Aklımda kaldığı kadarıyla iki katlıydı.

Son düzenleme:
canim ben zaten böyle bi dekorasyon istemiyorum. yani dügün salonlarinda bitane standart dekorasyon mu var? bizim buralarda secebiliyorsun da ben öyle sanmistim

Burada seçemiyorsunuz ama salon sahibinden rica ederseniz belki dekoru istediğiniz kadar değiştirebilme imkanınız olabilir. Birkaç tane akrabamızın düğünü bu salonda olmuştu, o zamanlar böyle bir dekoru yoktu, belki değişmiş olabilir bilemiyorum ama genel itibariyle beğendiğimi söyleyemem. Hem canlısı resimdekinden daha farklı bence. Sizin fikriniz tabi önemli olan... Şimdiden mutluluklar diliyorum!:)

Son düzenleme:
canm ben orda oturuyorum esenlerde yuksel dugun salonuda esenlerın en ıyı salonlarındandır en ıyısı o dıyebılırım....

inanamiyorum ya nasil bisey o...bizim buralarda yemeginide, dekorasyonunuda herseyini secebiliyorsun. hatta begenmezsen sirf kira veriyorsun kendin yapiyosun herseyini. simdi cok üzüldüm ya

peki esenler,bagcilar,bakirköy tarafinda hangi salonlari önerebilirsiniz cancezlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…