- Konu Sahibi ecaydin555
-
Iyi aksamlar sorularinizi cevaplayayim
Ptt kargo 1kg a kadar sabit kargo ucreti aliyorr.6,5 tl.simdiye kadar sattigim urunlerde en yuksek kargo 11 tl oldu.
Tabloyu cerceve yaptirip asarak kullanabilirsiniz.cercevesiz oldugu icin gumuslugumde sakliyorum su an.ebatlari 41-32 idi sanirimsabah olcup net olarak yazarimm,
Meyvelik satılmıştır.
Ah çok memnun oldum ürünleri beğenmenize.Benim oğlum daha 3 aylık.5 sene niye bekleteyim di mi ama.İhtiycı olan faydalansın.Oğlunuzun beğenmesine daha da sevindim.Kargom geldi.meyvelik hemen masa üstünde yerini aldı :) sahte Meyveler oyuncak olmak için sirkeli suda kaynatıldı :))) cam silmekle hiç uğraşılcak birgün değildi :)))) kızımın aşısı vardıpantolona inanamadım, resmen bedavaya geldi. Çok beğendik. Kıyafet takıntısı oğlum bile çok beğendi :) teşekkürler..
Evet halen duruyor..Hakettiği ilgiyi göremedi ne yazık ki...Halbuki o emeğe fiyat bedava...kelebek tablo ne oldu duruyo mu
Aynı anda yazdık sanırım,şimdi gördüm.Ahşap tepsiler satıldı...ahşap tepsiler duruyor mu?
Gerçek kellebek kanatlarından yapılmıştır.Ama kelebek katledilmeden,ölü kelebeklerden.kelebekli tablo hangisi göremedim?
Gerçek kellebek kanatlarından yapılmıştır.Ama kelebek katledilmeden,ölü kelebeklerden.Afrika menşeilidir.
Sadece kanatlarıayy yok almıyımm ölü kelebekler falan içimm ürperdi :))
En olurunu yazdım inanın ihtiyacım olduğundan daha aşağı olmaz maalesef...canım ben tabloyu beğendim.en son oluru nedir.eşimi iknaya uğraşıyprum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?