2019 yılında Esen Karakaya adında plastik cerraha revizyon ameliyatı oldum. Revizyon olma amacım burun ucu eğriliği ve sol kanattaki çöküklüktü. Ameliyattan sonraki süreçte burnumdaki yamukluk hala devam ediyordu. Doktora kontrole gittiğimde doğru düzgün yüzüme bakmadı. Kendi yaptığı ameliyatı görmezden geldi resmen. burnumdaki çöküklüğün hala olduğunu belirttiğimde bana önceki ameliyattan vardı zaten diye açıklama yapıyor. Revizyonun amacı zaten önceki ameliyatta olan sorunların düzeltilmesi, bu kişi gelmiş bana düzeltmediği gibi saçma sapan kendini savunmaya geçiyor.
Revizyon düşünen arkadaşlarım bu tip tüccar doktorlar insanları gerçekten çok yanıltıyor. 2 yıl düşünmekten yıprandım. bu başlığı açma sebebim bu tip doktorların gösterdiğine söylediğine inanılmaması gerektiği. google yorumlarını ciddiye almayın. övülen bir doktor ama hiç profesyonel bir yaklaşımı ve becerisi yok. kaş kaldırma ve yağ enjeksiyon ameliyat oldum aynı anda hepsi foss. ameliyat olmadan önce şöyle bir yorum görseydim keşke. o kişi parasını aldı ama kul hakkı diye bir şey var. haram olsun.
Revizyon düşünen arkadaşlarım bu tip tüccar doktorlar insanları gerçekten çok yanıltıyor. 2 yıl düşünmekten yıprandım. bu başlığı açma sebebim bu tip doktorların gösterdiğine söylediğine inanılmaması gerektiği. google yorumlarını ciddiye almayın. övülen bir doktor ama hiç profesyonel bir yaklaşımı ve becerisi yok. kaş kaldırma ve yağ enjeksiyon ameliyat oldum aynı anda hepsi foss. ameliyat olmadan önce şöyle bir yorum görseydim keşke. o kişi parasını aldı ama kul hakkı diye bir şey var. haram olsun.