- Konu Sahibi Moonlight25
-
Carolina Herrera sexy 212 adından da belli zaten
ilk ikisi bana çok bayıcı geliyor
sonuncusu hakkında yorum yapamıcam kokladım ama unuttum kokusunu
escada ve 212 sexy ikiside var bende 212 sexy ilk önce beğenmiştim şimdi hiç hoşlanmıyorum verdiğim paraya yazık itici gelmeye başladı bana uymadı.escada aman aman beğenmedim ben.şimdi lolita lempicka kullanıyorum çok beğendim, mor şisede olan tatlı ama baymıyor. bana uydu çok beğendim.dene mutlaka yada küçük boylarına al çünkü ilk deneme de bile anlaşılmıyor sürekli kullanımda fikrin değişebiliyor.
escada ve 212 sexy ikiside var bende 212 sexy ilk önce beğenmiştim şimdi hiç hoşlanmıyorum verdiğim paraya yazık itici gelmeye başladı bana uymadı.escada aman aman beğenmedim ben.şimdi lolita lempicka kullanıyorum çok beğendim, mor şisede olan tatlı ama baymıyor. bana uydu çok beğendim.dene mutlaka yada küçük boylarına al çünkü ilk deneme de bile anlaşılmıyor sürekli kullanımda fikrin değişebiliyor.
bence de kesinlikle küçük boy al , ay ben de her konuya maydanozum
ve 212 sexy kullandım en başta harika geldi ama sonra o kadar bayıldım ki hem gerçeğini hem sahtesini kullandım aynı koku aynı kalıcılık gerçeğine para verme bile şişenin yarısında nefret etmeye başlıyosun çünkü
ve zaten herkes de var artık geçen gün süt almaya gittim markete isim vermek yasak b... ile başlayan orda 6 liralık parfüm bi kokladım aynı 212 yani bu yüzden hiç sıcak bakmıyorum 212ye
Bişiy diycemm sen hangi ülkede yaşıyorusn ? Bi parfüm önericem güzel ama türkiyede yok diye biliyorum
İsmi de viva la juicy bi arkadaşım da vardı çok güzel kokuyo ama türkiye de yok demişti gerçekten ben de baktım bulamadım şekerli bir koku baya
Şimdi içindekilere baaktım tatlı,karamel,beyaz çiçek,vanilya ve narenciye varmış keşke alabilsem
Evet bu parfüm yabancı gençler arasında çok popüler nerdeyse hepsinde var ben de çok merak ettim ama nedense tr de yok:26:
içeriği de harika eğer yurtdışına çıkcak olursa bi yakın direk istiycem koklamadan
almanya da yaşıyosan nie açık parfüm almak istyosun ki orda zaten fiyatlar çok uygun değilmi:44:
ben de bazen keşke yurtdışına gidebilme imkanım olsa diyorum kendime sırf bu parfümler için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?