Eşarp,kaban,kıyafet,ev dekorasyonu,takı,amway v.b.

anlıyorum canım. ben de olsam paraya ihtiyacım olmasa satmazdım.harika bir şey çünkü. şimdi cazibemi kullanmam gerek. bakalım ikna edebilirsem.sen de bi daha düşün canım ne olur

anlıyorum canım. ben de olsam paraya ihtiyacım olmasa satmazdım.harika bir şey çünkü. şimdi cazibemi kullanmam gerek. bakalım ikna edebilirsem.sen de bi daha düşün canım ne olur
evet kesinlikle kaç kez tablo yaptırıp asmayı düşündüm ama olmadı işte..Bir daha böyle bir şey elime geçemez herhalde,eve her gelen gümüşlüğün içinde gördükçe soruyor ve müthiş ilgilerini çekiyor.

38-40 bedenlere olur.kilo aldığımdan satıyorum.hatta kilo aldığımdan giyince cepleri açılıyor diye diktirmiştim.geri açılabilir.gizli ceptir.yaka kısmı çok güzel tamamen kapanabiliyor.iki farklı model oluyor.belden oturtmalı olduğu için çok şık duruyor.fotoda daha eski çıkmış.düğmelerden birinin iç kısmı düşmüş.görünmeyen yerdeki ile değişilebilir ya da orjinal düğmeleri bunlar değildi.bulursam onları da yollarım.Diz hizası veya hafif altındadır.
Fiyatı 20 tl...
Bu kabanı değerlendirmek isteyen yok mu arkadaşlar?

Arkadaşlar bu takımı 7 yaşındaki kızıma aldım.Evdeki dört mevsim seti yıkandığında kullanmak üzere.ve oğluma doğum yaptığımda ilk kez yatağına serdim.O akşam yengemler çocuk görmeye geldi ve ellerinde taç marka uyku seti ile..Kızıma hediye almışlar.Bu nedenle soleyi yıkadım kaldırdım ve hiç kullanmadım.Hatta çarşafı hiç serilmedi,yabi sıfır duruyor.Kızımın odası morlu olduğ için çok beğenerek almıştım.Ama şimdi kullanmaya sıra gelmeyeceği aşikar.O nedenle satıyorum.Makafoniden 80 tlye almıştım kargo hariç.
70 tlye veriyorum.Şu anki fiyatı 120 tl falan sanırım.Orjinal çantası kağıdı herşeyi duruyor.Hatırlatayım dört mevsim,yazın da pike ve yatak örtüsü olarak kullanabilirsiniz.İhtiyacı olan kaçırmasın.
Ciddi alıcı olursa bendekinin fotosunu koyarım.Fiyat sondur.

Eklentiler

• $soley.jpg
    $soley.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 65
Arkadaşlar bu takımı 7 yaşındaki kızıma aldım.Evdeki dört mevsim seti yıkandığında kullanmak üzere.ve oğluma doğum yaptığımda ilk kez yatağına serdim.O akşam yengemler çocuk görmeye geldi ve ellerinde taç marka uyku seti ile..Kızıma hediye almışlar.Bu nedenle soleyi yıkadım kaldırdım ve hiç kullanmadım.Hatta çarşafı hiç serilmedi,yabi sıfır duruyor.Kızımın odası morlu olduğ için çok beğenerek almıştım.Ama şimdi kullanmaya sıra gelmeyeceği aşikar.O nedenle satıyorum.Makafoniden 80 tlye almıştım kargo hariç.
70 tlye veriyorum.Şu anki fiyatı 120 tl falan sanırım.Orjinal çantası kağıdı herşeyi duruyor.Hatırlatayım dört mevsim,yazın da pike ve yatak örtüsü olarak kullanabilirsiniz.İhtiyacı olan kaçırmasın.
Ciddi alıcı olursa bendekinin fotosunu koyarım.Fiyat sondur.
Arkadaşlar ürün yatak örtüsü olarak da çok güzel duruyor.Kesinlikle çok güzel...

Elegant marka çantamı yazın çok beğenerek aldım 1-2 kez kullandım,sıfırdan hiç bir farkı yok.Ancak şimdi evden dışarı çıkabildiğim yok.1 sene boyunca da böyle olacak,dolap beklemesini istemedim.Ortası kasalıdır,kilps ile açılmaktadır.Klipsin iki tarafında fermuarlı gözler var.Arka tarafında da fermuarlı bölüm var.Ayrıca çapraz sapı da var.Çok kullanışlı süper bir çanta.
FİYATI 45 TLDİR.Kaçırmayın derim ben çok daha pahalıya aldım.

Eklentiler

• $krem çanta 1.jpg
    $krem çanta 1.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 59
  • $krem çanta 2.jpg
    $krem çanta 2.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 72
  • $krem çanta 3.jpg
    $krem çanta 3.jpg
    62,1 KB · Görüntüleme: 71
  • $krem çanta 4.jpg
    $krem çanta 4.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 53
  • $krem çanta 5.jpg
    $krem çanta 5.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Bu çantamda da sadece üzerime sürtünen yelerde renk solması var,onnun dışında yıpranma yok,çok kullamışlı,yumuşacık.Çapraz askıları da var.Ortada iki fermuar,arkada da fermuarlı kısım var.Renk solmasından dolayı fiyatı 10 tl.Sanırım boyanabiliyormuş.Makineye atılınca da bieşey olmuyormuş satıcı öyle demişti.70 tlye almıştım.

Eklentiler

• $kahve çanta 4.jpg
    $kahve çanta 4.jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 83
  • $kahve çanta 3.jpg
    $kahve çanta 3.jpg
    100,8 KB · Görüntüleme: 78
  • $kahve çanta 2.jpg
    $kahve çanta 2.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 67
  • $kahve çanta 1.jpg
    $kahve çanta 1.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 68
Kimse almadıkça ben eklemeye devam ediyorum...:2:
Ağlıcam ama neden ilgilenen yok?
:50:
Bu Sivas yöresel heybe çantam da 5 tlden satılık.Kenarında fotoda göründüğü gibi ip çıkmış.Tamirini yapıp yollarım..
http://www.kadinlarkulubu.com/images/attach/jpg.gif

Daha önce görseydim bunu kesin alırdım.. Evimin bi köşesinde bu tarz şeyler var benim. Özellikle eski dokumalar vs.. Tüh bak üzülmüşler şimdi :( tek üründe biliyosun almak istemiyorum :50:

Daha önce görseydim bunu kesin alırdım.. Evimin bi köşesinde bu tarz şeyler var benim. Özellikle eski dokumalar vs.. Tüh bak üzülmüşler şimdi :( tek üründe biliyosun almak istemiyorum :50:
Ah ya...Bİlemiyorsun ki işte...Ben de üzüldüm..Neyse aklının bir köşesinde bulunsun.Beli listeleyeceğim başka ürünlerden beğendikçe kısmetse alırsın:16:

İki adet kolye(birinin takma yeri kırık),3 adet bileklik,bir adet halka küpe,iki adet kolye ucu ve bir adet küpe...Tamamı 925 ayar gümüştür.
Hepsinin toplu fiyatı 20 tldir.

Eklentiler

• $gümüþ taký.JPG
    $gümüþ taký.JPG
    131 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
Merhaba klozet takimi satildi mi?
Basligi gec gordum begendiklerim hep satilmis :/
Ev dekorasyon urunleri ariyorum daha cok ama klasik tarzin disinda. Baska birseyleriniz varsa?

Merhaba klozet takimi satildi mi?
Basligi gec gordum begendiklerim hep satilmis :/
Ev dekorasyon urunleri ariyorum daha cok ama klasik tarzin disinda. Baska birseyleriniz varsa?

EVet klozet takmi satildi.her sayfada urunlerim var baktinizmi?bunlar disinda ceyizlik urunlerim,sire yorgan,tul,caydanlik,belki hali var,ama firsat buldukca yukleyebiliyorum.konumu takipte kalin isterseniz.

EVet klozet takmi satildi.her sayfada urunlerim var baktinizmi?bunlar disinda ceyizlik urunlerim,sire yorgan,tul,caydanlik,belki hali var,ama firsat buldukca yukleyebiliyorum.konumu takipte kalin isterseniz.

Sayfalardakilere baktim canim. Ben daha cok tablo, obje, figur, yapay cicek filan ariyorum, klasik tarzda olmayan. Iste meyvelik filan varmis da satilmis :)
Basligi takip ederim tabi gordukce.

Aldım ama eşim izin vermediğinden hiç kullanamadım.Standart bedendir.Salaş model olduğundan 38-42 hatta 44 bedene olur.Ben hamileliğimde ve sonrasında giyerim diye aldım ama kısmet olmadı.Hiç yıkamadım bile.
Boşa beklemesin.Fiyatı 10 tl...

Eklentiler

• $beyaz hýrka.jpg
    $beyaz hýrka.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 47
Terlik ayakkabı diyebilirz sanırım bunlara çok ama çok şık duruyor.37 si kalmadığı için 37 giydiğim halde 36 sını almıştım ama giymek fırsat olmadı.
Fiyatı 20 tldir.Hiçbir aşınma,yıpranma v.b. yoktur.Kutusunda yedek aparatları da vardır.

Eklentiler

• $1.polaris ay..jpg
    $1.polaris ay..jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 66
  • $2.polaris ay..jpg
    $2.polaris ay..jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 41
  • $3.polaris ay..jpg
    $3.polaris ay..jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 46
Ürün sıfırdır.Birine hediye olarak almıştım,ancak il dışında olduğu için gidemedim.
Fiyatı 45 tl...üst kısım porselen,alt kısım emayedir.

Eklentiler

• $demlik 3SL371042 (3).jpg
    $demlik 3SL371042 (3).jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 44
  • $demlik 2 SL371041 (3).jpg
    $demlik 2 SL371041 (3).jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 37
  • $demlik 1SL371040 (2).jpg
    $demlik 1SL371040 (2).jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 46
  • $demlik 4 SL371042 (3).jpg
    $demlik 4 SL371042 (3).jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 56
Bu terlikleri evterliği olarak aldım,ama giydim mi?Hayır..Çekmecede üstüste durmaktan biraz basık durmuşlar.Ayağa girince öyle değil.37 numaradır ikisi de...
Fiyatları:Tane 3 tl........
Kaçırmayın,benim nasırım olduğu için topuklu giyemiyorum,rahat edemiyorum.

Eklentiler

• $1.AYAKKABI.jpg
    $1.AYAKKABI.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 43
  • $2.AYAKKABI.jpg
    $2.AYAKKABI.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 53
  • $3.AYAKKABI.jpg
    $3.AYAKKABI.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 50
  • $4.AYAKKABI.jpg
    $4.AYAKKABI.jpg