Escada collection hakkında ( kullananlar yada kokuyu bilenler yardım edebilir mi )

deniz1992

♥ vefasızın sermayesi yalanmış.. ♥
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
1.663
135
373
Kızlar ben escada collection aldım açık parfüm .. holy diye bi marka..
1. tatlı baharat+vanilya
2. narenciye
3.misk+meyve

oluşum notaları bunlar arkadaşlar.. ama ben afrodizyak bi parfüm istiyorum .. bu parfümde afrodizyak etkisi var mıdır kullananlar memnun mu..
dışarı çıktığımda tek fıs sıkıyorum. 2 fıs sıkınca bana çok ağır kokuyor ama dışarıya nasıl kokuyor onu bilemiyorum ..
bir de açık parfüm denerken kokular çok karıştı. channel chance , hipnotic posion , amor amor ,burbery clasiz , burbery weekend denedim.. ama alkollü gibi koktu neden bilmiyorum çok itici koktular.. tende daha mı farklı durur ki..

yardım ederseniz sevinirim ..

escada collection cidden çok ağır bence escada magnetism al kokusu harikaaaaaaa çok dikkat çekiyor ne zaman sıksam sorarlar çok güzelmiş diye

escada collection cidden çok ağır bence escada magnetism al kokusu harikaaaaaaa çok dikkat çekiyor ne zaman sıksam sorarlar çok güzelmiş diye

çok çabuk uçtuğu için onu almak istemedim malum kışa doğru da ilerliyoruz .. bugün denedim üzerimde birkaç ufak fıs yaptım varla yok arası korktum insanları baymaktan :1:
ama hoş sanki ya.. biraz daha belirgin sıkıp çıkmayı düşünüyorum ama bakalım artık..
önerebileceğin başka parfüm var mı peki ..

Bende denemek için almıştım, pek beğenmeden kullanmaya başladım ama çevredekilerin dikkatini hemen çekti sorulmaya başladı o yüzden bende güzel bi etki bıraktı diyebilirim, ve geçtiğimiz kış kullandım tavsiye ediyorum :71: farklı seçim olaraak kış aylarında yine 212 sexy yi de deneyebilirsin :)

Bende denemek için almıştım, pek beğenmeden kullanmaya başladım ama çevredekilerin dikkatini hemen çekti sorulmaya başladı o yüzden bende güzel bi etki bıraktı diyebilirim, ve geçtiğimiz kış kullandım tavsiye ediyorum :71: farklı seçim olaraak kış aylarında yine 212 sexy yi de deneyebilirsin :)

evet bunu da duymuştum .. bunun da bi açık parfümüne bakmalı ..
arkadaşım amor amor almış açık parfüm olarak o da hoş ama aradığım daha başka bi koku ..
hipnotic posion var açık parfüm olduğu için mi bilmiyorum sanki keskin bi kokusu var ..
daha çok vanilyalı kokular istiyorum ..
başka fikri olanlar söylerse sevinirim :71:

Escada collectiona bayılıorum evet biraz agır bi koku sanki ama ben hafif kokuları sevmiyorum sıktıgım zaman üzerimde kalsın istiorum :69: diğerleri ucuo sanki ve tenime cok gittiğini söylüyorlar bugday tenliyimm

magnetism collection dan daha agırdır,ama her ikiside yaz kullanımı için çok uygun degil gibi.Collection benim kışlık parfümüm asla vazgeçemiyorum(parfümleri severim) çok hoş kokuyor ve çok seksi..

collection bence de muhteşem...ben bargellodan almıştım,müthiş kalıcı...iş yerindekiler oda buram buram sen kokuyosun diyolar...benim favorim bu prfum:31:

Escada collectiona bayılıorum evet biraz agır bi koku sanki ama ben hafif kokuları sevmiyorum sıktıgım zaman üzerimde kalsın istiorum :69: diğerleri ucuo sanki ve tenime cok gittiğini söylüyorlar bugday tenliyimm

ben de süt beyaz değilim ama beyazım yani.. bende de hoş oldu severek kullanıyorum artık :71:

magnetism collection dan daha agırdır,ama her ikiside yaz kullanımı için çok uygun degil gibi.Collection benim kışlık parfümüm asla vazgeçemiyorum(parfümleri severim) çok hoş kokuyor ve çok seksi..

genel yorumlara bakıyorum da daha çok collection seçiliyor sanırım magnetism biraz daha ağır olduğu için .. orj. mi canım seninkiler ?

collection bence de muhteşem...ben bargellodan almıştım,müthiş kalıcı...iş yerindekiler oda buram buram sen kokuyosun diyolar...benim favorim bu prfum:31:

evet gittiği yerde iz bırakan bi parfüm bargello da fiyat ne kadar acaba ? arkadasım 1 alana bir bedavadan dolayı 20tl ye 2 tane amor amor almış

bargello bir alana bir bedava fiyat ise 25 TL olmuş ne yazıkk ki:84:

yok canım orjinal degiller açık parfüm ,çok iltifat alırım her zaman,bildigim kadarıyla collection ın orjinali üretilmiyormuş...öyle duymuştum.
bir de şunu önermeden geçemeyecegim dp de isseymiyake vital ,çok güzel bir kokudur yazları kullandıgım parfümlerden biri..

bargello bir alana bir bedava fiyat ise 25 TL olmuş ne yazıkk ki:84:

çok teşekkürler :71:

yok canım orjinal degiller açık parfüm ,çok iltifat alırım her zaman,bildigim kadarıyla collection ın orjinali üretilmiyormuş...öyle duymuştum.
bir de şunu önermeden geçemeyecegim dp de isseymiyake vital ,çok güzel bir kokudur yazları kullandıgım parfümlerden biri..

vanilyalı kokuları seviyorum :69:
şuan dp bulunduğum yerde yok ama çıktığımda bakacağım çok teşekkür ederim :71:

eyfel adlı parfumerıde kı collectıon guzeldı
d&p nın guzel deıldı sanırım ole hatırlıorum..
üsküdarda var eyfel parfümeri ve cok ucuz şişe 5 TL :D
ve 2 fıss da gunlerce kalıo uzerınde
sadece eyfelde begenıorum o kokuyu
zaten orjınalı bulamıosn coğu yerde
tavsiye ederm..:34:

eyfel adlı parfumerıde kı collectıon guzeldı
d&p nın guzel deıldı sanırım ole hatırlıorum..
üsküdarda var eyfel parfümeri ve cok ucuz şişe 5 TL :D
ve 2 fıss da gunlerce kalıo uzerınde
sadece eyfelde begenıorum o kokuyu
zaten orjınalı bulamıosn coğu yerde
tavsiye ederm..:34:

yeni gördüm yazını .. sağol tatlım ..

benim şişeee yarısından aşağıya indi bile.. bayıldım bu kokuyo .. dışarı çıkmadan fıs sıkıyorum yürürken ohhh mis gibi sonbaharda kokuyorum :69:

magnetism merak ediyorum .. böyle bu tarz vanilyalı koku kullananlar var mı candy duydum ama çok şekerli sevmedim.
yürüyen jelibon olmak istemiyorum :1:

bi parfümden çok şey mi istiyorum nee :1:

Back
X