• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esarplarinizi 10 kere ütülemekten biktiysaniz...

sibi

aŞkBöCeğimm
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
400
1
96
Almanya
arkadaslar merhaba. benim en cok sinir oldugum sey esarplarimi ütüledikten sonra cekmeceye de koysam katlayip veya ikiye katlayip dolabimda askiyada assam hep bi iz kaliyor. ve haliyle kullanicagim zaman tekrar ütülemem gerekiyordu. bende bi yöntem buldum kendimce, kullandigim ignelerde kaybolmus olmuyor. bakalim nasil bulucaksiniz. yorumlarinizi bekliyorum. 🍦

duvara astigim seyin türkcesini bilmiyorum :utangac: biz burda ona sagex diyoruz :uhm: söyle tarif edeyim ben bunu bauhausdan aldim ve hani elektronik esya aldigimizda kutunun icine koruyucu olarak beyaz seyler konuluyor ya pamuk gibi bir sey onun duz kalin olanlarindan aldim. umarim beni anlamissinizdir ve adini bilen varsa lutfen banada ögretsin :utangac:

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bende yuvarlak veya kare askılar oluyor etrafında mandallar var on beş tane falan onlara tek tek eşarpları tutturuyorum uçundan hem yer tutmuyor hem kırışmıyor hemde dolabınıza asabiliyorsunuz.

normal giyisi askısına mandalları takıp eşarplarını asıyor annecigim:)

bende esarp maduruyum malesef
sureklı her gıyecegım kıyafet ıcın özel olarak utu yapıyorum her zaman
hepsını utuleyıp kurtulmak en dogrusu deneyecegım tesekkur ederım tatlımkaydirigubbakcemile5

valla bende en az 45-50 tane eşarp var vee tüm duvarlarıı kaplar böyle yapsamm ama ii fikirrr

Bende sık kullandığım eşerplarımı kullanmadığım boş odanın perdesine iğneyle asıyorum.Üstünede tülü çekince hem çok göze batmıyor hemde kırışmıyor.Benim yöntemimde bu.

bu mandallı askıyı nereden alıyorsunuz? birde resim varsa yükleyebilirseniz çok memnun olurum.sanki daha önce gördüm gibi de geliyor ama nerede hatırlayamıyorum.

ben bunu buldum ama sanırım sizin bahsettiğiniz ve benim tahmin ettiğim başka

Eklentiler

• $584_14112008113255.jpg
    $584_14112008113255.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 112
kıslar benimde sayısız eşarbım ve çareyi o mandallı askıda buldum çok rahat ettim arkadaşım almış bana, tavsiye ederim sizede yatak odamda boş bi alan war yerde kaplamıo hatta o mandallar yetmedi mandal aldım ekstradan :) ama şu ne alırsan 1 milyoncularda görmüştüm japon pazarında falan wardır :)

sağolun kızlar kapalı arkadaşıma tavsiye edicem.

Ben çekmeceye katlayıp koyuyorum fazla kırışmıyor ve eşarbımı yaparken içine asetat koyuyorum kalıp gibi duruyo walla ne kar ne yağmur ne rüzgar hiç bir şey işlemiyor...

Ben çekmeceye katlayıp koyuyorum fazla kırışmıyor ve eşarbımı yaparken içine asetat koyuyorum kalıp gibi duruyo walla ne kar ne yağmur ne rüzgar hiç bir şey işlemiyor...

canim asetat ne? bi foto ekleyebilirmisin nasil bi sey oldugunu merak ettim. ben hep problem yasiyorumda basörtumunu önunu yaparken :uhm:

Back