Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım adidas ve nike çanta ne kadar kullanıldı .ikisi ne kadar olur.
Nike çanta anca 3-4 kez takılmıştır. Varlığını unutmuştum, dolapta beklemekten kırışmış bile:) Adidas biraz kullanılmıştır ama iyi durumda. Sadece nike çantayı 40tlye almıştım ta ne zaman, o yüzden 2si 20ye uygun değil mi?:) Yalnız çantalar minik, farkındasınız değil mi? İsterseniz ölçerim de.
ölçebilirsiniz.fiyatlar uygun görünüyor ama nihayeten kullanılmış olduğu için sordum son ne kadar olur diye hem pazarlık sünnettir:))
elinizde bindallı var mı bu arada? takas düşünürseniz o da olabilir.
Eki Görüntüle 938976
Eki Görüntüle 938977
Eki Görüntüle 938984
Eki Görüntüle 938986
Cengiz Aktürk marka abiyeyi 280TLye almıştım. Sonra önüne beyoğlu taşları işlenip arkasına fiyonk yapıldı. Bana maliyeti yaklaşık 350TL civarı oldu. Yalnız bolerosu yok. Bolerosunu kendin alıp diktirmiş ancak onda deformasyonlar olduğundan o dahil değil.
Çantaların boyu ise; nike çanta 20cmx18cm kare gibi ve bir karıştan büyük. Adidas ise, 18cmx22cm ve dikdörtgen.
Bir de kınanız varsa kına sepetlerim de var:)
Eki Görüntüle 938992
Eki Görüntüle 938993
canım çok tşk edrim kınam var sepetten önce bindallı bulmam lazım.sepeti kırmızı düşüorum.sende ki sepetler ne kadar.çantalar konusundada ben haber veririm
Bilmem ki hiç fiyat düşünmedim aslında:44:
uygun fiyata verirseniz düşünebilirim belkş
Ne kadar olursa mesela?:) İst.daysanız kargoyla uğraşmadan elden de alabilirsiniz.
istanbul kartaldayım .10tl veririm ikisine en az