- Konu Sahibi ecaydin555
anlıyorum canım. ben de olsam paraya ihtiyacım olmasa satmazdım.harika bir şey çünkü. şimdi cazibemi kullanmam gerek. bakalım ikna edebilirsem.sen de bi daha düşün canım ne olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kesinlikle kaç kez tablo yaptırıp asmayı düşündüm ama olmadı işte..Bir daha böyle bir şey elime geçemez herhalde,eve her gelen gümüşlüğün içinde gördükçe soruyor ve müthiş ilgilerini çekiyor.anlıyorum canım. ben de olsam paraya ihtiyacım olmasa satmazdım.harika bir şey çünkü. şimdi cazibemi kullanmam gerek. bakalım ikna edebilirsem.sen de bi daha düşün canım ne olur
Bu kabanı değerlendirmek isteyen yok mu arkadaşlar?38-40 bedenlere olur.kilo aldığımdan satıyorum.hatta kilo aldığımdan giyince cepleri açılıyor diye diktirmiştim.geri açılabilir.gizli ceptir.yaka kısmı çok güzel tamamen kapanabiliyor.iki farklı model oluyor.belden oturtmalı olduğu için çok şık duruyor.fotoda daha eski çıkmış.düğmelerden birinin iç kısmı düşmüş.görünmeyen yerdeki ile değişilebilir ya da orjinal düğmeleri bunlar değildi.bulursam onları da yollarım.Diz hizası veya hafif altındadır.
Fiyatı 20 tl...
Arkadaşlar ürün yatak örtüsü olarak da çok güzel duruyor.Kesinlikle çok güzel...Arkadaşlar bu takımı 7 yaşındaki kızıma aldım.Evdeki dört mevsim seti yıkandığında kullanmak üzere.ve oğluma doğum yaptığımda ilk kez yatağına serdim.O akşam yengemler çocuk görmeye geldi ve ellerinde taç marka uyku seti ile..Kızıma hediye almışlar.Bu nedenle soleyi yıkadım kaldırdım ve hiç kullanmadım.Hatta çarşafı hiç serilmedi,yabi sıfır duruyor.Kızımın odası morlu olduğ için çok beğenerek almıştım.Ama şimdi kullanmaya sıra gelmeyeceği aşikar.O nedenle satıyorum.Makafoniden 80 tlye almıştım kargo hariç.
70 tlye veriyorum.Şu anki fiyatı 120 tl falan sanırım.Orjinal çantası kağıdı herşeyi duruyor.Hatırlatayım dört mevsim,yazın da pike ve yatak örtüsü olarak kullanabilirsiniz.İhtiyacı olan kaçırmasın.
Ciddi alıcı olursa bendekinin fotosunu koyarım.Fiyat sondur.
Kimse almadıkça ben eklemeye devam ediyorum...:2:
Ağlıcam ama neden ilgilenen yok?
Bu Sivas yöresel heybe çantam da 5 tlden satılık.Kenarında fotoda göründüğü gibi ip çıkmış.Tamirini yapıp yollarım..
http://www.kadinlarkulubu.com/images/attach/jpg.gif
Ah ya...Bİlemiyorsun ki işte...Ben de üzüldüm..Neyse aklının bir köşesinde bulunsun.Beli listeleyeceğim başka ürünlerden beğendikçe kısmetse alırsınDaha önce görseydim bunu kesin alırdım.. Evimin bi köşesinde bu tarz şeyler var benim. Özellikle eski dokumalar vs.. Tüh bak üzülmüşler şimditek üründe biliyosun almak istemiyorum
![]()
Merhaba klozet takimi satildi mi?
Basligi gec gordum begendiklerim hep satilmis :/
Ev dekorasyon urunleri ariyorum daha cok ama klasik tarzin disinda. Baska birseyleriniz varsa?
EVet klozet takmi satildi.her sayfada urunlerim var baktinizmi?bunlar disinda ceyizlik urunlerim,sire yorgan,tul,caydanlik,belki hali var,ama firsat buldukca yukleyebiliyorum.konumu takipte kalin isterseniz.