Eşarp,kaban,kıyafet,ev dekorasyonu,takı,amway v.b.

Takımı uzun süre kullanmadım.Bir deforme yok,zaten hazırlar gibi değil,kolay kolay deforme olmuyor.Eğer alacak kişi vazgeçerse size haber veririm.

sorumun cvbını aldım ilgin için teşekkürler
bi kaç şey beğenip öyle kargolamak en mantıklısı o zaman

Pantolonlar 155-160 boyundakilere uygundur.

Baştaki kırık beyazdır.Kumaşı çok güzeldir.38-40 beden arası olur.Kilo aldığımdan satılıktır.Fiyatı: 10 tl...

Diğeri de krem rengidir.Ketendir.38-40 beden arası olur.Fotoda ütüsüz olduğu için garip çıkmış.Bilindik bir markası vardı.Şimdi unuttum.Dileyene bakar söylerim.Şimdi bakamıyorum odada bebek uyuyor.Fiyatı:10 tl...

Eklentiler

• $pantolon yazlýk.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
Meyvelik satılmıştır.

Kargom geldi.meyvelik hemen masa üstünde yerini aldı :) sahte Meyveler oyuncak olmak için sirkeli suda kaynatıldı :))) cam silmekle hiç uğraşılcak birgün değildi :)))) kızımın aşısı vardı pantolona inanamadım, resmen bedavaya geldi. Çok beğendik. Kıyafet takıntısı oğlum bile çok beğendi :) teşekkürler..

Ah çok memnun oldum ürünleri beğenmenize.Benim oğlum daha 3 aylık.5 sene niye bekleteyim di mi ama.İhtiycı olan faydalansın.Oğlunuzun beğenmesine daha da sevindim.
Hepsini güzel günlerde kullanın.

arkadaşım selamlar elime ulaştı kargo teşekkür ederim :)

Arkadaşlar elimde dikilmiş 3-4 metre arası boru pile,brillant marka,kalorifer peteğine kadar gelen boyda tül var.Bir de üstü porselen altı emaye çiçekli sıfır çaydanlık var.Ciddi olarak ilgilenen varsa foto çekeceğim.Zor bir yerdeler.O nedenle önce bir sormak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…