güle güle kullan canım hayırlı olsun![]()
Teşekkürler canım benim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle kullan canım hayırlı olsun![]()
çok güzeller(dantelli yatak setin daaha bi güzel:)) mutlu günlerde kullan
aldıkların çok güzel cnm iyi günlerde kullanın inş![]()
Aldıkların çok güzel, güle güle kullan :)) Tuzluk ve biberliğini çok beğendim, nereden aldın acaba?
örtüne bende bayıldım güle güle kullan çok güzeller![]()
güzel mutlu günlerde kullan inş canım her şeyin çok güzel![]()
canım güle güle aşkla kullan.
yemek takımında ince kabartmalar var mı? bir de markası ne?
Canm aldiklarin cok guzel gule gule kullan kirmizi bardagini cok begendim nerden aldin acaba
Canm dikmene gidemem de markasi var mi netten alabilir miyim.bievnkiler bi de cok pahali
esdem merhabaaa
çok güzeller hepsi güle güle kullan
jumbo 9100 almıssın catal bıcak takımını memnun musun
bir de kaça aldın, ben de almayi düşünüyorum ama emin olamadim tutuşu falan nasıl sence. ? rahat mı ?
canım evet aldım ama düğünüme daha var. 17 ağustos inşallah.. o nedenle kullanmadım açıkcası ama şunu sölim kuzum almadan önce çok düşündüm çok baktım.. tutuşu rahat bence. hem insan bi süre sonra alışıyo herşeye diyerekten aldım :) mat almadım ama. aklında bulunsun mat olanlar çizik vs çok belli ediyomuş. parlağını seçtim onun için. 1500 tl ye aldım kuzum. ama o zaman yanında kampanya vardı 250 tl likte hediye çekim vardı.. düşünüyosan al bence çok güzel :)
cevabın için çok teşekkür ederim
aslında biraz içimde kalır gibi oldu ama şu anki mağaza fiyatı nerdeyse 2000 lira
o kadar vermemeye karar verdim .
sen güle güle kullan :))
canım yeni çeyizlerini güle güle kullan ikea tepsi bende de var olmayan yok heralde![]()