Esen ablamiz icin

salincaksevdam

Bilemedim şimdi :))
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.923
979
373
34
Merhaba arkadaslar.
Daha önce konu acildi mi bilmiyorum ama takip edenler bilir Esen ablamiz icin actim basligi burdan dua edip dua paylasabilirz.Ben cevremde hatim baslattim yarisini dagittim sayilir isteyenler de okuyabilir burdan yazalım kimin hangi cüzü okudugunu okuyacagini ayrica yasin fetih süreleri de olunabilir istedigimiz kadar okuyabiliriz ben duasini yaptiririm.Bisiler okumak isteyenler burdan yazabilirler.

(Telefondan giriyorum heran burda olmayabilir isteyen arkadasta ilgilenebilir elimden geldikce
burdayim. Haberleselim)

Son düzenleme:

Ben Yasin Suresini okumak isterim
Sayısını siz verirseniz daha iyi olur sanki..Bana hepsi uyar.

canim bugün türkiyedeki hocami aradim ve Allah razi olsun geri kalan cüzleri aldi,kadir gecesine kadar okuyacak,kadir gecesi duasini yaptirirsin.

canim bugün türkiyedeki hocami aradim ve Allah razi olsun geri kalan cüzleri aldi,kadir gecesine kadar okuyacak,kadir gecesi duasini yaptirirsin.

Sağol canım rabbim razı olsun ben kadir gecesi duasını yaptırırım inşallah rabbim okuyandan da okumayandan da razı olsun. Esen ablaya şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…