esdem çeyizleri :)

Aldıkların çok güzel, güle güle kullan :)) Tuzluk ve biberliğini çok beğendim, nereden aldın acaba?

Canım hangisinden bahsettin anlayamadım ama yuvarlak olanlardan bahsediyosan jumbodan çkb seti aldığımda hediye çeki vermişlerdi bende sosluk ve tuzlu-biberlik setini almıştım uzun olanı soruyosan tantitoniden 13 tl ye almıştım :)

canım güle güle aşkla kullan.

yemek takımında ince kabartmalar var mı? bir de markası ne?

Kuzum hangi yemek takımı? günlük olanı soruyosan kabartma yok sade, bernardodan almıştım indirimdeyken. Misafir için olanı soruyosan dikmen vadisinden aldım canıö aurotic markalı. Kabartmalar yok canım. Ama çok severek almıştım. İlk aldığım çeyizliğim :)

Canm aldiklarin cok guzel gule gule kullan kirmizi bardagini cok begendim nerden aldin acaba

Teşekkür ederim canım :) anlarada dikmende aydoğanlar var ordan aldım canım. Biev'de de var ama onlar cidden çok kötü hem rengi soluk falan. İnternette bazen indirime giriyoda güvenip alma diye sölim dedim canım.

esdem merhabaaa

çok güzeller hepsi güle güle kullan

jumbo 9100 almıssın catal bıcak takımını memnun musun
bir de kaça aldın, ben de almayi düşünüyorum ama emin olamadim tutuşu falan nasıl sence. ? rahat mı ?

esdem merhabaaa

çok güzeller hepsi güle güle kullan

jumbo 9100 almıssın catal bıcak takımını memnun musun
bir de kaça aldın, ben de almayi düşünüyorum ama emin olamadim tutuşu falan nasıl sence. ? rahat mı ?

canım evet aldım ama düğünüme daha var. 17 ağustos inşallah.. o nedenle kullanmadım açıkcası ama şunu sölim kuzum almadan önce çok düşündüm çok baktım.. tutuşu rahat bence. hem insan bi süre sonra alışıyo herşeye diyerekten aldım :) mat almadım ama. aklında bulunsun mat olanlar çizik vs çok belli ediyomuş. parlağını seçtim onun için. 1500 tl ye aldım kuzum. ama o zaman yanında kampanya vardı 250 tl likte hediye çekim vardı.. düşünüyosan al bence çok güzel :)

canım evet aldım ama düğünüme daha var. 17 ağustos inşallah.. o nedenle kullanmadım açıkcası ama şunu sölim kuzum almadan önce çok düşündüm çok baktım.. tutuşu rahat bence. hem insan bi süre sonra alışıyo herşeye diyerekten aldım :) mat almadım ama. aklında bulunsun mat olanlar çizik vs çok belli ediyomuş. parlağını seçtim onun için. 1500 tl ye aldım kuzum. ama o zaman yanında kampanya vardı 250 tl likte hediye çekim vardı.. düşünüyosan al bence çok güzel :)

cevabın için çok teşekkür ederim
aslında biraz içimde kalır gibi oldu ama şu anki mağaza fiyatı nerdeyse 2000 lira
o kadar vermemeye karar verdim .
sen güle güle kullan :))

$image.webp$image.webp$image.webp$image.webp$image.webp$image.webp$image.webp$image.webp$image.webp$image.webp

Back
X