Anket Eşarp/Şal markasında hangi markayı tercih edersiniz?

Eşarp/Şal markasında tercihiniz hangi markadan yana?

• Ankete Katılan
    26

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.323
Eşarplar... Rengarenk, desen desen aldıkça alası baktıkça bakası gelir insanın...

868012364815_o_1.jpg

vakkoesarp1-2490.jpg

Günümüzde gerek çeşitleri gerekse markaları ile tercih sebebimiz oluyor biz kadınların.

pr_01_2902_max.jpg

pr_01_2265_max.jpg

vakko-1.jpg

868012377703_b_1.jpg

armine-e%C5%9Farp-ve-pardesular%C4%B1066.jpg

armine-esarp-modelleri.jpg

c937b7c63d7752443282f250a66104f1_1344692403.jpg

5092f76107948-pierre-cardin-esarp-1-300x300.jpg

Kimimize bu fiyatlar uçuk gelirken bu modele bu fiyatı hayli hayli veririm demekten de geri durmayız.
Sizin tercihiniz nedir? :KK34:

pashmina kullanmıştım bir dönem markasız : ) Atkı gibi kullanıyordum ...

ben genelde pierre cardin kullanıyorum,eski sezon alıyorum tabi çünkü çok uçuk fiyatlar oluyo..eskiden bi eşarpcım vardı çok ucuzdu orda şimdi başka şehretaşındım ve zorlanıyorum artık almakta...,sararın desenleri çok hoşuma gidiyor ama hiç kullanmadım.bir iki kşi sararın ipeği hemen yumuşuyor,zor yapılıyor diyor...almaya cesaret edemiyorum...

Ben eşarpta ugoza tercih ediyordum ama artık üretilmiyor diye duydum..:KK14:
Desenleri çok güzeldi benim için oysa.

Şal için bu ara şifonlara merak saldım.
Ama geçenlerde şal bakıyordum elime yumuşacık bir kumaş geldi.
Hem de ince tam yazlık çok rahattı. Desenler renkler cıvıl cıvıl.
Baktım Mısırlı markaymış..
Aldım 3 tane bakalım.

Ben marka seçmem aslında eşarp ve şalda desen ve rahatlığa bakarım:KK34:

İpekten başka birşey kullanmam :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Aker Pieere Cardin ve Cacharel kullanıyorum... Armineden de 2 tane var diğerlerinde bulamadım diye almıştım :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

genelde aker, hatta çoğunlukta . desenlerini çok beğeniyorum. kullanımıda kolay, vakkoda hoş ama çok pahalı:KK30:. armine nin duruşu hoş, kolay bozulmuyo. tekbir çok iğne izi oluyo ve çabuk bozuluyo piere carden akerle aynı tarz yada bi kalite yüksek sanırım.

Piramit hem kaliteli hem ucuz.:21: Diğerleri hakkında söyleyecek çok şeyim var ama yeri değil malesef.:KK14:

7-8 yıldır marka eşarptan asla vazgeçmedim deneyimlerime göre :
en kaliteli ve rengi hiç yıkansada hiç solmayan marka olarak pier cardını tek geçerim..
ki lacivert başörtüleri çok severim ve en çok solan renkte laciverttir armine aker eşarplarım soldu ama pier carden solmadı 7 yıldır taktığım halde ilk günkü gibi durur..yep yeni..
vakko da aldım güzel ama kumaşı pek hoşuma gitmiyor yaaa desenleri güzellll...
armine şall larda çok güzel kullanıyorum..armine nin şalları bana çok kalın geliyor yaa sanki armanda daha ince ve hoş duruyor ..
bende şalı yeni takmaya başladım 1 yıl oldu. bana önerebileceğiniz şal markası varmı kaliteli hoş duran yumaşak duran kumaşıı...

Marka kullanmam, onlarca hatta yüzlerce lirayı bir şala/eşarba verecek kadar aklımı kaçırmadım.

X