- 6 Ocak 2014
- 1.682
- 1.766
- 333
- Konu Sahibi Vanilya Bitter
Hanımlarrr iyi geceler 
Şimdi sizlere bir şey danışmak istiyorum. Kayınvalidem benden bohçada yaptığı eşarpları istedi. Ben açığım kendisi kapalı; “sen kullanmıyorsun ben takayım kullanmak istersen sana yenilerini alırım modası geçiyor” dedi. (2 senelik evliyim bu arada) İkidir söylüyor bunu fesatlıktan değil ne düşünmem gerektiğini ne yapmam gerektiğini bilmediğimden yazıyorum size danışıyorum
He bu arada yenilerini alcağını da düşünmüyorum genelde biliyorsunuz giden hep gidiyor... Ama baza altında kalmalarına razı olsam mı bilemedim böyle bir durumla da hiç karşı karşıya gelmedim ne yapmam ne düşünmem gerektiği hakkında en ufak bir fikrim yok
Cevaplarınızı bekliyorum.
Güncelleme: Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim
beğendiklerimi ayırıp gerisini vermeye karar verdim. Böyle bişeyi daha önceden hiç yaşamadığım yada duymadığım için ne düşünmem gerektiğini bilemediğimden açtım konuyu zaten ama beklemesindense vermek daha iyi olacak 

Şimdi sizlere bir şey danışmak istiyorum. Kayınvalidem benden bohçada yaptığı eşarpları istedi. Ben açığım kendisi kapalı; “sen kullanmıyorsun ben takayım kullanmak istersen sana yenilerini alırım modası geçiyor” dedi. (2 senelik evliyim bu arada) İkidir söylüyor bunu fesatlıktan değil ne düşünmem gerektiğini ne yapmam gerektiğini bilmediğimden yazıyorum size danışıyorum

Güncelleme: Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim

Son düzenleme: