• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esen Karakaya Başarısız Revizyon..

_Flora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2013
88
28
98
2019 yılında Esen Karakaya adında plastik cerraha revizyon ameliyatı oldum. Revizyon olma amacım burun ucu eğriliği ve sol kanattaki çöküklüktü. Ameliyattan sonraki süreçte burnumdaki yamukluk hala devam ediyordu. Doktora kontrole gittiğimde doğru düzgün yüzüme bakmadı. Kendi yaptığı ameliyatı görmezden geldi resmen. burnumdaki çöküklüğün hala olduğunu belirttiğimde bana önceki ameliyattan vardı zaten diye açıklama yapıyor. Revizyonun amacı zaten önceki ameliyatta olan sorunların düzeltilmesi, bu kişi gelmiş bana düzeltmediği gibi saçma sapan kendini savunmaya geçiyor.
Revizyon düşünen arkadaşlarım bu tip tüccar doktorlar insanları gerçekten çok yanıltıyor. 2 yıl düşünmekten yıprandım. bu başlığı açma sebebim bu tip doktorların gösterdiğine söylediğine inanılmaması gerektiği. google yorumlarını ciddiye almayın. övülen bir doktor ama hiç profesyonel bir yaklaşımı ve becerisi yok. kaş kaldırma ve yağ enjeksiyon ameliyat oldum aynı anda hepsi foss. ameliyat olmadan önce şöyle bir yorum görseydim keşke. o kişi parasını aldı ama kul hakkı diye bir şey var. haram olsun.

Geçmiş olsun sizi çok iyi anlıyorum bende betül cengize ameliyat oldum mahvetti burnumu. Başta kendini çok övdü ama ameliyat sonrası tam bir fiyasko
çok üzüldüm, hayal kırıklığınız anlıyorum ben de. biz de böyle doktorları paylaşalım ki en azından araştırma aşamasında olan insanlara faydası olsun.

çok üzüldüm, hayal kırıklığınız anlıyorum ben de. biz de böyle doktorları paylaşalım ki en azından araştırma aşamasında olan insanlara faydası olsun.
Kesinlikle çok haklısınız böyle doktorları paylaşalımki başka insanlarda bizim yaşadığımız durumu yaşamasın paralarını çöpe atmasınlar

Kadinin profiline baktım da hiç burun estetiği yaptığı hastaların fotosunu paylaşmamış.Sorumu sakın yanlış anlamayın ama siz neye gore gittiniz yaptığı burunları gitmeden?Amacım yargılamak değildir merak ettiğim için soruyorum

Kadinin profiline baktım da hiç burun estetiği yaptığı hastaların fotosunu paylaşmamış.Sorumu sakın yanlış anlamayın ama siz neye gore gittiniz yaptığı burunları gitmeden?Amacım yargılamak değildir merak ettiğim için soruyorum
*görmeden olacak yanlış yazmisim

*görmeden olacak yanlış yazmisim
Yok yanlış anlamadım ben sizi :) açıkçası hasta fotoğrafı paylaşan doktorlara da güvenim yok hastanın fotoğrafını photoshoplayıp paylaştığını gördüğüm birkaç doktordan sonra öncesi sonrası diye paylaşılan fotoğraflara da güvenim kalmadı. ayrıca kimse yaptığı başarısız burnun fotoğrafını paylaşmaz göstermez de. instagram bazı doktorlar için reklam yeri oldu malum. Neye göre gittiniz demişsiniz. bir anda gidilip ameliyat olunmuyor tabii. hasta fotoğraflarını bizzat doktorun muayenesinde gördüm photoshoplu muydu değil miydi bilmem. yanında çalışan kızın da burnunu yapmıştı. gayet güzel duruyordu. ama benim burnuma o kadar da özen göstermediğini anladım sonra. Beceri alanının üstünde bir zorluktaydı belki de. herkesin şansı eşit gitmiyor. sonrasındaki tavrı beni üzdü. ilgi alaka ilk geldiğimle aynı değildi. kontrole bile çağırmadı. çok iyi gibi görünen bir adamın! bu tavrını beceremediği ameliyattan sonra anlamam da çok üzücü oldu. bu arada kadın değil adam :)

Yok yanlış anlamadım ben sizi :) açıkçası hasta fotoğrafı paylaşan doktorlara da güvenim yok hastanın fotoğrafını photoshoplayıp paylaştığını gördüğüm birkaç doktordan sonra öncesi sonrası diye paylaşılan fotoğraflara da güvenim kalmadı. ayrıca kimse yaptığı başarısız burnun fotoğrafını paylaşmaz göstermez de. instagram bazı doktorlar için reklam yeri oldu malum. Neye göre gittiniz demişsiniz. bir anda gidilip ameliyat olunmuyor tabii. hasta fotoğraflarını bizzat doktorun muayenesinde gördüm photoshoplu muydu değil miydi bilmem. yanında çalışan kızın da burnunu yapmıştı. gayet güzel duruyordu. ama benim burnuma o kadar da özen göstermediğini anladım sonra. Beceri alanının üstünde bir zorluktaydı belki de. herkesin şansı eşit gitmiyor. sonrasındaki tavrı beni üzdü. ilgi alaka ilk geldiğimle aynı değildi. kontrole bile çağırmadı. çok iyi gibi görünen bir adamın! bu tavrını beceremediği ameliyattan sonra anlamam da çok üzücü oldu. bu arada kadın değil adam :)
Aynı şeyleri yaşadım cidden sizi çok iyi anlıyorum.Ameliyat günü alırken çok ilgiliydi 180 derece değişti sonra beni üzen de değişen tavriydi..

Aynı şeyleri yaşadım cidden sizi çok iyi anlıyorum.Ameliyat günü alırken çok ilgiliydi 180 derece değişti sonra beni üzen de değişen tavriydi..
çok üzüldüm. gerçekten bu şekilde nereye kadar gidebilirler. kincilik değil yaptığım ama hem beni umutsuzluğa uğrattı hem de parasını rahat rahat aldı. sonuç koca bir hiç. her gün bıkmadan söylüyorum haram zıkkım olsun ne eksik ne fazla hem maddi hem manevi kayıplarım çıksın. tekrar düzeltmek için ameliyat olamayacak kadar yoruldum. aynaya baktıkça sinirlenmek beni çok yıprattı. inşallah siz de mutlu olursunuz. bir daha ameliyat olmayı düşünüyor musunuz?

Back