Ne kadr fiyati. Baska aradiklrm varmi sizde sadece etek icin bakamam42 beden kalem etek sifir var elimde
TamamVar aslında ama şu an gösteremem hepsini, uygun bir zamanda inşallah
42 beden sıfır etek 20 ye verebilirim.Etiket fiyatı 130tl.Ariyorum
Toz mavi Xl birkaç kez giydim waikiki yepyeni.Tarçın rengi ve beyaz gömlek L beden ama kalıbı salaş XL uyumlu düşünürseniz.ikisi etiketli.
Tesekkur ederm ama ben kapaliyim etekler kisa aradigim gibi deillerBeyaz gömlek 40 diğer ikisini 20 den verebilirim.
Tskkerler ama fiyatlar bana cok yuksek geldi ben cook uygun fiyat ariormElimde biri sıfır biri sadece 1 kere arkadaşımın nişanında kullandığım eşarplarım var ayrıca topuklu ayakkabı da var ama 40 numara fakat kalıpları bana küçük geldiği, biraz sıktığı için satıyorum sayfamdaki ürünlerime bakabilirsiniz fiyatlarda yardımcı olurum.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...r-ayakkabi-esarp-gunes-kremi-kozmetik.961759/
Sorunlari varmi ve foto gorebilir miyimEşarplar var elimde kargo sizden tanesini 5 liradan verebilirim
ŞAL istemiyorum saolBende de 1 / 2 defa kullanilmis ve kullanilmamis şallar var. Dilersen fotosunu cekip atarim..
Size özel mesaj atmıştım bu konuyla ilgili. Görmedinşz mi yoksa ilginizi mi çekmedi acaba?Dosya yukleden galarinize fotograflara girin yukleyin gine olmuyorsa fotolarin ekran fotosunu alip deneyin