• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Escada'' hangisi?

liby_10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2009
407
5
118
Arkadaşlar escadanın hangi yazlık parfümünü tavsiye edersiniz??
sexy graffiti
moon sparkle
signature
incredible me
pasific paradise

nasıl kokusu canım rock in rio nun meyveli şekerlimi daha mı farklı ben meyveli şekerli seviyorum

Rockin rio,pasific paradise ve sexy graffiti güzeldir.
Hepside meyveli şekerli.

Teşekkür ederim o zaman gittiğimde bu üçünü deneyip öyle seçimimi yapayım sexy graffitiye zaten hayranım ama cok kullanılan bir koku oldugu için tereddüt ettim. Teşekkür ederim yorum içim. :)

Rica ederim..
Evet çok bilinen bir parfüm sexy graffiti deneyip karar verirsin artık.

Önemli değil tamam bugün denemeye gidicem bir aksilik olmazsa akşam yazarım yorumumu :)

rockin rio ve sexy graffiti denedim. rockin rio resmen şekerli sakız kkuyordu ve kkusu baya kalıcıydı ama bana göre değil kokusu cok bayık geldi sexy graffiti bile agır geldi ki lise dönemmde kullanmıştım uzunca bir süre aradgm parfümü bulamayacagım sanırım :(

dp de escadanın bütün yazlık parfümleri var mı acaba mesela ısland kiss sunset heat pasific paradise tropical punc ibiza hippie buarada ibiza hipieyi denemiştim cidden tam yazlık çok hoştu

pasific paradise kokusunu ben jelibona benzetiyorum bence çok bi özelliği yok çok kötü de diyemem ama

pasific paradise kokusunu ben jelibona benzetiyorum bence çok bi özelliği yok çok kötü de diyemem ama

Aynnnneeennn katılıyorum birebir içimden geçenleri yorumlamışsın canım kötü değil ama iyi de değil jelibon gibi ama bir yerden sonra bayıyor mide bulandırıyor

canım buarada rockn rio nun kokusu çok mu iğrençti candy gibi yapaymıydı yani

Bana aynen candy gibi yapay geldi canım yaa birde çıkmak bilmedi bileğimden bir yerden sonra midem bulandı şekerli sakız gibi ama candy gibi baygın böyle bekledikçe çirkin geliyor koku

dp de escadanın bütün yazlık parfümleri var mı acaba mesela ısland kiss sunset heat pasific paradise tropical punc ibiza hippie buarada ibiza hipieyi denemiştim cidden tam yazlık çok hoştu

DP de pasific paradise, rockin rio, sexy graffiti, into the blue, tropical punch var canım onun dışında collection magnetism gibi kışlık kokularda var

sexy graffiti'yi tabi ki tek geçerim :16:
moon sparkle ise sexy graffiti'yi bulamadığım zaman bayan arkadaş bunu önermişti hep parfüm aldığım bi yerdi. kokusu da çok hoşuma gitti hafif. yeşil elma kokusu geliyoo. hani kütür kütür olurda suludur filan tam onu anımsatıodu bana :16: öneririm bu tarz kokular seviyosanız :34:

O kadar güzel anlatmışsınız ki ağzım sulandı valla :D Çok merak ettim sexy graffitiyi bende severim çünkü. :) Açığı yoktu onun orjinalini mutlaka deneyeceğim en yakın zamanda.

Especially Escada denemelisin.
Şekerli koku klişesinden uzaklaşıp fresh kokuyu denemiş Escada.
Ben çokkkkkk beğendim, yaz gelsin alacağım
Ya Escada Especially Escada yada Moschino Funny

Especially için kötü yorum yok sanırım bugün deyebildiklerimi deneyeceğim yorumlarımı yazarım. Teşekkürler yorum için. :)

Son düzenleme:
Back