escada collection cidden çok ağır bence escada magnetism al kokusu harikaaaaaaa çok dikkat çekiyor ne zaman sıksam sorarlar çok güzelmiş diye
Bende denemek için almıştım, pek beğenmeden kullanmaya başladım ama çevredekilerin dikkatini hemen çekti sorulmaya başladı o yüzden bende güzel bi etki bıraktı diyebilirim, ve geçtiğimiz kış kullandım tavsiye ediyorumfarklı seçim olaraak kış aylarında yine 212 sexy yi de deneyebilirsin :)
Escada collectiona bayılıorum evet biraz agır bi koku sanki ama ben hafif kokuları sevmiyorum sıktıgım zaman üzerimde kalsın istiorumdiğerleri ucuo sanki ve tenime cok gittiğini söylüyorlar bugday tenliyimm
magnetism collection dan daha agırdır,ama her ikiside yaz kullanımı için çok uygun degil gibi.Collection benim kışlık parfümüm asla vazgeçemiyorum(parfümleri severim) çok hoş kokuyor ve çok seksi..
collection bence de muhteşem...ben bargellodan almıştım,müthiş kalıcı...iş yerindekiler oda buram buram sen kokuyosun diyolar...benim favorim bu prfum
bargello bir alana bir bedava fiyat ise 25 TL olmuş ne yazıkk ki:84:
yok canım orjinal degiller açık parfüm ,çok iltifat alırım her zaman,bildigim kadarıyla collection ın orjinali üretilmiyormuş...öyle duymuştum.
bir de şunu önermeden geçemeyecegim dp de isseymiyake vital ,çok güzel bir kokudur yazları kullandıgım parfümlerden biri..
eyfel adlı parfumerıde kı collectıon guzeldı
d&p nın guzel deıldı sanırım ole hatırlıorum..
üsküdarda var eyfel parfümeri ve cok ucuz şişe 5 TL
ve 2 fıss da gunlerce kalıo uzerınde
sadece eyfelde begenıorum o kokuyu
zaten orjınalı bulamıosn coğu yerde
tavsiye ederm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?