• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Escada'' hangisi?

rockin rio ve sexy graffiti denedim. rockin rio resmen şekerli sakız kkuyordu ve kkusu baya kalıcıydı ama bana göre değil kokusu cok bayık geldi sexy graffiti bile agır geldi ki lise dönemmde kullanmıştım uzunca bir süre aradgm parfümü bulamayacagım sanırım :(

O kadar güzel anlatmışsınız ki ağzım sulandı valla :D Çok merak ettim sexy graffitiyi bende severim çünkü. :) Açığı yoktu onun orjinalini mutlaka deneyeceğim en yakın zamanda.

Sexy grafittiyi denediğini yazmışsın yukardaki mesajda. :s :44:
Alttakinde de çok merak ettiğini. Ben mi yanlış anlıyorum?

Son düzenleme:
sexy graffitiyi biliyorum moon sparkle yı merak ediyorum dedim. diğer yoruma cevap olarak.

DP de pasific paradise, rockin rio, sexy graffiti, into the blue, tropical punch var canım onun dışında collection magnetism gibi kışlık kokularda var

collectionı bargelloda koklamıştım çok iğrençti bozuk bişey gibi magnetism var ama onuda beğenmiyorum pek diğerlerinin kokusu nasıl canım sexy graffiti hariç birde212 white kullandın mı hiç

collectionı bargelloda koklamıştım çok iğrençti bozuk bişey gibi magnetism var ama onuda beğenmiyorum pek diğerlerinin kokusu nasıl canım sexy graffiti hariç birde212 white kullandın mı hiç

Bargelloda britney fantasy de collection da çok iğrenç şurup gibi kokuyor dp en iyisi. 212 white kardeşim almıştı bi ara ben azıcıkta baharat kokusu alsam kullanamıyorum canım o parfümü ben beğenemedim 212 sexy de 212 white ıda.... rockin rio ve pasific paradise first sakız gibi kokuyor ikiside dp de çok kalıcı. Ama bir yerden sonra bayıyor insanı ikiside.tropical punch ı bilmiyorum canım.

canım buarada dün boynerde escadanın 3 parfümü varya yazlık pink graffiti ısland kiss diğerini unuttum adını onları denedim onlarda tatlı meyveli üçüde çok güzeldi fiyatı 177 lira dedi ama nette 150ye buldum sanırım herhangi birini alcam birde geçenlerde burberry summer aldım oda çok hoş meyveli kokuyo çevremdeki herkes bayıldı onuda tavsiye ederim

island kiss i tavsiye eden arkadaşlar çok ama bir türlü deneyemedim inşallah bugün vaktim kalırda gider denerim. birde escada especially. Ben burbery clasic weekend touch tan nefret ediyorum ağır geliyorlar hele clasic ekşi kokuyor gibi geliyor bana. burbery body de gülsuyu gibi kokmuştu burnuma burbery summer nasıl acaba??

hmm onada bakayım canım sağol. island kiss e baktım pek beğenmedim.

Back