arkadaslar merhaba. benim en cok sinir oldugum sey esarplarimi ütüledikten sonra cekmeceye de koysam katlayip veya ikiye katlayip dolabimda askiyada assam hep bi iz kaliyor. ve haliyle kullanicagim zaman tekrar ütülemem gerekiyordu. bende bi yöntem buldum kendimce, kullandigim ignelerde kaybolmus olmuyor. bakalim nasil bulucaksiniz. yorumlarinizi bekliyorum.
duvara astigim seyin türkcesini bilmiyorum biz burda ona sagex diyoruz :uhm: söyle tarif edeyim ben bunu bauhausdan aldim ve hani elektronik esya aldigimizda kutunun icine koruyucu olarak beyaz seyler konuluyor ya pamuk gibi bir sey onun duz kalin olanlarindan aldim. umarim beni anlamissinizdir ve adini bilen varsa lutfen banada ögretsin
duvara astigim seyin türkcesini bilmiyorum biz burda ona sagex diyoruz :uhm: söyle tarif edeyim ben bunu bauhausdan aldim ve hani elektronik esya aldigimizda kutunun icine koruyucu olarak beyaz seyler konuluyor ya pamuk gibi bir sey onun duz kalin olanlarindan aldim. umarim beni anlamissinizdir ve adini bilen varsa lutfen banada ögretsin
Son düzenleyen: Moderatör: