• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esarplarinizi 10 kere ütülemekten biktiysaniz...

kızlar evet güzel fikir asmak ama hiç estetik değil bence..
yani ben oda da duvarda onları gördükçe dağınıklık gibi gelir dellenirimkafamçokkarıştı

yengemle teyzeminde var böyle seyi asiyolar onlarinki süslü püslü yalniz ama süper bir fikir paylasimin icin tskler a.s.

canim asetat ne? bi foto ekleyebilirmisin nasil bi sey oldugunu merak ettim. ben hep problem yasiyorumda basörtumunu önunu yaparken :uhm:

Tamam canım eklerim bu tepegözlerde fln kullanılıo yazı yazıosun şeffaf bi kağıt gibi bişi resimliycem..

yani ben oda da duvarda onları gördükçe dağınıklık gibi gelir dellenirimkafamçokkarıştı

haklısın canım bende senin gibi düşünüyorumşakkıdı
bize başka bir çare bulmak lazım:jeyyar:
yinede paylaştığın için teşekkürler sibia.s.

dışarı çıkarken her sefer ütü hem boşa elektrik israfı hemde vakit kaybıydı benim için
yaklaşık 2 sene önce bu sıkıntıdan kurtulmak için ne yapsam diye düşünüyodum
ve bi fikir geldi aklıma
şu mağzalarda etekleri astıkları yaylı askılardan aldım 1 adet ve ona dolgun olsun iğne batsın diye silikon sardım(şu yastık içi silikonlarından)
sonrada üzerini güzel bi kumaş ile kapladım
25-30 adet eşarbım vardır ve iğnlerle tuturuyorum bi ucundan sığıyo
hiç ütüyede gerek kalmıyo
kapının arkasındaki askıma asıyorum gözede çarpmıyo
çok rahat
bi müsait zamanımda resmini çeker koyarım

bende sonunda şu eşarp askılarından buldum tanesi 1 milyona oval ,kare ve her renk var her birine 7 adet eşarp asılıyo bulabilirseniz alın derim ..

bende kapının arkasına havluyu astım onun üzerine iğneliyorum

haklisin canim cok curcuna durabiliyor fakat misal ben giyinme odama astim orayada benden baska kimse girmiyordu zaten. yengemde aynisini yapti fakat onun giyinme odasi olmadigi icin yatak odasina kapinin arkasina asti oyle cokda göze carpmiyor. iste bu da bi zevk meselesi :))

ya hayranım size türk kadını pratik çözümler üretmiş yine
şu resmini gördüğüm kare mandallı askıya bittim çok güzel

kızlar bi ara paylaşırım demiştim..eşarp askımı yeniledim bugün, resimlerinide çekeyim dedim...
hoşuna giden yapabilir cok kolay :)
düz askıya bi kılıf dikin gecirin ve içini yastıklarda olan slikonla doldurun...sıkı olmasına dikkat edinki eşarplarınızı asınca sarkma olmasın.
ben eşarplarımın yarısını asıpta çektim fotoyu anlayabilmeniz için,
bu askıyı ister kapı arkasına,,istersenizde gardrobunuzun görünmeyen yan kısmına da asabilirsiniz...artık size kalmış :)))
hem dağnık durmuyo,hemde her sefer ütü gerektirmiyo

Son düzenleme:
Kayınvalidem eşarbını odasının perdesine iğneyle tutturur .Diğer kullanmadıklarınıda elbise askısına asar tek kat katlı duru kırışmaz hepsi katlı olarak askıda asılıdır üstüste.

Back