• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Escada Magnetizim/ Aquolina pink sugar/Carolina Herrera sexy 212/Lolita L

Moonlight25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
214
0
46
Almanya
Selam kizlar baslikta adi gecen parfümlerden Escada Magnetizim kullaniyorum ama malesef diyer ücünü deneme firsati bulmadim. Bildigim tek sey diyer adi gecen parfümlerin de sekerli vanilyali parfümler oldugu.

Bu yüzden bu parfümleri deniyen yada kullanan arkadaslara bir kac sorum olucak :)

1.) bu dört parfümü deniyen arkadaslar acaba iclerinden hangisini daha cekici buluyor?
2.)iclerinden baygin kokan insani bunaltan bir koku varmi ?
3.)bu 4 parfümden herhangi birini kullandiysaniz kokusunu tarif edebilirmisiniz? sizde hangi koku notasi öne cikti?

Carolina Herrera sexy 212 adından da belli zaten :21::21:
ilk ikisi bana çok bayıcı geliyor
sonuncusu hakkında yorum yapamıcam kokladım ama unuttum kokusunu

escada ve 212 sexy ikiside var bende 212 sexy ilk önce beğenmiştim şimdi hiç hoşlanmıyorum verdiğim paraya yazık itici gelmeye başladı bana uymadı.escada aman aman beğenmedim ben.şimdi lolita lempicka kullanıyorum çok beğendim, mor şisede olan tatlı ama baymıyor. bana uydu çok beğendim.dene mutlaka yada küçük boylarına al çünkü ilk deneme de bile anlaşılmıyor sürekli kullanımda fikrin değişebiliyor.

escada ve 212 sexy ikiside var bende 212 sexy ilk önce beğenmiştim şimdi hiç hoşlanmıyorum verdiğim paraya yazık itici gelmeye başladı bana uymadı.escada aman aman beğenmedim ben.şimdi lolita lempicka kullanıyorum çok beğendim, mor şisede olan tatlı ama baymıyor. bana uydu çok beğendim.dene mutlaka yada küçük boylarına al çünkü ilk deneme de bile anlaşılmıyor sürekli kullanımda fikrin değişebiliyor.

haklisin cnm yanliz ben lolitanin mor sisesinde olani denedim simdi yeni birseyler ariyorum kalp seklinde olani denemedim onun hakkinda bir fikrin varmi?

haklisin cnm yanliz ben lolitanin mor sisesinde olani denedim simdi yeni birseyler ariyorum kalp seklinde olani denemedim onun hakkinda bir fikrin varmi?

bence de kesinlikle küçük boy al , ay ben de her konuya maydanozum :9:
ve 212 sexy kullandım en başta harika geldi ama sonra o kadar bayıldım ki hem gerçeğini hem sahtesini kullandım aynı koku aynı kalıcılık gerçeğine para verme bile şişenin yarısında nefret etmeye başlıyosun çünkü :36:
ve zaten herkes de var artık geçen gün süt almaya gittim markete isim vermek yasak b... ile başlayan orda 6 liralık parfüm bi kokladım aynı 212 yani bu yüzden hiç sıcak bakmıyorum 212ye :6:

bence de kesinlikle küçük boy al , ay ben de her konuya maydanozum :9:
ve 212 sexy kullandım en başta harika geldi ama sonra o kadar bayıldım ki hem gerçeğini hem sahtesini kullandım aynı koku aynı kalıcılık gerçeğine para verme bile şişenin yarısında nefret etmeye başlıyosun çünkü :36:
ve zaten herkes de var artık geçen gün süt almaya gittim markete isim vermek yasak b... ile başlayan orda 6 liralık parfüm bi kokladım aynı 212 yani bu yüzden hiç sıcak bakmıyorum 212ye :6:

hadi ya simdi korkutun beni senin yüzünden listeden bir parfüm daha silinmek üzere artik bana baska bir sekerli vanilyali koku tavsiyesinde bulunmalisin :)
inan bende angeli cok istiyorum ama okadar cok takliti varki vaz gectim

Bişiy diycemm sen hangi ülkede yaşıyorusn ? Bi parfüm önericem güzel ama türkiyede yok diye biliyorum

İsmi de viva la juicy bi arkadaşım da vardı çok güzel kokuyo ama türkiye de yok demişti gerçekten ben de baktım bulamadım şekerli bir koku baya

Şimdi içindekilere baaktım tatlı,karamel,beyaz çiçek,vanilya ve narenciye varmış keşke alabilsem :14::14:

Bişiy diycemm sen hangi ülkede yaşıyorusn ? Bi parfüm önericem güzel ama türkiyede yok diye biliyorum

İsmi de viva la juicy bi arkadaşım da vardı çok güzel kokuyo ama türkiye de yok demişti gerçekten ben de baktım bulamadım şekerli bir koku baya

Şimdi içindekilere baaktım tatlı,karamel,beyaz çiçek,vanilya ve narenciye varmış keşke alabilsem :14::14:

Evet bu parfüm yabancı gençler arasında çok popüler nerdeyse hepsinde var ben de çok merak ettim ama nedense tr de yok:26:

içeriği de harika eğer yurtdışına çıkcak olursa bi yakın direk istiycem koklamadan :9:

Canim ben almanyada yasiyorum.Parfümeride escada magnetizim tarzi birseyler istiyorum dedigimde Diesel loverdose, viva la Juicy ve vera wang princessi denetmisti satici. Bu arada okadar cok parfüm denemistimki vera wang princessin kokusunu hatirlamiyorum bile o yüzden tekrar sana sormustum :)

Ben begendigim parfümleri önce acik almayi düsünüyorum eger sikilmasam, olumlu tepki alirsam ve severek kullanmaya devam edersem iclerinden en begendigimi yada begendiklerimi orjinal almayi düsünüyorum cünkü bir tanikdik diyim ucuza getirebiliyor. Bu yüzden 5-6 tane deneyip aralarindan begendigimi secip öyle orjinallerini siparis vermek istiyorum. Viva la juicyninde acigi olmadigi icin listeye eklememistim ve ogün okadar cok parfüm kokladimki inan hatirlamiyorum bile kokusunu.

almanya da yaşıyosan nie açık parfüm almak istyosun ki orda zaten fiyatlar çok uygun değilmi:44:
ben de bazen keşke yurtdışına gidebilme imkanım olsa diyorum kendime sırf bu parfümler için.

Son düzenleme:
almanya da yaşıyosan nie açık parfüm almak istyosun ki orda zaten fiyatlar çok uygun değilmi:44:
ben de bazen keşke yurtdışına gidebilme imkanım olsa diyorum kendime sırf bu parfümler için.

Türkiyede göre biraz daha hesapli olabilir ama arada fazla fark yok mesela Angel 50 ml 91 €. Türkiyede acik parfüm aldiginda 50 ml ayni kokuya 13 ile 20 milyon arasi para veriyorsun.
Ve benim gibi tek bir parfüme bagli kalmiyan her dönem bircok parfüm birden kullanan biriysen bazi parfümleri acik almak maddi olarak daha mantikli oluyor. Ayrica parfümeride denyip begendigim parfümü bir hafta sonra begenmeye biliyorum. Bu yüzden test etme acisindan da güzel bir firsat .

Bununla birlikte bende türkiyede yasiyan arkadaslari bu konuda sanssiz bulmuyorum. Begendiginiz kokuyu ucuza temin edebiliyorsunuz.
Dikkat etmemiz gereken sey sadece saglik. Üretilen parfümlerin saglik bakanligi onali olmasi ve uluslar arasi koku birligi'nin tavsiyelerine uygun seklide üretilmesi.

geriye ne kaliyor ?

Eksi olarak gördügüm nokta bazi parfümleri tuturamiyor olmalari ve tabiki parfüm siseleri. Bazi insanlar parfümü sirf sisesi güzel duruyor diye alabiliyorlar (koleksiyoncular).
Ben o tiplerden degilim ama tabiki mesela Alieni orjinal isterim. :)

Bu arada ben de Fransada parfümlerin cok uygun oldugunu duymustum. Birgün orda akrabalari ziyarete gidersem bende parfüm alirim ordan herhalde :)

Back